Skip to main content

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΜΑΙΟΣ & ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 από 575,00

5 ΗΜΕΡΕΣ
Αν/σεις: Κάθε Τρίτη & Σάββατο από 9/5 μέχρι 27/6 , Κάθε Δευτέρα & Παρασκευή από 8/5 μέχρι 26/6

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βαρκελώνη. Άφιξη και η περιήγηση μας ξεκινάει από το λόφο Μοντζουίκ, όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Συνεχίζουμε προς το Ολυμπιακό χωριό & το Ολυμπιακό στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες το 1992. Στο Ισπανικό χωριό θα θαυμάσουμε όλες τις γειτονιές των Ισπανικών πόλεων μαζεμένες. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το εργαστήρι φυσητών γυαλιών. Θα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για φαγητό ή καφέ και να ψωνίσετε διάφορα σουβενίρ. Επόμενος σταθμός το αξιόλογο έργο του διάσημου Γκαουντί - η Σαγράδα Φαμίλια (Άγια Οικογένεια) και ακολουθεί η Πλατεία Καταλονίας με τη διάσημη Ramplas. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια της Γοτθικής συνοικίας και θα καταλήξουμε στην Barceloneta, την παλιά παραλία της Βαρκελώνης όπου θα επισκεφθούμε το ενυδρείο της πόλης (έξοδα ατομικά). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΧΙΡΟΝΑ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Ιστορική πόλη της Χιρόνα, όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια του κάστρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Φιγκέρες, όπου βρίσκεται το μουσείο - θέατρο του διάσημου ζωγράφου Salvador Dali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που αποπνέουν τα έργα του από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Βγαίνοντας από το μουσείο, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Πέτρου. Θαυμάστε τη Γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Προτείνουμε επίσης να επισκεφθείτε εκτός των άλλων το Μουσείο Κοσμημάτων καθώς και το Μουσείο Παιχνιδιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – MONTSERRAT – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ TORRES (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για το μοναστήρι των Βενεδικτίνων μοναχών. Μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα απολαύσουμε τη θέα του Όρους MONTSERRAT. Η ιστορία του μοναστηριού ξεκινάει από το 880 μ.Χ., όπου σε ένα σπήλαιο βρέθηκε το ξύλινο άγαλμα της Παρθένου Μαρίας. Θαυμάστε τον Καθεδρικό Ναό, δώστε προσοχή στις ατέλειωτες εικόνες – αγάλματα, όπου φέρουν ελληνικά ονόματα και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί από υψόμετρο 1100 μ. Μετά την επίσκεψή μας στο μοναστήρι, οι τολμηροί θα έχουν χρόνο στη διάθεσή τους για μια βόλτα με το τρενάκι (έξοδα ατομικά). Στην επιστροφή μας προς τη Βαρκελώνη θα επισκεφθούμε το διάσημο Torres, όπου οι υπεύθυνοι του οινοποιείου θα μας ξεναγήσουν στα αμπέλια και θα πάρουμε μια γεύση από τοπικά κρασιά σε συνδυασμό με τοπικούς μεζέδες (tapas) προσφορά του γραφείου μας. Επιστροφή στη Βαρκελώνη. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.

4η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ GAUDI KAI ΓΗΠΕΔΟ CAMP NOU (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)
Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαρκελώνη. Η σημερινή περιήγηση είναι αφιερωμένη στο διάσημο Αντόνιο Γκαουντί και στις δημιουργίες του. Ξεκινάμε με το Πάρκο Γκουέλ, τον καμβά της δημιουργίας του που βρίσκεται στο λόφο "el Carmel". Το πάρκο Γκουέλ περιέχει δημιουργήματα του Gaudí όπως σιντριβάνια με δράκους όλα διακοσμημένα με το πολύχρωμο μαρμάρινο μωσαϊκό που χαρακτηρίζει την πόλη της Βαρκελώνης. Πίσω από τη βασική είσοδο θα βρείτε ένα τεράστιο φυσικό μπαλκόνι όπου και μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα σχεδόν όλη την πόλη της Βαρκελώνης. Μέσα στο πάρκο θα βρείτε ένα μικρό σπιτάκι στο οποίο ο ίδιος ο αρχιτέκτονας έχει μείνει σε κάποιο διάστημα της ζωής του. Συνεχίζουμε με το Κάζα Μπατλό (Casa Batlló) στη μέση της λεωφόρου Passeig de Gràcia το οποίο ανακατασκευάστηκε με τις τεχνικές του μοντερνισμού και αρ νουβό και ξεπέρασε κάθε εκκεντρικότητα, οι ντόπιοι το ονομάζουν και Σπίτι των Οστών λόγω της εμφάνισης του. Σειρά έχει το Κάζα Μιλά (Casa Milà), γνωστό και ως Λα Πεδρέρα (La Pedrera) που σημαίνει στα καταλανικά, το λατομείο. Σχεδιάστηκε μεταξύ του 1906 με 1910 και ολοκληρώθηκε το 1912 για να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία για την εύπορη οικογένεια Μιλά. Το Πεδρέρα στεγάζει σήμερα ένα μουσείο αφιερωμένο στον Γκαουντί, το εκθεσιακό κέντρο του Καϊσα ντε Καταλούνια, ένα επιπλωμένο διαμέρισμα μουσείο, καθώς και ιδιωτικές κατοικίες που κατοικούνται από απογόνους τον αρχικών κατοίκων. Κλείνοντας το κεφάλαιο Γκαουντί θα επισκεφτούμε το ξακουστό γήπεδο Camp Nou, έδρα της F.C.Barcelona όπου όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ξεναγηθούν στο γήπεδο και να αγοράσουν σουβενίρ της ομάδας. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, για την πτήση της επιστροφής .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ

ΗΜ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΙΚΛΙΝΟ

 ΜΟΝΟ
ΚΛΙΝΟ

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡ/ΜΙΩΝ

ΑΕΡ/ΚΗ

5

Κάθε Τρίτη  & Σάβατο  από  9/5 μέχρι 27/6

Expo Hotel 4*ή παρόμοιο

4*

ΠΡΩΙΝΟ

575 €

805 €

145 €

VUELING 

Κάθε Δευτέρα & Παρασκευή από  8/5  μέχρι 26/6

ΠΡΩΙΝΟ

635 €

865 €

145 €

AEGEAN

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως
  • 1 αποσκευή και 1 χειραποσκευή ανά άτομο
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό
  • Μεταφορές , Περιηγήσεις /εκδρομές ως αναφέρονται ανωτέρω
  • Έλληνας αρχηγός – ξεναγός στον προορισμό
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Ενημερωτικά έντυπα .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόροι αεροδρομίου 145 €
  • Φιλοδωρήματα
  • Δημοτικά τέλη ξενοδοχείο : περίπου 3€ για 3* , 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά άτομο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία

AEGEAN

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

A3680 – 08:40-10:50

A3681 – 11:50-15:45

 
 

VUELING

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

VY8101 – 14:20-16:30

VY8100 – 09:50–13:40

 

 

 

 

 

 

 

 

Προαιρετικές εκδρομές:

  • ΧΙΡΟΝΑ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ: 65€ το άτομο
  • ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΠΑΡΚΟ PORT AVENTURA: 85€ το άτομο
  • ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ GAUDI KAI ΓΗΠΕΔΟ CAMP NOU: 40€ το άτομο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ και για ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων – Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής υπάρχει επιπλέον κόστος
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
  • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
  • Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα.
  • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in
  • Κάθε νέα έκδοση του τιμοκατάλογου καταργεί τον προηγούμενο.
  • ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 1 KING SIZE BED + 1 EΞΤΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ