Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΖΑΚΥΝΘΟΣ! ΑΠΟ 189,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 29/04/2016

4,5 ημέρες

1η ημέρα:29/04 Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΘΗΝΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για Κυλλήνη και επιβίβαση στο φέρι-μποτ. Άφιξη στην Ζάκυνθο και τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείο POSEIDONHOTEL 3*. Το απόγευμα μεταφορά στην εκκλησία για την παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου , η περιφορά του επιταφίου πραγματοποιείται τα ξημερώματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το δείπνο. Αργότερα όσοι επιθυμούν  μπορούν κάνοντας μια βόλτα στην πόλη να γνωρίσουν το έθιμο «ΜΑΝΤΖΙΕΣ», την αλλαγή-κλοπή των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:30/04 Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ-ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για μια περιήγηση στο νησί. Θα δούμε την Εκκλησία της Αγίας Μαύρας ( οι μελωδικές της καμπάνες ακούγονται παντού στην Ζάκυνθο), στο Μαχαιράδο, στην Μονή Αναφωνήτριας, στο Ναυάγιο, τις Βολίμες, τις Γαλάζιες σπηλιές και τις Αλυκές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία και στην συνέχεια θα απολαύσουμε ένα πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με Ζακυνθινά εδέσματα και συνοδεία μουσικής.

3η ημέρα:01/05 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ- ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ

Χρόνια πολλά! Πρωινό και ξεκινάμε με μεζέδες και το ψήσιμο του οβελία.  Πλούσιο πασχαλινό τραπέζι  με πολλά  εδέσματα.  Πασχαλινό γλέντι. Το απόγευμα για όσους το επιθυμούν μπορούν να μεταβούν στην πόλη  για να παρακολουθήσουν την λιτανεία της Παναγίας και να περπατήσουν στο πανηγύρι. Επιστροφής στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα:02/05 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ-ΚΕΡΙ(προαιρετικά)

Πρωινό και προαιρετικά αναχώρηση για το πανέμορφο Κερί. Το Κερί βρίσκεται 19 χμ νοτιοδυτικά από την πόλη της Ζακύνθου και αποτελεί το ένα άκρο του κόλπου του Λαγανά και το νοτιότερο σημείο του νησιού. Πιο συγκεκριμένα το Κερί χωρίζεται σε 2 μέρη: το πανέμορφο, πυκνοκατοικημένο χωριό που βρίσκεται πάνω σε  ένα καταπράσινο, πευκόφυτο λόφο και το άλλο λέγεται «Λίμνη Κεριού» που βρίσκεται παραθαλάσσια στον κολπίσκο του Κεριού, ο οποίος εμπεριέχεται στον κόλπο του Λαγανά. Το κύριο χαρακτηριστικό του ορεινού μέρους του χωριού είναι τα παλιά, πέτρινα σπίτια με τα στενά δρομάκια. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Παναγίας της Κεριώτισσας που είναι κτισμένη από τον 18ο αιώνα. Το παραθαλάσσιο μέρος του χωριού, η «Λίμνη του Κεριού», απέχει 4 χμ από το ορεινό τμήμα αυτού και πήρε το όνομά του από τη λίμνη που υπήρχε εκεί τα παλιά χρόνια. Σήμερα η λίμνη έχει αποξηρανθεί..Από την παραλία του Κεριού θα επισκεφθούμε  το Μαραθονήσι, ένα καταπράσινο, ακατοίκητο νησάκι απέναντι ακριβώς από την παραλία του Κεριού με μια αμμώδη παραλία και μπλε, κρυστάλλινα νερά που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε στον παράδεισο. Η παραλία αυτή είναι μια από τις εκλεκτές της χελώνας  Caretta-Caretta  που έχουν ως καταφύγιο για να γεννούν τα αυγά τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο , διανυκτέρευση

5η ημέρα: 03/05 ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ-ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ –ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για μια περιήγηση στην πόλη της Ζακύνθου . θα επισκεφθούμε τη Μονή του Αγίου Διονύσου όπου φυλάσσεται το ιερό σκήνωμα του ομώνυμου Αγίου. Επίσκεψη στις πλατείες του Αγίου Μάρκου και Διονυσίου  Σολωμού, στο εμπορικό κέντρο του Αλεξ. Ρώμα και την παραλιακή λεωφόρο Στράτα Μαρίνα. Η πανοραμική θέα από το λόφο του Στράνη, που ενέπνευσε τον Διονύσιο Σολωμό να γράψει τον Εθνικό Ύμνο, αλλά και η Μπόχαλη, με τον οικισμό γύρω από το κάστρο, θα σας γοητεύσουν. Ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στα σοκάκια. Το απόγευμα πέρασμα στην Κυλλήνη και επιστρέφουμε στην Αθήνα με τις ωραιότερες αναμνήσεις.

             *Σημείωση: στο τετραήμερο πρόγραμμα δεν  περιλαμβάνεται η τέταρτη ημέρα.

Περιλαμβάνονται:

  • Τρείς/τέσσερις  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POSEIDON HOTEL 3*.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθο-Κυλλήνη
  • Ημιδιατροφή (περιλαμβάνονται το νηστίσιμο, το Αναστάσιμο και το Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική.
  • Απεριόριστη κατανάλωση αναψυκτικών, μπύρα(βαρέλι), κρασί χύμα(λευκό-ροζέ-κόκκινο) σε όλα τα δείπνα.
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

POSEIDONHOTEL 3*

ΤΙΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  κατά άτομο με ημιδιατροφή, συμπερ. Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα

 

2/κλινο

3ο άτομο

Παιδί  έως 6 ετών

2οπαιδί έως 12 ετών

μονόκλινο

4ημερες/3νυχτες

189

150

75

120

245

5ημερες/4 νυχτες

230

180

85

155

305

POSEIDONHOTEL 3*

ΤΙΜΕΣ ΜΕ Ι.Χ  κατά άτομο με ημιδιατροφή, συμπερ. Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα

 

2/κλινο

3ο άτομο

Παιδί  έως  6 ετών

2οπαιδί έως 12 ετών

μονόκλινο

4ημερες/3νυχτες

140

95

ΔΩΡΕΑΝ

75

190

5ημερες/4 νυχτες

170

120

ΔΩΡΕΑΝ

92

235