Skip to main content

’ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ’’ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ Καθαρά Δευτέρα 2024 από 215€

Αναχώρηση: 16   ΕΩΣ   18/3/23 3ΗΜΕΡΗ 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ νωρίς  το  πρωί, ημίωρη στάση στην  περιοχή  του  Αιγίου  και  συνεχίζουμε  για Πάτρα - Κυλλήνη. Επιβίβαση στο ferry boat και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα παρακολούθηση αποκριάτικων εκδηλώσεων, καθώς επίσης και του Βενετσιάνικου γάμου. Πρόκειται για μία λαογραφική, εθιμοτυπική παράσταση, ένα δρώμενο που προκαλεί τη φαντασία μας και μας μεταφέρει στο 16ο αιώνα, ένα γάμο ευγενών  Ζακυνθινών σε μια εποχή σημαντική για τον τόπο μας αφού σημάδεψε το νησί ιστορικά και πολιτικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,   δείπνο  διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό  και επίσκεψη στο Λόφο του Στράνη εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον «Ύμνο εις την Ελευθερία». Στη συνέχεια επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο. Αναχώρηση για τον Κόκκινο Βράχο  όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο «Φωτεινή Σάντρη». Επιστροφή στην πόλη, για να παρακολουθήσουμε την τρέλα του Ζακυνθινού Καρναβαλιού με την παρέλαση αρμάτων και  άλλα δρώμενα καθώς και την κηδεία της Μάσκας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά  το  πρωινό  χρόνος  ελεύθερος  για  να  ολοκληρώσουμε  τη  γνωριμία  με  την  πόλη,  γεύμα  προαιρετικά  με  νηστίσιμα. Επιβίβαση στο ferry boat, άφιξη στην Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις,  άφιξη  το  βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ  

 

 

Προορισμοί

Ημ

έρ ες

 

Σε 2κλινο δωμάτιο

3ο Άτομο

Έως 12 ετών

Επιβάρυνση μονόκλινου

Αναχωρήσεις

ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ

ΖΑΚΥΝΘΟ

 

3

 

215 € *

 

198 €

 

85 €

16/03/24

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*Μεταφορές - περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές,  πούλμαν.

*Διαμονή,  (2) διανυκτερεύσεις   στο  ξενοδοχείο  PALATINO  4*.

*Δύο  πρωινά  &   δύο  δείπνα  σε  μπουφέ.

*Εισιτήρια  F/B ΚΥΛΛΗΝΗ -  ΖΑΚΥΝΘΟ   και  αντίστροφα.

*Αρχηγός  - Συνοδός.

*Φ.Π.Α.  &  *Φόρος  διαμονής.