Skip to main content

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Ληξουριώτικο Καρναβάλι Καθαρά Δευτέρα 2024 από 310€

Αναχώρηση:   15 - 18 Μαρτίου - 4ημέρες 

Φισκάρδο - Άσσος - Λάσση - Μελισσάνη - Μύρτος

 

Ionian Plaza 3*

Ένα άνετο, φιλόξενο πολυτελές τριών αστέρων ξενοδοχείο, στην καρδιά της ιστορικής πρωτεύουσας της Κεφαλονιάς. Με εκπληκτική θέα στην περίφημη πλατεία του Αργοστολίου και στους καταπράσινους λόφους της περιοχής. Το πολυβραβευμένο Ionian Plaza προσφέρει δωμάτια με κομψή διακόσμηση με γραφεία και μίνι ψυγεία, καλωδιακή τηλεόραση LCD, δωρεάν Wi-Fi, κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας και στεγνωτήρα μαλλιών.

 

1η μέρα: Αθήνα - Κεφαλονιά

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα με ενδιάμεση στάση για Κυλλήνη. Επιβίβαση στο πλοίο της που θα μας μεταφέρει στην όμορφη Κεφαλονιά. Άφιξη και συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.

 

2η μέρα: Γύρος του νησιού

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για τον γύρο του νησιού. Αρχίζουμε τις επισκέψεις μας με πρώτο σταθμό το μοναστήρι του Αγ. Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού. Προσκύνημα στο ιερό του Λείψανο , συνεχίζουμε για  το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Η όμορφη βαρκάδα και οι αποχρώσεις στα τοιχώματα  και στα νερά του σπηλαίου πραγματικά γαληνεύουν την ψυχή. Επόμενος σταθμός μας το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγίας Ευφημίας όπου χρόνος για γεύμα (προαιρετικά). Ακολουθεί μια υπέροχη διαδρομή προς τα βόρεια μέχρι τον ..πρωταγωνιστή του νησιού, το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο! Χρόνος για περίπατο και καφέ. Επιστρέφουμε μέσω ενός ακόμα παραμυθένιας ομορφιάς οικισμού, αυτόν της ιστορικής Άσσου με το ενετικό κάστρο. Η Άσσος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πάντα στη δεκάδα με τα ωραιότερα χωριά της Ευρώπης! Αλλά και ο Μύρτος με τα γαλαζοπράσινα νερά που θα φωτογραφίσουμε λίγο αργότερα από ψηλά, έχει ψηφιστεί επανειλημμένα ως μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Μεσογείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος στο πανέμορφο Αργοστόλι για βόλτα και φαγητό.

 

3η μέρα: Ληξούρι και Καρναβάλι Ληξουρίου

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για το όμορφο Ληξούρι, επίσκεψη στο ιστορικό μοναστήρι των Κηπουραίων που στέκεται αγέρωχο πάνω σε ένα βράχο 90 μέτρα πάνω από την θάλασσα απόλυτα εναρμονισμένο με το άγριο και μαγευτικό τοπίο. Επιστροφή στο Ληξούρι για γεύμα (προαιρετικά) και παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων του ξακουστού σατιρικού Καρναβαλιού της πόλης με αποκορύφωμα την παρέλαση των αρμάτων και πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα .

 

4η μέρα: Λάσση - Καταβόθρες - Κυλλήνη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με τις αποσκευές για μία όμορφη διαδρομή στην περιοχή της Λάσσης. Θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες και θα περάσουμε από τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Ολοκληρώνοντας την περιήγηση μας στο νότιο τμήμα του νησιού, συνεχίζουμε για την περιοχή της Λειβαθούς. Διασχίζουμε τα  γραφικά χωριά Κουρκουμελάτα & Καλιγάτα και κατευθυνόμαστε προς την όμορφη παραθαλάσσια Σκάλα με την υπέροχη παραλία για ωραία Κούλουμα. Συνεχίζουμε για τον Πόρο όπου θα επιβιβασθούμε στο φέρρυ της επιστροφής στην Κυλλήνη και από εκεί με ενδιάμεση στάση επιστρέφουμε στην Αθήνα. Άφιξη το βράδυ.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Ionian Plaza στο Αργοστόλι
  • Εισιτήρια φέρρυ από και προς Κεφαλονιά
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
  • Κεφαλλονίτης αρχηγός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται: Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με πρωινό καθημερινά.

Ionian Plaza Hotel 3*

Απόκριες

4 μέρες

15 - 18 Μαρτίου

Δίκλινο

310

3ο άτομο *

250

Μονόκλινο

385

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.