Skip to main content

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΒΙΕΝΝΗ ΑΠΟ 345,00

 Διάρκεια: 4 ημέρες
Αναχωρήσεις: 27/10

Δεύτερη θέση στη λίστα των δέκα καλύτερων πόλεων να ζει κανείς στον κόσμο...πρώτη στην Ευρώπη! Μια πόλη ανανεωμένη και αυθόρμητη. Η αυτοκρατορική της παράδοση συνδυάζεται άψογα με τη μοντέρνα δημιουργία. Οι επιρροές της Αναγέννησης συναντούν την σύγχρονη καθημερινότητα και καθιστούν τη Βιέννη ως την ωραιότερη πόλη στον κόσμο για να ζει κανείς.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα: Αθήνα – Βιέννη (ξενάγηση)

Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουμε το ρινγκ με την Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, τα Ανάκτορα Χόφμπουργκ, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Ανάκτορο Σενμπρούν. Μεταφορά & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για να επισκεφτείτε το ιστορικό κέντρο. Αξιοσημείωτη είναι η παλιά ελληνική συνοικία στο κέντρο της πόλης με τον ναό του Αγίου Γεωργίου, της Αγίας Τριάδας και τα όμορφα εστιατόρια της περιοχής για καλό φαγητό, εκεί όπου σύχναζαν οι Έλληνες έμποροι τον 19ο αιώνα. Μην παραλείψετε να δειπνήσετε σε ένα από τα περίφημα κελάρια και να απολαύσετε την αυστριακή κουζίνα.

2η ημέρα: Βιέννη & Βιεννέζικα Δάση

Πρόγευμα. Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στα Βιεννέζικα Δάση. Όπου θα δούμε το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, εκεί όπου εκτυλίχθηκε το ερωτικό δράμα του πρίγκιπα Ιωσήφ και της Μαρίας Βετσέρα. Επόμενος σταθμός η λουτρόπολη Μπάντεν. Επιστροφή στη Βιέννη και χρόνος ελεύθερος.

3η ημέρα: Βιέννη – (προαιρετικά Σάλτσμπουργκ)

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Εναλλακτικά προτείνουμε (έξοδα ατομικά) ολοήμερη εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ, πατρίδα του Μότσαρτ, που έχει επικρατήσει να λέγεται «πόλη της μελωδίας». Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάλτσαχ, διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, ανάμεσά τους οι κήποι του Μίραμπελ, το Δημαρχείο, το σπίτι του Μότσαρτ, ο ναός του Αγ. Πέτρου, τα βασιλικά ανάκτορα, η εκκλησία των Καπουτσίνων κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα, αγορές ή ακόμα για να απολαύσει κανείς την υπέροχη θέα από το κάστρο της πόλης. Επιστροφή στη Βιέννη νωρίς το βράδυ.

4η ημέρα: Βιέννη - Αθήνα

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

 

Ξενοδοχεία

2κλινο

1κλινο

*Παιδικό

27-30/10

Austria Trend Ananas 4*

€ 345*

€ 445*

€ 319*

*EarlyBonus για κρατήσεις έως 25 ημέρες πριν την αναχώρηση. Κατόπιν υπάρχει προσαύξηση € 20 το άτομο

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με Αustrian (περιλαμβάνει αποσκευή)
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο Ananas 4* ή παρόμοιο
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βιέννης
  • Ελληνόφωνη ξενάγηση στην πόλη
  • Εκδρομή στα Βιεννέζικα δάση και τη Λουτρόπολη Μπάντεν
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομί­ων & επίναυλος καυσίμων €150
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα
  • Είσοδοι σε μουσεία & επισκεπτόμενους χώρους

Πτήσεις AUSTRIANAIRLINES :

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

OS 802

14.55

16.20

ΒΙΕΝΝΗ - ΑΘΗΝΑ

OS 801

10.20

13.35