Skip to main content

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ 4ήμερη οδική εκδρομή 10/04 απο 240.00

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ 4ήμερη οδική εκδρομή
               

1η μέρα (Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΑΘΗΝΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι της Κυλλήνης όπου θα επιβιβαστούμε στο φέρι-μποτ. Άφιξη στη Ζάκυνθο και παρακολούθηση της Περιφοράς του Εσταυρωμένου στη πόλη, ένα τοπικό έθιμο. Στη συνέχεια θα προσκυνήσουμε στον Άγιο Διονύσιο, όπου φυλάσσεται το ιερό σκήνωμα του ομώνυμου Αγίου. Η Μεγάλη Παρασκευή βρίσκει το νησί σε φοβερή υπερένταση. Τα πάντα στη Ζάκυνθο, η λογική και η άλογος φύση, συμμετέχουν στο θείο Δράμα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για την τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα μεταφορά για να παρακολουθήσουμε την ακολουθία του Επιταφίου, η περιφορά του επιταφίου πραγματοποιείται τα ξημερώματα. Αργά το βράδυ όσοι "αντέχουν" μπορούν προαιρετικά να γνωρίσουν το παλιό έθιμο «Μάντζιες» , την αλλαγή ή “κλοπή” των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
2η μέρα (Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ) – ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Μετά το πρωινό περιήγηση στην Εκκλησία της Αγίας Μαύρας (οι μελωδικές καμπάνες της ακούγονται παντού στη Ζάκυνθο), στο Μαχαιράδο, στη Μονή Αναφωνήτριας, στο Ναυάγιο (από την εξέδρα), τις Βολίμες, τις Γαλάζιες Σπηλιές και τις Αλυκές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης και πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με συνοδεία μουσικής
3η μέρα (ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ) ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Χρόνια Πολλά! Πλούσιο πρόγευμα και ξενικάμε τη μέρα μας με μεζεδάκια και ζωντανή παραδοσιακή μουσική. Πασχαλινό γεύμα-γλέντι με αρνιά σούβλας και ό,τι επιβάλλει η ημέρα. Το απόγευμα για όσους επιθυμούν μετάβαση στην πόλη για να παρακολουθήσουμε τη Λιτανεία της Παναγίας και να περπατήσουμε στο πανηγύρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
4η μέρα (ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ) : ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό ξεκινάμε για περιήγηση στην πόλη της Ζακύνθου. Επίσκεψη στις πλατείες Αγίου Μάρκου και Δ. Σολωμού όπου βρίσκονται τα μουσεία των επιφανών Ζακυνθίων και Σολωμού και το Μεταβυζαντινό μουσείο, στο Εμπορικό Κέντρο του Αλεξ. Ρώμα και την παραλιακή λεωφόρο Στράτα Μαρίνα. Η πανοραμική θέα από το λόφο του Στράνη, που ενέπνευσε τον Διονύσιο Σολωμό να γράψει τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, αλλά και η Μπόχαλη, με τον οικισμό γύρω από το Κάστρο, θα σας γοητεύσουν. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα σοκάκια. Νωρίς το απόγευμα πέρασμα στην Κυλλήνη και επιστροφή στην Αθήνα μέσω Πάτρας.

Kόστος κατ΄άτομο σε δίκλινο : 240€
1ο και 2ο Παιδί έως 12 ετών 50%
Μονόκλινο 320€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :Μετάβαση-επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, Εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη , Εκδρομές-περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα , Διαμονή στο ξενοδοχείο BWGALAXY 3* sup , Λαμπάδες & Κουλουράκια στα δωμάτια, Ημιδιατροφή καθημερινά με πλούσιους μπουφέδες (Νηστίσιμο δείπνο τη Μεγ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ. Σάββατο με μουσική , Πλούσιο Πασχαλινό γλέντι με μουσική και χορό ), Αρχηγός /συνοδός, ΦΠΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι σε μουσεία κι αρχαιολογικούς χώρους, ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Σημείωση : Η σειρά των εκδρομών μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς όμως παραλείψεις.

Το Ξενοδοχείο BestWesternGALAXY 3* superior Αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών & κοινωνικών εκδηλώσεων στη Ζάκυνθο, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον !Χτισμένο στην ομορφότερη παραλία του Ιονίου - το Λαγανά - μέσα σε άπλετους – πανέμορφους κήπους που οδηγούν στη χρυσή αμμουδιά, αποτελεί το ειδυλλιακό μέρος για τις διακοπές σας ! Nοιώστε τη ζεστασιά της παραδοσιακής Ζακυνθινής φιλοξενίας συνδυασμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που μπορεί να σας προσφέρει ένα μοναδικό ξενοδοχείο !