Skip to main content

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 5 ημέρες Καλοκαίρι Φθινόπωρο 2023 από 327

Αναχωρήσεις: 15, 22, 29/7, 5, 12, 19, 26/8, 2, 9, 16/9

 

 

ΜΕΡΑ 1 ΑΘΗΝΑ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Κεφαλονιά, με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στο λιμάνι της Κεφαλονιάς. Στάση για γεύμα και συνεχίζουμε για το γραφικό χωριό Μεταξάτα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο APOLLON PALACE BOUTIQUE HOTEL 3*, τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα του νησιού, το πανέμορφο Αργοστόλι για βόλτα και γεύμα. Μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας στο γραφικό Λιθόστρωτο με τα εμπορικά καταστήματα και τα όμορφα ταβερνάκια.

 

ΜΕΡΑ 2 ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ - ΣΚΑΛΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το κάστρο του Αγ. Γεωργίου, τη πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού όπου θα προσκυνήσουμε το ιερό Λείψανο του Αγίου. Επόμενος σταθμός μας, ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα). Συνεχίζουμε για την όμορφη Σκάλα, ένα παραθαλάσσιο χωριό με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη στο Αργοστόλι για βόλτα και γεύμα.

 

ΜΕΡΑ 3 ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Μέσα από υπέροχη φύση θα φτάσουμε στο Σπήλαιο της Δρογκαράτης. Ακολουθεί επίσκεψη στην υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης, στη Σάμη. Συνεχίζουμε για το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγίας Ευφημίας για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικά). Αναχωρούμε για το βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό οικισμό του Φισκάρδου. Κατά την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο θα θαυμάσουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου με το Ενετικό κάστρο και θα φωτογραφίσουμε τη παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μπορείτε να επισκεφθείτε το Αργοστόλι για βόλτα και γεύμα.

 

ΜΕΡΑ 4 ΙΘΑΚΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στη προαιρετική κρουαζιέρα στην Ιθάκη. Αναχώρηση από το λιμάνι της Σάμης προς τον Πισαετό. Πρώτη μας στάση η πρωτεύουσα του νησιού, το πανέμορφο Βαθύ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Σταυρό, όπου βρίσκεται η παλαιότερη προτομή του Οδυσσέα από το γλύπτη Καστριώτη και η εκκλησία του Σωτήρος. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό Κιόνι, περνώντας από το παραθαλάσσιο χωριό Φρίκες. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικά). Μετάβαση στο λιμάνι του Πισαετού και επιστροφή στην Κεφαλονιά.

 

ΜΕΡΑ 5 ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ - ΛΑΣΣΗ - ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τη περιοχή της Λειβαθούς. Διασχίζουμε τα γραφικά χωριά Κουρκουμελάτα, Καλιγάτα και φτάνουμε στη Λάσση. Θα κάνουμε το γύρο της Λάσσης, θα θαυμάσουμε τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Συνεχίζουμε τη περιήγηση μας στο νότιο τμήμα του νησιού και ακολουθεί επίσκεψη στο μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες. Μετάβαση στο λιμάνι του Πόρου και αναχώρηση για την Αθήνα. 

 

 

Κόστος κατ' άτομο με πούλμαν, με πρωινό

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

15, 22/7, 2, 9, 16/9

5

327€

252€

404€

29/7, 5, 12, 19, 26/8

5

347€

272€

-

 

 

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. 
Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και ανέρχεται σε:
€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων
Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. 
Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από/προς Κεφαλονιά
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Apollon Palace 3*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος 
  • Αρχηγός/ξεναγός
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η προαιρετική εκδρομή στην Ιθάκη.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.