Skip to main content

Πασχαλινοί 2016 Παξοί! ΑΠΟ 329,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 29/04/2016... ένας επίγειος Παράδεισος!

4 μέρες στους Παξούς. Διαμονή στο PAXOS CLUB HOTEL 4* στον Γάϊο με με πούλμαν και πλοίο από Ηγουμενίτσα με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνετα το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ηγουμενίτσα - Παξοί
  Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:00 μέσω γέφυρας Ρίου - Αντιρίου για την Ηγουμενίτσα, απ΄ όπου θα πάρουμε το πλοίο που θα μας μεταφέρει στους Παξούς. Θα περάσουμε μέσα σ’ αυτή την μαγευτική εικόνα και θα εγκατασταθούμε στο ξενοδοχείο PAXOS CLUB HOTEL 4* στον Γάϊο. Το βραδάκι θα δειπνήσουμε με νηστήσιμα εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε την επιτάφιο λειτουργία και περιφορά με κατάνυξη.
Ημέρα 2 Μεγ. Σάββατο: Γνωριμία με τον Γάϊο και το νησί
  Πρόγευμα από Αμερικάνικου τύπου μπουφέ και ξεκινάμε την περιήγηση μας για τη γνωριμία με το νησί των Παξών. Θα περάσουμε από ονειρεμένα χωριουδάκια, όμορφα σαν καρτ-ποστάλ, θα δούμε υπέροχες παρθένες παραλίες και θα σταματήσουμε για να απολαύσουμε το καφεδάκι μας. Διερχόμενοι από τα σημαντικά Λογγό, Λάκκα, Μαγαζιά. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι όλα αυτά τα μέρη κατακλύζονται από όχι μόνο από τουρίστες, αλλά και από θαλαμηγούς, εκτιμώντας την ομορφιά του τόπου. Θα επιστρέψουμε στο Γάϊο, την πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των αρχοντικών του που μας γυρίζει χρόνια πίσω και δένει απόλυτα με το καταπράσινο φυσικό τοπίο. Κλείνουμε τα μάτια και μας έρχονται εικόνες από τους Ενετούς που βολτάριζαν τα απογεύματα με τις κυρίες τους στα δρομάκια του. Δια του λόγου το αληθές, στην άκρη υπάρχουν τα υπολείμματα του ενετικού κάστρου του Αγίου Νικολάου και μάλιστα σε σχέδιο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Αξίζει και μια επίσκεψή μας στο μουσείο των Παξών. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης σε κοντινό εκκλησάκι και ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, τοπικές λιχουδιές.
Ημέρα 3 Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή στους Παξούς (Προαιρετική κρουαζιέρα στους Αντίπαξους)
  Χριστός Ανέστη ! Μετά το πλούσιο πρωινό μας θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε την εξοχική γαλήνη του τοπίου, βόλτα στην περιοχή και τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το μεσημέρι εορταστικό παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα και νωρίς το απόγευμα σας προτείνουμε (έξοδα ατομικά) μία μίνι κρουαζιέρα στους Αντίπαξους. Η αίσθηση είναι μοναδική καθώς έκπληξη προκαλούν η άγρια ομορφιά και τα χρώματα των σπηλαίων, τα οποία δίνουν την εντύπωση ότι κάπου εκεί θα δεις τα πειρατικά πλοία που τα είχαν κάποτε για αραξοβόλι τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 4 Δευτέρα: Παξοί - Ηγουμενίτσα - Πάργα - Αθήνα
  Πρόγευμα από Αμερικάνικου τύπου μπουφέ. Έχοντας μαζέψει άπειρες εικόνες που θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό, περνάμε με το πλοίο απέναντι στην Ηγουμενίτσα και συνεχίζουμε για τη νησιωτική Πάργα. Σας προτείνουμε (έξοδα ατομικά) βόλτα στο κάστρο του Αλί Πασά με τρενάκι. Αφού ξαποστάσουμε μ’έναν καφέ, επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν και πλοίο από Ηγουμενίτσα με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνετα το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα.

Ξενοδοχείο: PAXOS CLUB HOTEL
 29/04/2016 εώς 02/05/2016
Δίκλινο € 329.00
3ο άτομο € 320.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 270.00
Μονόκλινο € 499.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα - Παξοί - Ηγουμενίτσα
  • Διαμονή στο PAXOS CLUB HOTEL 4* στον Γάϊο
  • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα Αμερικάνικου τύπου και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (Πασχαλινή ημιδιατροφή)
  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα (στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας)
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών
  • Φ.Π.Α.