Skip to main content

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 ΝΑΟΥΣΑΣ! ΑΠΟ 159,00

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ & καρναβάλι ΝΑΟΥΣΑΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/02/2017

3 & 4ΗΜΕΡΕΣ

Οι τιμές ισχύουν με έγκαιρη κράτηση έως 07/02. Έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 10%

1η ημέρα: 24/02, Αθήνα – Ραψάνη – Παραλία Κατερίνης

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση κατευθυνόμαστε σε ένα ορεινό – παραδοσιακό χωριό την Ραψάνη, τον τόπο που σύμφωνα με την μυθολογία, παραγόταν το νέκταρ των θεών του Ολύμπου. Χτισμένη σε υψόμετρο εξακοσίων μέτρων, η «κυρά του Ολύμπου» όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, επιφυλάσσει στον επισκέπτη μαγευτική θέα που φτάνει ως το Αιγαίο πέλαγος. Στο χωριό θα περιπλανηθούμε στα πέτρινα δρομάκια και θα θαυμάσουμε τα γραφικά σπίτια, τα περίφημα αρχοντικά και την πλατεία με τα μαγαζιά και τα αιωνόβια πλατάνια. Στα ταβερνάκια του χωριού θα γευτούμε το παραδοσιακό ραψανιώτικο κρασί, παρέα με τοπικές νοστιμιές. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παραλία Κατερίνης και το πολυτελές ξενοδοχείο διαμονής μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ πλούσιο δείπνο & διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 25/02, Λιτόχωρο – Δίον – Ελατοχώρι

Μετά το πλούσιο πρωινό μας, θα κινηθούμε στα ενδότερα του βουνού των Δώδεκα Θεών κατά τη μυθολογία, του επιβλητικού Ολύμπου. Πρώτος μας σταθμός η κωμόπολη του Λιτόχωρου. Το Λιτόχωρο είναι δημοφιλής πόλη για εκείνους που επιθυμούν να ξεκινήσουν αναρρίχηση στον Όλυμπο, καθώς από εκεί ξεκινούν όλες οι προσπάθειες για την κατάκτηση της κορυφής του μυθικού βουνού. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Δίον, μια αρχαιότατη πόλη στρατηγικής σημασίας. Μετά την ξενάγησή μας στον αρχαιολογικό χώρο θα επισκεφτούμε ακόμα ένα ορεινό χωριό, από τα πιο δημοφιλή της περιοχής. Το Ελατοχώρι βρίσκεται σε υψόμετρο 780μ. και τόσο ο νέος όσο και ο παλιός οικισμός έχει εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα ορεινά θέρετρα της Πιερίας συγκεντρώνοντας μόνιμους παραθεριστές και ημερήσιους επισκέπτες όλο το χρόνο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό σε παραδοσιακό εστιατόριο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ αποκριάτικο πάρτυ – δείπνο στο ξενοδοχείο συνοδεία ζωντανής μουσικής. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 26/02, Βεργίνα  – Νάουσα (παρακολούθηση καρναβαλιού)

Μετά το πλούσιο πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη Βεργίνα, όπου θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο, έναν από τους σημαντικότερους της Ελλάδας. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε εκ νέου για τη Νάουσα όπου θα παρακολουθήσουμε το γνωστό έθιμο "Γενίτσαροι και Μπούλες", ένα παραδοσιακό δρώμενο την περίοδο της αποκριάς. Έπειτα, σε απόσταση αναπνοής θα μεταβούμε στο άλσος του Αγίου Νικολάου. Εδώ ένας περίπατος μέσα στο άλσος περνώντας κάτω από τεράστια, πολυετή πλατάνια και δίπλα στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού θα μας χαλαρώσει με τον καλύτερο τρόπο. Χρόνος ελεύθερος για παραδοσιακό φαγητό στις ταβέρνες της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ αποκριάτικο πάρτυ – δείπνο στο ξενοδοχείο συνοδεία ζωντανής μουσικής και διανυκτέρευση.  

4η ημέρα: 27/02, Παραλία Κατερίνης – Βόλος – Αθήνα

Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα μέσω Βόλου όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουμε τα κούλουμα σε κάποιο από τα παραδοσιακά τσιπουράδικα της πόλης. Άφιξη στην Αθήνα νωρίς το βράδυ έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Περιλαμβάνονται:

  • Δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο MediterraneanVillage 5*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
  • Αποκριάτικος χορός το Σάββατο & την Κυριακή το βράδυ με ζωντανή μουσική
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φιλοδωρήματα
  • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  • Φαγητά & ποτά εκτός της ημιδιατροφής
  • Ότι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα

Πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής:

1η ημέρα: 25/02,Αθήνα – Ραψάνη – Παραλία Κατερίνης

2η ημέρα: 26/02, Βεργίνα – Νάουσα

3η ημέρα: 27/02, Παραλία Κατερίνης – Λιτόχωρο – Βόλος – Αθήνα

Τύπος Δωματίου

3 ημέρες

4 ημέρες

Δίκλινο

159 €

209 €

3ο άτομο ενήλικας

139 €

179 €

3ο άτομο παιδί έως 12

75 €

85 €

Μονόκλινο

199 €

269 €