Skip to main content

Αλσατία με κρουαζιέρα στον Ρήνο, με σπάνια διαμονή στη Χαϊδελβέργη + Βύρτσμπουργκ – Ρομαντικός δρόμος | Καλοκαίρι 2024 απο 889€

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ Lufthansa    -   ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΩΣ 31/3 ...

04/07, 11/07, 18/07, 25/07, 01/08, 08/08, 15/08, 22/08, 29/08

 

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΟΝΑΧΟ – ΝΤΙΝΚΕΛΣΜΠΙΛ – ΡΟΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ ΟΜΠ ΝΤΕΡ ΤΑΟΥΜΠΕΡ – ΒΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Μόναχο. Άφιξη στη γερμανική πόλη και άμεση αναχώρηση οδικώς για την πόλη Βύρτσμπουργκ, την πόλη που ξεκινάει ο Ρομαντικός δρόμος. Στη διαδρομή μας θα δούμε δύο πανέμορφα χωριά – πόλεις του Ρομαντικού Δρόμου, το γραφικό χωριό Ντινκελσμπίλ και την πόλη κόσμημα Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ. Συνεχίζουμε για το Βύρτσμπουργκ με το φρούριο Μαρίενμπεργκ, σύμβολο της πόλης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση στο Βύρτσμπουργκ.

 

2η ημέρα: ΒΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΜΠΛΕΝΤΣ – ΜΠΑΚΑΡΑΧ – Μίνι κρουαζιέρα στον ΡΗΝΟ – ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ

Μετά το πρωινό μας θα περιηγηθούμε στην πόλη που μας φιλοξένησε. Θα κινηθούμε στην Παλιά Κεντρική Γέφυρα κατά μήκος του ποταμού Μέιν που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και θα επισκεφτούμε την κεντρική πλατεία με το παλιό δημαρχείο που βρίσκεται ανάμεσα στην Παλιά Κεντρική Γέφυρα και τον Καθεδρικό Ναό του St. Kilian με τον ρωμανικό πύργο, που ξεχωρίζει στην πόλη. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την όμορφη πόλη Κό­μπλεντς, στη συμβολή του Ρήνου με τον ποταμό Μοζέλα. Ακριβώς εκεί όπου ενώνονται τα νερά των δύο ποταμών θα δούμε τον πελώριο ανδριά­ντα του Κάιζερ Γουλιέλμου Β’, μνημείο-σύμβολο της γερμανικής ενότητας. Θα δούμε επίσης τον καθεδρικό ναό του Αγίου Κάστορα, στη βόρεια πλευρά της πό­λης. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα ή για ένα γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και συνεχίζουμε για Μπάκαραχ, μια μικρή κωμόπολη στις όχθες του Ρή­νου. Εκεί θα επιβιβαστούμε σε ποταμόπλοιο για μια μίνι κρουαζιέρα κατά μήκος του Μέσου Ρήνου μέχρι την πόλη Κόμπλεντς. Βρισκόμαστε σε μια περιοχή-μνημείο της UNESCO χάρη στα πολλά κάστρα που οι τοπικοί ηγεμόνες έχτιζαν κάποτε στις πλαγιές των καταπράσι­νων λόφων που κατεβαίνουν προς τις όχθες, και που σήμερα αποτελούν εξαιρετικά δείγματα μπαρόκ αρχιτε­κτονικής. Κατά τη διάρκεια του πλου θα δούμε τον πο­λυθρύλητο βράχο της Λόρελαϊ, ντυμένο με μεσαιωνι­κές ιστορίες που σφράγισαν τον γερμανικό ρομαντι­σμό. Η κρουαζιέρα μας θα ολοκληρωθεί και εν συνεχεία θα μεταφερθούμε οδικώς στην γοητευτική Χαϊδελβέργη, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

***Σημείωση:  Κάποιες περιόδους, αναλόγως των καιρικών συνθηκών, ενδέχεται να είναι χαμηλή η στάθμη του νερού στο Ρήνο. Σε αυτή την περίπτωση, το δρομολόγιο της κρουαζιέρας τροποποιείται, κατόπιν οδηγιών από την εταιρεία που την πραγματοποιεί.

 

3η ημέρα: ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ (περιήγηση πόλης)

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε μία από τις πιο γοητευτικές μεσαιωνικές πόλεις της Γερμανίας, αγαπημένη καλλιτεχνών και διανοουμένων και με τεράστια πανεπιστημιακή παράδοση, τη Χαϊδελβέργη. Το Πανεπιστήμιο της πόλης Χαϊδελβέργης είναι το παλαιότερο της Γερμανίας, ιδρύθηκε το 1382 και έκτοτε πρωταγωνιστεί αδιάλειπτα στα Γερμανικά Γράμματα. Εμείς θα περπατήσουμε στον μεγάλο εμπορικό πεζόδρομο Χάουπτ Στράσε που διασχίζει την Παλιά Πόλη και θα δούμε την πλατεία της Αγοράς με τον επιβλητικό ναό του Αγίου Πνεύματος. Στον λόφο πάνω από την Παλιά Πόλη δεσπόζει το Κάστρο (προαιρετική ανάβαση) από όπου απολαμβάνει κανείς την καλύτερη θέα στη Χαϊδελβέργη, με τα κωδωνοστάσια, τις στέγες των σπιτιών αλλά και τον ποταμό Νέκαρ, τον παραπόταμο του Ρήνου, που διασχίζει τη πόλη. Τέσσερις γέφυρες στεφανώνουν τις όχθες του Νέκαρ – η Παλιά Γέφυρα είναι μακράν η ωραιότερη. Νωρίς το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε την πόλη. Όσοι το επιθυμούν μπορούν στον ελεύθερο χρόνο τους να περάσουν στην απέναντι πλευρά της πόλης και να περπατήσουν στο περίφημο Μονοπάτι των Φιλοσόφων (Philosophenweg), ένα γραφικό και καταπράσινο καλντερίμι όπου συνήθιζαν στα χρόνια της Ρομαντικής περιόδου να περιδιαβαίνουν καθηγητές και φιλόσοφοι του πανεπιστημίου, αναζητώντας την απαραίτητη ησυχία που απαιτούσαν οι συλλογισμοί τους (Προσοχή ανηφορικό μονοπάτι με αρκετά σκαλιά και ολισθηρό κυρίως αν έχει προηγηθεί βροχή ή έχει πολύ υγρασία). Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ – ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ – ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Σήμερα μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θα αναχωρήσουμε οδικώς για την περιοχή του διάσημου Μέλανα Δρυμού. Πρόκειται για τον σημαντικότερο πνεύμονα πρασίνου της Ευρώπης – ένα πυκνό καταπράσινο δάσος που εκτείνεται από τον Ρήνο ως τον Δούναβη. Η πρώτη στάση μας είναι το κοσμοπολίτικο Μπάντεν Μπάντεν,  φημισμένο για τα ιαματικά λουτρά και το καζίνο του. Εδώ θα έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας για έναν περίπατο, προκειμένου να πάρουμε μια γεύση από την αρχοντική αυτή πολιτεία που σαγήνευσε τσάρους, αυτοκράτορες και κάθε λογής γαλαζοαίματους της Γηραιάς Ηπείρου. Μετά το Μπάντεν Μπάντεν θα οδεύσουμε προς την πανέμορφη λίμνη Τίτι, δημιούργημα των παγετώνων και αγαπημένο θέρετρο των Γερμανών, που φτιάχνουν τα σαλέ τους ανάμεσα στις καταπράσινες ελατοσκέπαστες πλαγιές των γύρω λόφων. Η μέρα μας θα συνεχίσει με επίσκεψη στο Φράιμπουργκ, τη μεγαλύτερη πόλη στις παρυφές του Μέλανα Δρυμού και αγαπημένη του Νίκου Καζαντζάκη. Είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Ντράιζαμ και θεωρείται η πιο πράσινη πόλη της Ευρώπης. Στην περιήγησή μας εκεί μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό Μούνστερ, την έδρα του Πανεπιστημίου, το θέατρο και το Δημαρχείο. Τελικός προορισμός μας θα είναι το Στρασβούργο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (περιήγηση)

Το Στρασβούργο είναι η πόλη που αποτυπώνει όσο λί­γες την έννοια «ευρωπαϊκή ταυτότητα». Ο λόγος φυσικά είναι προφανής, καθώς στο Στρασβούργο εδράζονται τα σημαντικότερα όργανα της ΕΕ: το Ευρωπαϊκό Κοινο­βούλιο, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δι­καιωμάτων και το παλάτι της Ευρώπης. Μαζί θα εξερευνήσουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου θα θαυμάσουμε τη μεσαιωνική αρχιτε­κτονική και τα κανάλια του ποταμού Ιλ που τη διατρέχει. Θα δούμε τον καθεδρικό ναό της Παναγίας του Στρα­σβούργου (η 6η ψηλότερη εκκλησία στον κόσμο), την πλατεία του Γουτεμβέργιου και την παραμυθένια συνοι­κία «Μικρή Γαλλία», με τα υπέροχα κανάλια της, από τα οποία ο ποταμός Ιλ «διεισδύει» στα σπλάχνα της. Στη συνέχεια θα υ­πάρχει ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε το Στρα­σβούργο. Εμείς σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα (έξοδα ατομικά) στον ποταμό Ιλ με bateaux mouche (σκάφος γυάλινου περι­βλήματος) για να δείτε και το περίφημο φράγμα Βομπάν του 17ου αιώνα που πλέον αποτελεί μνημείο της UNESCO και λειτουργεί σαν γλυπτοθήκη. Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά της Αλσατίας, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε αυθεντικές αλσατικές γεύσεις, όπως τη γνωστή τάρτα φλαμπέ. Διανυκτέρευση στο Στρασβούργο.

 

6η ημέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΈΓΚΙΣΧΑΪΜ – ΚΟΛΜΑΡ – ΡΙΚΒΙΡ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Σήμερα θα κάνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στους αλσατικούς Δρόμους του Κρασιού. Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα μικρά χωριά γύρω από το Στρασβούργο με πρώτη στάση στο γραφικό χωριό Έγκισχαϊμ, που σταθερά συγκαταλέγεται στα πιο όμορφα της Γαλλίας. Πριν λίγα χρόνια μάλιστα είχε ανακηρυχθεί ως το πιο αγαπημένο των Γάλλων. Συνεχίζουμε για την κωμόπολη Κολμάρ, το στολίδι της Αλσατίας και αδιαμφισβήτητη κορωνίδα των Δρόμων του Κρασιού. Θα κάνουμε μια βόλτα στο παραμυθένιο ιστορικό κέντρο, θα δούμε τον καθεδρικό ναό, τη συνοικία Μικρή Βενετία που διασχίζει ο Λάουχ, παραπόταμος του Ιλ, καθώς και το σπίτι του γλύπτη Φρεντερίκ Μπαρτολντί. Ο Μπαρτολντί φιλοτέχνησε το Άγαλμα της Ελευθερίας που το γαλλικό κράτος δώρισε στις Ηνωμένες Πολιτείες! Στον ελεύθερο χρόνο σας στην Κολμάρ μπορείτε να τιμήσετε κάποιο από τα γραφικά εστιατόρια της Σκεπαστής Αγοράς για να δοκιμάσετε αυθεντικές αλσατικές γεύσεις και το περίφημο κρασί της περιοχής. Εν συνεχεία θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να πάμε στο Ρικβίρ που είναι χτισμένο πάνω στις όμορφες πλαγιές των Βοσγίων Λόφων. Ολόκληρη η περιοχή όπου βρισκόμαστε ζει και αναπνέει για την οινοκαλλιέργεια. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν οι απέραντοι αμπελώνες που αντικρίζουμε και οι πολλοί συνεταιρισμοί των οινοπαραγωγών και των καλλιεργητών. Εδώ πρέπει να πούμε πως το κλίμα της περιοχής, με τους Βόσγιους Λόφους από τη μια πλευρά και τον Μέλανα Δρυμό από την άλλη, είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για τις αμπελοκαλλιέργειες και η Αλσατία το έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Ένα από τα πιο φημισμένα αλσατικά κρασιά είναι το λεγόμενο λευκό ρίσλινγκ, που αξίζει να δοκιμάσετε. Επιστροφή στο Στρασβούργο, διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (περιήγηση) – Πτήση για ΑΘΗΝΑ

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του ταξιδιού μας, αλλά θα την απολαύσουμε στο έπακρο. Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε οδικώς για τη Φρανκφούρτη. Εκεί θα κάμουμε μία πανοραμική περιήγηση στην οικονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης όπου εδράζεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Όμως η Φρανκφούρτη στην καρδιά των Γερμανών είναι συνδεδεμένη με τον Γκαίτε (1749-1832), τον Νο 1 γερμανό λογοτέχνη, παγκοσμίως διάσημο ήδη από την εποχή του, ο οποίος γεννήθηκε εκεί. Ο Γκαίτε είναι ο συγγραφέας του Φάουστ αλλά υπήρξε και ένθερμος φιλέλληνας. Σημείο αναφοράς της πόλης, πέρα από τον Γκαίτε, είναι ο Καθεδρικός ναός όπου στέφονταν οι αυτοκράτορες της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Στη βόλτα μας θα δούμε επίσης τον ναό του Αγίου Παύλου που θεωρείται κοιτίδα της γερμανικής δημοκρατίας, την κεντρική πλατεία Ρέμερ και τη Σιδηρά Γέφυρα με την αρχαιοελληνική επιγραφή και τα χιλιάδες… λουκέτα των ερωτευμένων. Αφού ολοκληρώσουμε την ξενάγησή μας στη Φρανκφούρτη θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για την Αθήνα.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  4/7/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 919€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 919 € 325 €
  Twin Room 919 € 325 €
  Triple Room 919 € 325 €
  Single Room 1399 € 325 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  11/7/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 999€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 999 € 325 €
  Twin Room 999 € 325 €
  Triple Room 999 € 325 €
  Single Room 1479 € 325 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  18/7/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 929€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 929 € 325 €
  Twin Room 929 € 325 €
  Triple Room 929 € 325 €
  Single Room 1409 € 325 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  25/7/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 939€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 939 € 325 €
  Twin Room 939 € 325 €
  Triple Room 939 € 325 €
  Single Room 1419 € 325 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  1/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 939€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 939 € 325 €
  Twin Room 939 € 325 €
  Triple Room 939 € 325 €
  Single Room 1419 € 325 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 959€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 959 € 325 €
  Twin Room 959 € 325 €
  Triple Room 959 € 325 €
  Single Room 1439 € 325 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 959€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 959 € 325 €
  Twin Room 959 € 325 €
  Triple Room 959 € 325 €
  Single Room 1439 € 325 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 899€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 899 € 325 €
  Twin Room 899 € 325 €
  Triple Room 899 € 325 €
  Single Room 1379 € 325 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  29/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 889€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 889 € 325 €
  Twin Room 889 € 325 €
  Triple Room 889 € 325 €
  Single Room 1369 € 325 €

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο σε ξενοδοχείο 4* (AC MARRIOTT, Best Western Monopole Metropole, Hilton ή εφάμιλλο).
  • Δύο διανυκτερεύσεις Χαϊδελβέργη, σε ξενοδοχείο 4*  (Plaza, Atlantic, Marriott, NH,  Intercity, ή εφάμιλλο).
  • Μία διανυκτέρευση στο Βυρτσμπουργκ σε ξενοδοχείο 3* sup. / 4*.
  • Κρουαζιέρα στον Ρήνο.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ   

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 325€.

  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους, μουσεία, αξιοθέατα.
  • Γεύματα εκτός του πρωϊνού.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρετε στα περιλαμβανόμενα.
  • Προσωπικά έξοδα.

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

04/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:40

LH 1284

10/07/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:20

21:10

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

11/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:40

LH 1284

17/07/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:20

21:10

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

18/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:40

LH 1284

24/07/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:20

21:10

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

25/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:40

LH 1284

31/07/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:20

21:10

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

01/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:40

LH 1284

07/08/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:20

21:10

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

08/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:40

LH 1284

14/08/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:20

21:10

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

15/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:40

LH 1284

21/08/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:20

21:10

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

22/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:40

LH 1284

28/08/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:20

21:10

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

29/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:40

LH 1284

04/09/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:20

21:10