Skip to main content

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ 4 ημέρες αεροπορικώς από 349

Αναχώρηση: 28/4-1/5, αεροπορικώς, 4 μέρες

 

1η μέρα: Aθήνα – Πάρος - Νάουσα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι και πτήση για Πάρο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Arkoulis Hotel 3* στη Νάουσα. Ελεύθερος χρόνος για μία  πρώτη γνωριμία με το γραφικό χωριό. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα σοκάκια και θα δειπνήσουμε στις παραδοσιακές ψαροταβέρνες (έξοδα ατομικά). Στη Νάουσα, χτυπάει δυνατά και ο παλμός της νυχτερινής διασκέδασης της Πάρου, με τα αμέτρητα μικρά μπαράκια στο λιμανάκι, τα οποία κάποτε ήταν αποθήκες ψαράδων.

2η μέρα: Νάουσα - Παροικιά

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στη Νάουσα μέχρι νωρίς το απόγευμα, που θα αναχωρήσουμε για  την πρωτεύουσα του νησιού, την Παροικιά. Θα επισκεφθούμε τον ιερό ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, ένα από τα σημαντικότερα παλαιοχριστιανικά μνημεία της χώρας μας. Θα δούμε το σπίτι της Μπουμπουλίνας και κατόπιν θα μας δοθεί η ευκαιρία να περπατήσουμε στην παλιά πόλη για να καταλήξουμε στο βενετσιάνικο κάστρο. Ελεύθερος χρόνος για περιπλάνηση στα γραφικά σοκάκια της Παροικίας και το βραδάκι επιστροφή στη Νάουσα.

3η μέρα: Ελεύθερη μέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ημέρα ελεύθερη για χαλάρωση και μπάνιο σε μια από τις παραλίες του νησιού ή την πισίνα του ξενοδοχείου.

4η μέρα: Νάουσα - Αλυκή – Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για μία τελευταία βόλτα στο χωριό της Νάουσας. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το όμορφο ψαροχώρι της Αλυκής, όπου θα έχουμε χρόνο να γευματίσουμε (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.

 

Πτήσεις µε Sky Express (28/4-1/5):

Αθήνα – Πάρος: 16:00 - 16:40     GQ474  

Πάρος – Αθήνα: 17:10 - 17:50     GQ475

 

Τιμή κατ’ άτομο, 28/4-1/5, αεροπορικώς, 4 μέρες

Δίκλινο Classic

 

•                     Achilleion Hill View Grand Room King / Twin

349

Δίκλινο Superior θέα πισίνα

379

3ο άτομο *

355

3ο άτομο έως 1,99 ετών

50

3ο άτομο 2 έως 11,99 ετών

335

Μονόκλινο Classic

439

 

* Μόνο σε Superior θέα πισίνα

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου 55 € ανά άτομο

OI TIMEΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 3/4 ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 30%. ΑΠΟ 4/4 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 7%.

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές - εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο Arkoulis Hotel 3* στη Νάουσα • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Πάρος – Αθήνα • 1 αποσκευή 15 kg  και 1 χειραποσκευή 8 kg ανά άτομο • Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ • Ασφάλεια αστικής ευθύνης • Αρχηγός /Συνοδός • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδροµίου € 55 κατ' άτοµο • O φόρος διανυκτέρευσης 1,5 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση

 

Extra: Δυνατότητα ενοικίασης IX 1000 cc / παράδοση – παραλαβή στο αεροδρόμιο € 150