Skip to main content

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2017 Τζουμέρκα! ΑΠΟ 149,00

Παραδοσιακά Τζουμέρκα – Ιωάννινα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/02/2017

4ΗΜΕΡΕΣ

Οι τιμές ισχύουν με έγκαιρη κράτηση έως 07/02. Έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 10%

1η ημέρα: 24/02, Αθήνα – Γεφύρι της Άρτας – Άρτα

Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση  για την Άρτα με ενδιάμεσες στάσεις. Φτάνοντας στον προορισμό μας θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το πασίγνωστο γεφύρι της Άρτας, λιθόκτιστη γέφυρα του ποταμού Άραχθου, του 17ου αιώνα μΧ,. που έγινε πασίγνωστη από το ομώνυμο θρυλικό δημοτικό τραγούδι που αναφέρεται στην "εξ ανθρωποθυσίας" θεμελίωσή του. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο εντός του ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 25/02, Τζουμέρκα – Γεφύρι της Πλάκας – Πράμαντα – Άγναντα

Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για τα πανέμορφα Τζουμέρκα ένα φυσικό τοπίο όπου συνυπάρχουν αρμονικά οι ορεινοί όγκοι, με την πλούσια βλάστηση και το υγρό στοιχείο. Πρώτη στάση μας το γεφύρι της Πλάκας, το μεγαλύτερο πέτρινο μονότοξο γεφύρι στην Ελλάδα, με τόξο ανοίγματος 40 μέτρων και ύψος περίπου 20 μέτρα. Στην πορεία θα επισκεφτούμε τα Πράμαντα, οικισμός, αμφιθεατρικά χτισμένος σε υψόμετρο 840μ. στους πρόποδες της Στρογγούλας, ίσως της πιο επιβλητικής κορυφής των πολυτραγουδισμένων Τζουμέρκων. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα στο κεφαλοχώρι και στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε για να συναντήσουμε τα Άγναντα, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και περίπατο σε ένα τοπίο που κύριο χαρακτηριστικό του είναι η  πλουσιότατη βλάστηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 26/02, Ολοήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα

Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για τα Ιωάννινα. Θα επισκεφτούμε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη, το κάστρο της πόλης, την λίμνη αλλά και το γραφικό νησάκι του Αλή Πασά. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και αγορά τοπικών προϊόντων και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο εντός του ξενοδοχείου και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 27/02, Άρτα – Πρέβεζα – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην πόλη της Άρτας και αναχώρηση για την πόλη της Πρέβεζας όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται:

  • Δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ArtaPalace 4* με ημιδιατροφή
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημείωση:

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί και 3ήμερη με αναχώρηση στις 25/02 και χωρίς την εκδρομή της 3ης ημέρας.

  

Τύπος Δωματίου

3 ημέρες

4 ημέρες

Δίκλινο

149 €

199 €

3ο άτομο ενήλικας

119 €

139 €

3ο άτομο παιδί έως 3

70 €

85 €

3ο άτομο παιδί 4 - 12

99 €

129 €

Μονόκλινο

179 €

245 €