Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 18/04! ΑΠΟ 210,00

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/04

1η ημέρα: 18/4, Μεγάλη Παρασκευή (Αθήνα – Κέρκυρα)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Κέρκυρα μέσω Ρίου – Αντιρρίου – Ηγουμενίτσας, με ενδιάμεσους σταθμούς για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη και τακτοποίηση νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και νηστίσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 19/4, Μεγάλο Σάββατο (Περιήγηση πόλης – Αχίλλειο – Μπενίτσες)

Μετά το πλούσιο πρωινό σε μπουφέ θα μεταβούμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε τη Λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα. Στις 11.00 γίνεται η πρώτη Ανάσταση και αρχίζει το έθιμο των ‘Μπότηδων’, δηλαδή το σπάσιμο των κανατιών που πετούν από τα παράθυρα οι Κερκυραίοι γεμάτα με νερό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το θερινό ανάκτορο της βασίλισσας της Αυστρίας Σίσσυ, το Αχίλλειο. Κτίστηκε το 1890 και στις μέρες μας λειτουργεί ως μουσείο. Ακολουθεί στάση στις Μπενίτσες, ένα όμορφο ψαροχώρι της Νότιας Κέρκυρας με ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση σε κοντινή Εκκλησία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα ακολουθήσει Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και πολλές ακόμη λιχουδιές. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 20/4, Κυριακή του Πάσχα (Πασχαλινό γλέντι & απογευματινή βόλτα στη Κέρκυρα)

Πρωινό και σιγά - σιγά έχοντας ελεύθερο χρόνο ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο Πασχαλινό γλέντι. Το απόγευμα όσοι θέλουν, μπορούν να επισκεφτούν τη μεγάλη κεντρική πλατεία Σπιανάδα, όπου θα απολαύσουν τη βόλτα τους στα καντούνια της πόλης αλλά και τις εκδηλώσεις του Δήμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 21/4, Δευτέρα του Πάσχα (Κέρκυρα – Αθήνα)

Μετά το πλούσιο πρωινό, επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και αναχωρούμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Νωρίς το βράδυ άφιξη στην Αθήνα.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤANIOLA 3* (στο Αχίλλειο).
  • Ημιδιατροφή καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ (περιλαμβάνονται το νηστίσιμο και το Αναστάσιμο δείπνο, καθώς και το Πασχαλινό γεύμα).
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κέρκυρα μέσω Ηγουμενίτσας.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Αρχηγός – συνοδός της εκδρομής.
  • Αναστάσιμη λαμπάδα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη.
  • Φ.Π.Α.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου. Ποτά στα γεύματα.
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΗΜ.

ΑΝΑΧ/ΣΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙO

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

2-ΚΛΙΝΟ 3-ΚΛΙΝΟ

1-ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

2-12

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

4

18/4

MONTANIOLA 3*

Hμιδιατροφή

210€

+100€

-50€