Skip to main content

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2017 Βόλος & χωριά Πηλίου! ΑΠΟ 155,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/02/2017

3 & 4 ΗΜΕΡΕΣ

 

Οι τιμές ισχύουν με έγκαιρη κράτηση έως 07/02.

 

Έπειτα θα προσαυξηθούν περίπου 10%

1η ημέρα: 24/02, Αθήνα – Καμένα Βούρλα – Βόλος

Νωρίς το πρωί αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση θα φθάσουμε στα Καμένα Βούρλα όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και γλυκό. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον Βόλο έχοντας ελεύθερο χρόνο για φαγητό σε κάποιο από τα παραδοσιακά τσιπουράδικα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής μας και ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο και διανυκτέρευση.  

2η ημέρα: 25/02, Μακρυνίτσα – Πορταριά – Χάνια

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τη Μακρυνίτσα το «μπαλκόνι του Πηλίου». Ολιγόλεπτη στάση στην κεντρική πλατεία, όπου πανοραμικά θα απολαύσουμε την πόλη του Βόλου και τα ασημένια νερά του Παγασητικού και  στη συνέχεια αναχωρούμε για την Πορταριά, ένα όμορφο χωριό χτισμένο στην πλαγιά του βουνού με υπέροχη θέα. Παλιά αρχοντικά, υπέροχοι ξενώνες, βρύσες με γάργαρα νερά, ο Ναός του Αγίου Νικολάου, συνθέτουν την εικόνα αυτού του πανέμορφου τοπίου. Τέλος συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή Αγριόλευκες. Χρόνος για φαγητό και στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει αποκριάτικο μασκέ πάρτυ συνοδεία μουσικής και χορού. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 26/02, Άγιος Γεώργιος – Πινακάτες – Βυζίτσα – Μηλιές

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και σήμερα θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει. Πρώτα θα φτάσουμε στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας το οποίο είναι ένα χωριό με υπέροχα καλντερίμια και πλούσια βλάστηση. Στη συνέχεια θα περάσουμε από ένα πραγματικό ησυχαστήριο, τις Πινακάτες. Έπειτα θα συναντήσουμε την Βυζίτσα, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 500 μ. και έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο χωριό, ζωντανό μουσείο παραδοσιακής πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής που εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή τους επισκέπτες. Η μεγάλη πλακόστρωτη πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια, προσφέρεται για να απολαύσουμε τον καφέ μας ή να γευθούμε καλές παραδοσιακές συνταγές στα καταστήματα εστίασης. Στη συνέχεια θα συναντήσουμε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, τις Μηλιές. Επισκεφθείτε την βιβλιοθήκη του χωριού στην οποία φυλάσσονται πάνω από 3.000 τίτλοι σπάνιων βιβλίων και χειρογράφων. Στο Λαογραφικό Μουσείο θα δούμε την σημαία της Επανάστασης που υψώθηκε στις 7 Μαΐου του 1821 από τον Άνθιμο Γαζή και σήμανε την εξέγερση των κατοίκων του Πηλίου κατά του τούρκικου ζυγού. Θα θαυμάσουμε ακόμη έργα του διάσημου ζωγράφου Θεόφιλου. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και στη συνέχεια, από μια πιο εύκολη διαδρομή μέσω καλών Νερών θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο σε μπουφέ και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 27/02, Βόλος – Αθήνα

Πρωινό σε μπουφέ και ελεύθερος χρόνος στην πόλη του Βόλου για περίπατο, καφέ αλλά και αγορά τοπικών προϊόντων και σουβενίρ. Νωρίς το μεσημέρι θα απολαύσουμε τα κούλουμα στα περίφημα τσιπουράδικα της πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:

  • Δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας KipseliHotel 3* superiorστον Βόλο & ValisResort 5* στην Αγριά Βόλου
  • Ημιδιατροφή για τους διαμένοντες στο KipseliHotel (μενού 3 πιάτων)
  • Ημιδιατροφή για τους διαμένοντες στο ValisResort σε μπουφέ
  • Αποκριάτικο μασκέ πάρτυ με μουσική Djγια τους διαμένοντες στο ValisResort
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Επιπλέον δωρεάν παροχές για τους διαμένοντες στο ValisResort:

  • Καλωσόρισμα με παραδοσιακούς μεζέδες και τσίπουρο
  • Ελεύθερη πρόσβαση στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα
  • 12ωρη καθημερινή παιδική απασχόληση από έμπειρους παιδαγωγούς με πλήθος δραστηριοτήτων

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φιλοδωρήματα
  • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  • Γεύματα και δείπνα που δεν αναφέρονται στα περιλαμβανόμενα
  • Ότι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα

Πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής:

1η ημέρα: 25/02, Αθήνα – Μακρυνίτσα – Πορταριά – Ξενοδοχείο

2η ημέρα: 26/02,Άγιος Γεώργιος – Πινακάτες – Βυζίτσα – Μηλιές – Ξενοδοχείο

3η ημέρα: 27/02,Βόλος – Αθήνα

Τύπος Δωματίου

Kypseli Hotel

Valis Resort

Kypseli Hotel

Valis Resort

3ημέρες

4 ημέρες

Δίκλινο

155

175

199

235

3ο άτομο ενήλικας

125

155

155

195

3ο άτομο παιδί έως 12

85

75

99

90

Μονόκλινο

205

265

269

365