Skip to main content

Αγ. Πνεύματος 2016 Βάλια Κάλντα!απο 210,00

 ...και επίσκεψη στο πρόσφατα βραβευμένο με Guinness Μουσείο Μηλιάς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/06/2016

4 μέρες Καλαμπάκα - Βασιλίτσα - Σαμαρίνα - Σμίξη - Περιβόλι - Βοβούσα - Ζιάκας - Γεφύρι Αζίζ Αγά
με διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο VASILITSA RESORT 4* Sup. με ημιδιατροφή.
 
Πρόγραμμα (4 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Καλαμπάκα - Βασιλίτσα
  Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00 για την Καλαμπάκα και στάση για γεύμα υπό την σκιά των Μετεώρων. Συνεχίζουμε για το Νομό Γρεβενών και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Πίνδου. Μαγευτικά τοπία, υπέροχες και ανεξερεύνητες διαδρομές, μέχρι την άφιξη και τακτοποίησή μας στο πολυτελές VASILITSA RESORT 4* Sup. 33 χλμ. από την πόλη των Γρεβενών, σε υψόμετρο 1.320 μ., χτισμένο μέσα στο κατάφυτο δάσος με κυρίαρχο στοιχείο την πέτρα και το ξύλο. Δείπνο μπουφέ.
Ημέρα 2 Σμίξη - Σαμαρίνα - Τρίκωμο (Γεφύρι Αζίζ Αγά).
  Πρόγευμα και εκδρομική εξόρμηση. Η Σμίξη, το πιο κοντινό χωριό στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, με παλιές πέτρινες βρύσες & αρχοντικά. Η Σαμαρίνα, πασίγνωστο χωριό, χτισμένο στο Σμόλικα σε ύψος περίπου 1.650μ., μέσα σε τοπίο ανεπανάληπτης ομορφιάς. Η υπέροχη διαδρομή μας συνεχίζεται μέχρι το Τρίκωμο, με τη γέφυρα του Αζίζ Αγά στους πρόποδες της Πίνδου. Πρόκειται για μονότοξο γεφύρι, το μεγαλύτερο σε ύψος στη Δ .Μακεδονία και από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απολαύστε τις ανέσεις όπως τζακούζι, σάουνα & εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.
Ημέρα 3 Ζιάκας - Σπήλαιο - Περιβόλι - Βάλια Κάντα (προαιρετική) - Βοβούσα
  Πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με τις κοινότητες του Ζιάκα και του Σπηλαίου. Συνεχίζουμε για το Περιβόλι, κοντά στα σύνορα με τα Zαγοροχώρια της Hπείρου. Για τους τολμηρούς, προτείνουμε εκδρομή με 4Χ4 και mini bus (έξοδα ατομικά), για πεζοπορία στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Επόμενος σταθμός μας η Βωβούσα, το πιο απομακρυσμένο χωριό της ανατολικής πλευράς του Ζαγορίου και μία μαγευτική εμπειρία για τον επισκέπτη. Μέσα από το χωριό περνάει ο Αωός ποταμός και είναι η βοή των νερών αυτό που έδωσε στο χωριό την ονομασία του. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο μπουφέ.
Ημέρα 4 Μουσείο Μανιταριών - Μουσείο Μηλιάς - Αθήνα
  Πρωινό και αναχώρηση για το Μουσείο Μανιταριών στη Λάβδα Γρεβενών. Συνεχίζουμε για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο (μήκους 5,02 μ.) από μαστόδοντα ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, όπου πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή

Ξενοδοχείο: VASILITSA RESORT
  17/06/2016 εώς 20/06/2016 
Δίκλινο € 210.00
3ο άτομο € 150.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 115.00
4ο άτομο 
1-12 ετών
€ 145.00
Μονόκλινο € 275.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο VASILITSA RESORT 4* Sup.
  • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, σάουνας και τζακούζι
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Αρχηγός /Συνοδός
  • Φ.Π.Α.