Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 WHITE OLIVE ELITE 5*! από 127€

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ από 22/04/2022 για  3 νυχτες

με δικό σας μέσον Ι.Χ. με ALL INCLUSIVE καθημερινά

ΖΑΚΥΝΘΟ

Είναι ένα νεόκτιστο (Ιούνιος 2019) ξενοδοχείο πολυτελείας στην άκρη του Λαγανά της Ζακύνθου σε ήσυχη τοποθεσία και σε απόσταση λιγότερο από 300 μέτρα από την διάσημη αμμουδιά, στην οποία διαθέτει δικό του τμήμα για τους πελάτες του. Δημιουργημένο με σύγχρονα υλικά και τεχνοτροπία, υπόσχεται διαμονή υψηλού επιπέδου συνδυασμένη με εξαιρετικό πρόγραμμα All Inclusive.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 195 δωμάτια, δίκλινα, τρίκλινα και οικογενειακά, όλα εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση 32 ιντσών, μίνι ψυγείο, βραστήρα, τηλέφωνο, μπάνιο με ντουζιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα δωματίου, δωρεάν WiFi, μπαλκόνι ή βεράντα. Ορισμένα έχουν δυνατότητα εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει όμορφο καθιστικό, αίθριο, κεντρικό εστιατόριο με εξωτερικό τμήμα, εστιατόριο a la carte, κεντρικό μπαρ και μπαρ πισίνας ανάμεσα στις δύο πισίνες του. Στην μία διαθέτει τμήμα swim up (καθίσματα μέσα στο νερό) για μεγαλύτερη απόλαυση! Φυσικά υπάρχει και παιδική πισίνα. Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στις πισίνες του αλλά και στο ειδικό τμήμα που διαθέτει στην αμμουδερή παραλία. Στην παραλία οι καταναλώσεις χρεώνονται με ειδικές τιμές. Ακόμα διαθέτει γυμναστήριο, σάουνα, υπηρεσίες Spa και κομμωτήριο, δωρεάν WiFi και υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

πρόγραμμα all inclusive *

Πρωινό - Μεσημεριανό - Βραδινό σε πλούσιους μπουφέδες, με μεγάλη ποικιλία από τοπικές και διεθνείς γαστρονομικές προτάσεις με ζεστά και κρύα πιάτα, σαλάτες, ορεκτικά, κρεατικά, ποικιλία συνοδευτικών καθώς και φρούτα, παγωτά, επιδόρπια σε τεράστια ποικιλία. Καθημερινά live cooking αλλά και ειδική θεματική “γωνία” γεύσεων όπως Ιταλική, Ελληνική, Ασιατική κλπ

Ελεύθερη κατανάλωση ποτών από τις 10.30 μέχρι τις 22.00: βαρελίσιας μπύρας και κρασιού (λευκού και κόκκινου), αναψυκτικών και νερού από postmix

Ροφήματα: Καφές φίλτρου.

Σνακς ενδιάμεσα των γευμάτων: μπισκότα, κέικ και διάφορες σφολιάτες.

* To ALL INCLUSIVE ξεκινάει με μεσημεριανό γεύμα την Μεγάλη Παρασκευή και τελειώνει με πρόγευμα την ημέρα αναχώρησης. Ισχύει 10.30 - 22.00. Μετά τις 22.00 γίνονται χρεώσεις, με βάση τους τιμοκαταλόγους που υπάρχουν στα διάφορα τμήματα.

Ειδικές περιλαμβανόμενες Πασχαλινές παροχές: Αναστάσιμο δείπνο από τις 00:00 έως 01:30 π.μ. που θα περιέχει εκτός των άλλων παραδοσιακή μαγειρίτσα, κρεατικό, τσουρέκια, κόκκινα αυγά, ψωμιά, ποτά ALL INCLUSIVE προγράμματος.
Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο αρνιών. Μετά τις 12:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφέ με ούζο , τσίπουρο, κρασί και μεζέδες. Πασχαλινό γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας) με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ, με ζωντανή μουσική, γλέντι.

Τιμή ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με ALL INCLUSIVE καθημερινά, 10:30 - 22:00 όπου συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.

WHITE OLIVE ELITE HOTEL 5*

με ALL INCLUSIVE 22 - 25 Απριλίου

Ελάχιστη διαμονή

3 νύχτες

4η νύχτα

Δίκλινο  

127

115

3ο άτομο

52

47

3ο άτομο ως 12 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτομο ως 12 ετών *

42

37

Μονόκλινο  

106

94

Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 20/3. Μετά προσαυξάνονται κατά 10% περίπου.

* Η χρέωση του 2ου παιδιού μεταφέρει την οικογένεια σε οικογενειακό δωμάτιο με εσωτερική συρόμενη πόρτα.