Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΠΑΞΟΙ - ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ! ΑΠΟ 245,00

Πασχαλινή απόδραση σε τιρκουάζ φόντο

Νεκρομαντείο Αχέροντα - Παξοί - Πάργα - Σύβοτα - Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης - Μέτσοβο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/4 • ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:00

 

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Νεκρομαντείο - Πέρδικα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και μέσω Ρίου-Αντιρρίου και αφού περάσουμε την υποθαλάσσια ζεύξη Ακτίου-Πρέβεζας φθάνουμε στο πιο φημισμένο νεκρομαντείο του Ελληνικού κόσμου, κοντά στις όχθες της Αχερουσίας λίμνης. Συνεχίζουμε για την Πέρδικα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Regina Mare 4* και μεταφορά στην ακολουθία του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Κρουαζιέρα στους Παξούς ή Πάργα

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα, όπου θα επιβιβασθούμε στο καραβάκι για κρουαζιέρα στους Παξούς-Αντίπαξους, όπου θα δούμε τις Γαλάζιες Σπηλιές, την παραλία Βουτούμι και την πρωτεύουσα των Παξών, τον Γάιο. Χρόνος για γεύμα. Όσοι δεν ακολουθήσουν την κρουαζιέρα θα επισκεφθούν τις πηγές του ποταμού Αχέροντα, στο χωριό Γλυκή, κάτω από τα χωριά του Σουλίου. Οι πηγές του ποταμού, το φαράγγι, ο μύθος και η άγρια ομορφιά της φύσης συνθέτουν ένα εντυπωσιακό τοπίο. Μικρή πεζοπορία στη φύση και επιστροφή στην Πάργα για περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι - Σύβοτα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με ουζάκι και μεζεδάκι. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με γλέντι! Το απόγευμα βόλτα στα Σύβοτα, ένα από τα κυριότερα θέρετρα της Ηπείρου. Αν υπάρχει καραβάκι μπορείτε να κάνετε μίνι κρουαζιέρα γύρω από τα νησάκια-φιόρδ με τις εξαιρετικές παραλίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα Πάσχα: Άγιοι Σαράντα (προαιρετικά)

Πρωινό και αναχώρηση για την Αλβανία μέσω του συνοριακού σταθμού Μαυροματίου (απαραιτήτως καινούριες ταυτότητες ή διαβατήρια νέου τύπου). Επίσκεψη στο Μουρσί και το Βουθρωτό (UNESCO), όπου θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο από επίσημο ξεναγό. Μετάβαση στην Αλβανική «Ριβιέρα», τους Αγίους Σαράντα, που πήραν τη σημερινή ονομασία τους από το ομώνυμο Βυζαντινό μοναστήρι προς τιμήν των Σαράντα Μαρτύρων της Σεβάστειας. Περιήγηση στην πόλη και ακολουθεί γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Τρίτη: Μαντείο - Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης - Μέτσοβο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη Δωδώνη, ιστορική περιοχή της Ελλάδας γνωστή κυρίως από το αρχαίο θέατρο και το μαντείο της. Πρόκειται για δυο σημαντικές εστίες του Ελληνικού πολιτισμού, της ιστορίας και της παράδοσης της χώρας μας. Το Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης χτίστηκε τον 3ο αι. π.Χ. και χωρούσε 18.000 θεατές! Συνεχίζουμε για το γραφικό Μέτσοβο, όπου θα επισκεφθούμε τη μητρόπολη Αγ. Παρασκευή και θα έχουμε χρόνο για περίπατο και ψώνια. Επιστροφή στην Αθήνα μέσω Καλαμπάκας.

Συνοπτικό 4ήμερης:
Δεν πραγματοποιείται η εκδρομή στους Αγ. Σαράντα

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ + ΠΟΤΑ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχ/ση

Διάρκεια

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

1ο παιδί 2-12

2ο παιδί 2-6

29/4

4 μέρες

€ 245

€ 185

€ 295

€ 125

€ 125

29/4

5 μέρες

€ 299

€ 215

€ 365

€ 140

€ 140

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Η κρουαζιέρα στους Παξούς • Διαμονή στο ξενοδοχείο Regina Mare 4* • Ημιδιατροφή καθημερινά • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής • Ποτά: κρασί, μπίρα, αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και στο Νεκρομαντείο • Η επίσκεψη στους Αγ. Σαράντα • Το καραβάκι για τη μίνι κρουαζιέρα στα Σύβοτα