Skip to main content

Ionian Blue Bungalows & Spa Resort 5* 28η Οκτωβρίου 2023

ΛΕΥΚΑΔΑ

 

 

Η Λευκάδα είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς στο Ιόνιο Πέλαγος, με κάποιες από τις πιο παραμυθένιες παραλίες της Μεσογείου, εντυπωσιακή φύση και τοπία, αλλά και η διασκέδαση που δεν τελειώνουν ποτέ. Το νησί προσφέρει πληθώρα επιλογών για σπορ, εκδρομές, κρουαζιέρες, φαγητό, ποτό και χορό!

 

Το νησί των ποιητών

Στη Λευκάδα γεννήθηκαν και έζησαν σπουδαίοι άνθρωποι των γραμμάτων, του πολιτισμού και των τεχνών, όπως ο Άγγελος Σικελιανός και ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης, η Αγνή Μπάλτσα (μέτζο σοπράνο), ο Λευκάδιος Χερν (συγγραφέας, εθνικός ποιητής της Ιαπωνίας), ζωγράφοι, ηθοποιοί κ.α.

 

 

Ionian Blue Bungalows & Spa Resort 5*

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Εντυπωσιακό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην ανατολική παραλία της Λευκάδας, στην εξοχή της Νικιάνας, 10 χλμ από την πόλη. Χτισμένο σε φυσική κατωφέρεια που σταματάει στη θάλασσα, εξασφαλίζει απαράμιλλη θέα 180 μοιρών στο Ιόνιο πέλαγος από όλα του τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

 

ΔΙΑΜΟΝΗ: Διαθέτει 116 δωμάτια, όλα με θέα θάλασσα και εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ ή μίνι ψυγείο, τηλέφωνο, θυρίδα δωματίου, στεγνωτήρα μαλλιών, δωρεάν WiFi, μπαλκόνι ή βεράντα, δυνατότητα για room service. 12 από τα δωμάτια και δύο σουίτες διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει 2 εστιατόρια, κεντρικό και εξωτερικό, καλαίσθητα σαλόνια, κεντρικό μπαρ, κύρια εξωτερική πισίνα (600 τ.μ.) και παιδική, Pool snack bar, κέντρο Spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, hammam, τζακούζι, γυμναστήριο, περιποιήσεις σώματος και προσώπου, παιδική χαρά, προβλήτα με ξαπλώστρες στη θάλασσα για το μπάνιο σας, δωρεάν WiFi και χώρο στάθμευσης.

 

Τιμή  ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές) με ημιδιατροφή

IONIAN BLUE 5*

27 - 29 Οκτ.

Ελάχιστος αριθμός διαν/σεων

2 νύχτες

Δίκλινο θέα θάλασσα

115

3ο άτομο *

28

3ο άτομο ως 6 ετών *

Δωρεάν

4ο άτομο 2 ως 12 ετών *

28

Μονόκλινο θέα θάλασσα

96

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο δωμάτιο.     

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής: € 4 το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.