Skip to main content

ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ Καλοκαίρι 2015 από 140,00

1 ΕΚΔΡΟΜΗ, 3 ΝΗΣΙΑ | ΔΩΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ

10 Ιουλίου | 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 

1η μέρα: Αναχώρηση το πρωί, με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό για καφέ. Συνεχίζουμε για Ακράτα, στάση, και στην Αμφιλοχία που θα έχουμε στάση για γεύμα στην όμορφη παραλία. Στο όμορφο και καταπράσινο νησί του Ιονίου θα φτάσουμε μέσω Βόνιτσας. Άφιξη στην Λευκάδα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το Νυδρί. Μεταφορά στην προκυμαία, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την ημερήσια κρουαζιέρα μας στα γειτονικά νησιά Ιθάκη και Κεφαλονιά. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα έχουμε λεπτομερή ξενάγηση. Πρώτος μας σταθμός η πανέμορφη παραλία των Εγκρεμνών. Τα τυρκουάζ νερά της παραλίας είναι τα πιο κρυστάλλινα του νησιού, αισθάνεσαι ότι κολυμπάς σε μία απέραντη πισίνα. Παραμονή για μπάνιο. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Παραμονή στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό. Συνεχίζουμε με το πλοίο για την πατρίδα του Οδυσσέα, την Ιθάκη. Παραμονή στο μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό Κιόνι για γεύμα ή και για μπάνιο. Κατά την επιστροφή μας στο Νυδρί δεν θα παραλείψουμε να περιηγηθούμε στο νησί του Ωνάση, τον Σκορπιό. Θα κάνουμε μπάνιο σε μία από τις παραλίες που έκανε και ο Ωνάσης. Το νησάκι Μαδουρί θα το δούμε πρίν το τέλος της κρουαζιέρας μας. Άφιξη στο Νυδρί το απόγευμα, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στην Μονή Φανερωμένης που αποτελεί θρησκευτικό κέντρο του νησιού. Επόμενη στάση μας η όμορφη παραλία του Αγ. Νικήτα. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Αργά το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, μέσω Αμφιλοχίας, και με τις ανάλογες στάσεις φτάνουμε στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής:   140 €

 Περιλαμβάνονται:
•    Μεταφορές/εκδρομές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
•    Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο  3*  
•    Πλούσια ημιδιατροφή (2 πρωινά & 2 δείπνα)
•    Δώρο τα εισιτήρια της κρουαζιέρας  Κεφαλονιά – Ιθάκη
•    Φπα, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Αρχηγός εκδρομής