Skip to main content

Σκύρος Πάσχα 2020 από 299,00

Πάσχα στο νησί της έμπνευσης & της παράδοσης

4 ΜΕΡΕΣ Αναχώρηση: 17/4
Ώρα αναχώρησης: 07:15

Μ. Παρασκευή: Κύμη - Σκύρος

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για Κύμη, όπου θα επιβιβασθούμε στο φέρι-μποτ με προορισμό το λιμάνι της Σκύρου, Λιναριά. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια με τις τοπικές σπεσιαλιτέ και αναχώρηση για το ξενοδοχείο PERIGIALI HOTEL 3*, στα Μαγαζιά.

Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στη Χώρα για την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο σε εστιατόριο.

Μ. Σάββατο: Χώρα - Μαγαζιά

Πρωινό και αναχώρηση για τη Χώρα, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο. Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα περπατώντας στα στενά σοκάκια με τα παραδοσιακά καταστήματα και τα Βυζαντινά μνημεία που κοσμούν τις πλατείες του νησιού. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό και Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς και στη συνέχεια θα δούμε την Πλατεία Ελευθερίας ή Πλατεία Αιώνιας Ποίησης, αφιερωμένη στον Βρετανό ποιητή Ρόμπερτ Μπρουκ. Μεταφορά στην περιοχή Μαγαζιά, όπου θα έ χουμε χρόνο για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα μεταβούμε για την παρακολούθηση της ακολουθίας της Ανάστασης στη Χώρα. Μας περιμένει Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα σε τοπικό εστιατόριο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Βόρειο τμήμα (γύρος νησιού)

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Θα απολαύσουμε το ουζάκι με το μεζεδάκι και ακολουθεί το Πασχαλινό γεύμα, με τον οβελία να «κυριαρχεί» και άλλα νόστιμα εδέσματα σε τοπικό εστιατόριο. Το απόγευμα αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού, μέσα από μια δενδροσκέπαστη πευκόφυτη διαδρομή και ένα υπέροχο τοπίο με πανέμορφες παραλίες μέχρι τον Πεύκο. Στάση για καφέ στη γραφική Ατσίτσα, ένα βορειοδυτικό χωριό με φυσικό λιμάνι και πλούσια βλάστηση που φθάνει σχεδόν μέχρι τη θάλασσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Νότιο τμήμα (γύρος νησιού) - Σκυριανά αλογάκια - Κύμη

Πρωινό και αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού, μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει το πούλμαν, περνώντας από τη δημοφιλή παραλία Καλαμίτσα. Πριν αποχαιρετίσουμε το παραδοσιακό νησί θα επισκεφθούμε τη φάρμα με τα Σκυριανά αλογάκια, μία από τις πιο σπάνιες μικρόσωμες φυλές που υπάρχουν στον κόσμο. Μεταφορά στο λιμάνι, όπου θα επιβιβασθούμε στο φέρι-μποτ για την Κύμη. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΊ      4-12

17/4 SMILE PRICE

4

299 €

235 €

385 €

215 €

17/4

4

324 €

255 €

409 €

235 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Εισιτήρια πλοίου Κύμη - Σκύρος – Κύμη ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Perigiali Hotel 3* στα Μαγαζιά ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά σε τοπικό εστιατόριο ✓ Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής σε τοπικό εστιατόριο ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής*

*ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018.

Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

  • 0,50 € | ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € | τριών αστέρων
  • 3,00 € | τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € | πέντε αστέρων