Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2016/2017 NEW YORK- ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΑΠΟ 2.499,00!!!

 10 ημέρες
Αναχωρήσεις 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ/2016
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ!!!



NEW YORK CITY:  Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε τη Νέα Υόρκη (την πιο φωτογραφημένη πόλη του κόσμου) τη θρυλική πόλη των ΗΠΑ. Ανακαλύψτε την πρωτεύουσα του κόσμου και εξερευνήστε τις γειτονιές του Μανχάταν. Έχετε συνεχώς την αίσθηση ότι ζειτε σε μία από τις ταινίες που έχετε δει στο σινεμά. Θέατρα,αγορές, μουσεία, θεάματα πάσης φύσεως), καφέ και εστιατόρια, τα πάντα συνωμοτούν για να αποπλανήσουν ακόμη και τον πιο συντηρητικό επισκέπτη της.

Τζαμάικα: Το ανέμελο νησί της Καραϊβικής με τις τεράστιες φυσικές ομορφιές. Η Τζαμάικα σας περιμένει με τα γαλαζοπράσινα νερά της,τις αμμώδης ακτές, τα χρωματισμένα τροπικά φυλλώματα, τους λαξευμένους καταρράκτες που διαδοχικά κατεβαίνουν τις απότομες κορυφές των βουνών της. Είναι η πρωτεύουσα της Ρέγκε με τους λικνιστούς χορούς κα τις τοπικές μελωδίες που ακούγονται παντού

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα: Αθήνα Νέα Υόρκη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για τη Νέα Υόρκη. Εκεί μας περιμένει η θρυλική «New York –New York» η πόλη με τα χίλια πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε από τις ταινίες στο σινεμά και έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την φαντασία των σύγχρονων ανθρώπων. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην καρδιά του Μανχάταν. Λίγο αργότερα θα ξεκινήσουμε τον περίπατο με τον ξεναγό μας για μια πρώτη γνωριμία με την πιο συναρπαστική πόλη του πλανήτη.

2η ημέρα: Νέα Υόρκη
Ξενάγηση Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη από τις δύο ξεναγήσεις των αξιοθέατων για τα οποία φημίζεται η πόλη. Θα δούμε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου με τις καραβέλες του, το Λίνκολν Σέντερ (Μετροπόλιταν Όπερα - Φιλαρμονική), το Σέντραλ Παρκ, το μέρος όπου έζησε ο John Lennon (Ντακότα), το Πανεπιστήμιο Columbia, το μνημείο του στρατηγού Γκραντ, το Χάρλεμ και το Apollo theater στην σκηνή του οποίου έχουν ανέβει όλοι οι ημίθεοι της τζαζ, την 5η λεωφόρο με τα παγκοσμίως γνωστά καταστήματα οίκων μόδας. Συνεχίζεται η ξενάγηση μας στο Ροκφέλερ Σέντερ, την Τάιμς Σκουέρ και το Μπρόντγουεϊ, και κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας

3η ημέρα: Νέα Υόρκη
Ξενάγηση και κρουαζιέρα Συνεχίζεται η ξενάγηση της πόλης με το Γκρίνουιτς Βίλατζ, το Ηστ Βίλατζ , Το N.Y.U , το Σόχο, τη Μικρή Ιταλία, την Τσάινα Τάουν και Γουωλ Στριτ. Το σημείο μηδέν, όπου έχει δημιουργηθεί ένα μνημείο αντάξιο της σημασίας της 11ης Σεπτεμβρίου, το Οικονομικό Κέντρο, το Μπάτερυ Παρκ όπου θα δούμε από μακριά ξανά το Άγαλμα της Ελευθερίας. Θα κατευθυνθούμε παράλληλα με τον ποταμο East περνώντας από τις προβλήτες του Ανατολικού Μανχάτταν με θέα την κρεμαστή γέφυρα του Μπρούκλιν. Θα τελειώσουμε με μία επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με μια κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου μπορείτε να δείτε την ενδιαφέρουσα όψη του ποταμού Hudson, το ιστορικό Έλλις Άιλαντ, το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στο λιμάνι, το Στέιτεν Άιλαντ, τις συνεχώς ανακαινιζόμενες παλαιές προβλήτες και την μεγάλη γέφυρα Βερενζάνο. Θα περάσουμε δίπλα από το Λογκ Άιλαντ με το Μπρούκλιν. Φυσικά θα περάσουμε κάτω από τις διάφορες μικρές και μεγαλύτερες παλαιές και νεότερες γέφυρες και πάνω από τα πολλά τούνελ που συνδέουν το Μανχάταν με την γύρω ευρύτερη περιοχή και φυσικά την διπλανή Πολιτεία του Νew Jersey. Έτσι, θα έχουμε πλέον μία πολύ καλή ευκαιρία να φωτογραφήσουμε από μακριά το Μανχάταν με τους ουρανοξύστες. Επιστροφή με τα πόδια ή με ταξί. Για τη βραδινή σας έξοδο προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα υπέροχα cocktail bar, Jazz bar και εστιατόρια της Meatpacking District καθώς και κοντινές περιοχές Soho, Little Italy, Tribecca, τα bar των οποίων στον υψηλότερο όροφο των κτιρίων προσφέρουν μαγευτική θέα του φωτισμένου Μανχάτταν.

4η ημέρα: Νέα Υόρκη Woodbury Commons Outlets
 Η σημερινή μέρα διατίθεται για βόλτες στη Νέα Υόρκη, επίσκεψη στα μουσεία και στις γειτονιές της πόλης. Εναλλακτικά προτείνουμε μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο, εντυπωσιακότερο, και πλουσιότερο εμπορικό κέντρο, το περίφημο Woodbury Commons. Μόλις 1 ώρα περίπου έξω από τη Νέα Υόρκη, όπου υπάρχουν όλα τα αντικείμενα του πόθου σε τιμές που δεν μπορείς να πιστέψεις. Διακόσια είκοσι και πλεον ονόματα της μόδας θα βρεθούν στη διάθεση σας. Από Gucci, Escada, Nike, Ralph Lauren, Donna Karan, Calvin Klein, Gap σε απίστευτη ποικιλία. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό των Αμερικανών, επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος για τις αγορές τους. Μαζί με τη συμμετοχή σας, παίρνετε και το VIP Coupons Book αξίας 20$, για επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις. Για το βράδυ προτείνουμε να δείτε μία από τις πολλές παραστάσεις Μιούζικαλ στα φημισμένα θέατρα του Μπρόντγουεϊ.

5η ημέρα: Kέα Υόρκη Μοντέγκο Μπέη (Τζαμάικα)
 Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο και πτήση για το νησί της Τζαμάικα. Άφιξη στο πολυπολιτισμικό νησί με νότες αφρικανικού, ασιατικού, ευρωπαϊκού και μεσανατολικού ταμπεραμέντου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Χαρείτε τις ανέσεις και την πολυτέλεια του παραθαλάσσιου ξενοδοχείου σας, απολαύστε την κατάλευκη αμμουδιά με θέα το γαλάζιο της θάλασσας, δοκιμάστε ένα εξωτικό κοκτέιλ με τοπικό ρούμι και χυμούς τροπικών φρούτων. Το βράδυ απολαύστε το φαγητό από τον πλούσιο μπουφέ δοκιμάζοντας τοπικές σπεσιαλιτέ όπως το άκι ή το παστό ψάρι και άλλες πολλές και πικάντικες γεύσεις. Διασκεδάστε με τη μουσική, τους χορούς και τα διάφορα σόου που διοργανώνει το ξενοδοχείο.

6η ημέρα: Μοντέγκο Μπέη Ντανς Ρίβερ Ότσο Ρίος
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την εκδρομή μας, στους καταρράκτες του Ντανς Ρίβερ και την περιοχή του Ότσο Ρίος. Απολαύστε την διαδρομή προς το Ότσο Ρίος ενώ διασχίζετε την ιστορική πόλη του Φολμάουθ με τα γεωργιανού στυλ σπίτια του και το πάρκο του Κολόμβου, το μέρος όπου προσάραξε για πρώτη φορά με το πλοίο του ο μεγάλος θαλασσοπόρος. Χρόνος ελεύθερος για αγορές αναμνηστικών και χειροποίητης λαϊκής τέχνης μέσα στις στοές της τοπικής αγοράς. Στη συνέχεια οδηγούμαστε προς τους καταρράκτες του Ντανς Ρίβερ. Το εντυπωσιακό θέαμα με τα αφρώδη νερά που πέφτουν από ύψος 180 μέτρων και καταλήγουν στις ακρογιαλιές θα σας συναρπάσει. Σκαρφαλώστε στους καταρράκτες με την βοήθεια του τοπικού ξεναγού σας και μην ξεχάσετε την κάμερά σας για να αποθανατίστε το μαγευτικό τοπίο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο

7η ημέρα: Μοντέγκο ΜπέηΚίνγκστον (προαιρετικά)
Μέρα ελεύθερη για να την αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Η πρότασή μας για σήμερα είναι μια προαιρετική εκδρομή στο Κίνγκστον την πρωτεύουσα της Jamaica και τη γενέτειρα του Μπομπ Μάρλει. Στη διαδρομή ακούστε τον ξεναγό σας να λέει πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες για το νησί και να σας δείχνει πολλά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης. Στάση στο μουσείο που είναι αφιερωμένο στον Μπομπ Μάρλει, όπου στην είσοδό του βρίσκεται το τεράστιο μπρούτζινο άγαλμά του. Επόμενη στάση στο πυκνό τροπικό δάσος με τις φτέρες, μέρος όπου ευδοκιμούν πάνω από 500 διαφορετικά είδη του φυτού. Ανεβείτε το λόφο του Μάουντ Ντιάμπλο και απολαύστε μια πανοραμική θέα της πόλης. Στην επιστροφή θα επισκεφθούμε το φημισμένο Ντέβον Χάουζ μια πρώην φυτεία σκλάβων, καθώς και το κάμπους του πανεπιστημίου της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξενυχτίστε με πολύ χορό, τζαμαϊκανό ρούμι και καταπληκτική μουσική.

8η ημέρα: Μοντέγκο Μπέη Σαφάρι Βίλατζ (προαιρετικά)
 Μέρα ελεύθερη για χαλάρωση ή εξερεύνηση. Μια ιδέα για σήμερα είναι να επισκεφτείτε προαιρετικά το Σαφάρι Βίλατζ, το μέρος όπου γυρίστηκε μία από τις ταινίες του Τζέημς Μποντ το Live and Let Die– γυρισμένο το 1972. Δείτε ένα μίνι σόου με τεράστιους κροκόδειλους καθώς τους ταΐζουν και ακούστε ιστορίες για το πώς ο ιδρυτής αυτής της φάρμας ντουμπλάρισε τον διάσημο ηθοποιό στην επίμαχη σκηνή με αυτά τα ερπετά. Θα δείτε μια μεγάλη ποικιλία της άγριας πανίδας της περιοχής όπως μαϊμούδες καπουτσίνους, ιγκουάνας, σπάνια πουλιά και τα υπό εξαφάνιση φίδια, έναν βόα σφιγκτήρα 5,5 μέτρων και ένα ανατριχιαστικό ανακόντα. Αν πάλι σας ενδιαφέρουν οι αγορές, στην πρωτεύουσα του νησιού θα βρείτε σε πολύ καλές τιμές και αφορολόγητα, πούρα Αβάνας, τοπικά ποτά αλλά και διαμάντια εξαιρετικής ποιότητας και καθαρότητας.

9 η-10η ημέρα: Μοντέγκο Μπέη Νέα Υόρκη - Αθήνα
Γεμάτοι πολύχρωμες εικόνες, συναισθήματα και σουβενίρ αρχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής μας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

                                                                             ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Ταξιδεύοντας μαζί μας έχετε τις πιο must προτάσεις σε χαμηλότερες τιμές!

· Νέα Υόρκη by night με ελληνόφωνο ξεναγό           · Αεροπλανοφόρο Μουσείο Intrepid γενική είσοδος
· Παρατηρητήριο στο Rochefeller Center                   · Μουσείο Intrepid (με αγγλόφωνη ξενάγηση)
· Παρατηρητήριο στο Empire State Building               · Μνημείο 9/11 - Σημείο μηδέν (είσοδος+ ξενάγηση)
· Πτήση με ελικόπτερο πάνω από τη Νέα Υόρκη     …και πολλά πολλά άλλα 

Κλείστε θέση με την κράτησή σας ή κατά την παραμονή σας στη Νέα Υόρκη  (οι θέσεις των προτάσεων υπόκεινται σε διαθεσιμότητα τη στιγμή της κράτησης)

 

Περιλαμβάνονται

· Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
· 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο New York Marriott East Side 4*sup
· 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*sup All Inclusive στο Montego Bay
· 2 ξεναγήσεις στη ΝΥ όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
· 1 εκδρομή στους καταρράκτες του Ντανς Ρίβερ και βόλτα για ψώνια στο Ότσο Ρίο (αγγλόφωνη)
· Κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson
· Ελληνόφωνος αρχηγός – ξεναγός στη ΝΥ
· Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Αμερικής
· Ταξιδιωτικά έντυπα
· 10% εκπτωτική κάρτα στο πολυκατάστημα Macy’s
· Μινι ταξιδιωτικός οδηγός Νέας Υόρκης – Η.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων, έξοδα ΕΣΤΑ, ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια (δείτε τιμοκατάλογο)
• Φιλοδωρήματα - αχθοφορικά τα οποία καταβαλονται υποχρεωτικά, στον ξεναγό της εκδρομής (δείτε τιμοκατάλογο)
• Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημειώσεις

 · Απαραίτητη για την είσοδο στις Η.Π.Α είναι η έγκριση ESTA (Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα). Για την συμπλήρωση τις αίτησης ζητήστε το από μας με την εγγραφή σας. Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει χωρίς να παραλείψει τις δραστηριότητες σε ημερομηνία ή ώρα, για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ!!!