Skip to main content

BLACK FRIDAY 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 NEW YORK ΑΠΟ 799,00

Διάρκεια: 8 ημέρες

Ειδική αναχώρηση: 20 Νοεμβρίου (BlackFriday)



Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά!

 Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν

  Έλληνας ξεναγός και συνοδός καθημερινά μαζί σας

 Εκπτωτική κάρτα 10% απεριορίστων αγορών στο πολυκατάστημα Macy’s

  Ξενάγηση νότιου
Μανχάτταν

 Περιήγηση στην ελληνική συνοικία Αστορια

  Διαμονή σε επιλεγμένo κεντρικότατo ξενοδοχείo   4*

 Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (EllisIsland)

 Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλιν

 Είσοδος και επίσημη ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan

 Μίνι ταξιδιωτικός οδηγός και χάρτης Νέας Υόρκης

  Ιδανικές πτήσεις με αναχώρηση μεσημέρι από Ελλάδα και βράδυ απο ΗΠΑ, με ελάχιστη αναμονή

  Ειδική προσφορά πρωινού μπουφέ καθημερινά

 Γραπτώς εγγυημένη αναχώρηση με διασφάλιση τελικής τιμής ανεξαρτήτως αριθμού συμμετοχής

NEWYORK – NEWYORK

New York City: Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε τη Νέα Υόρκη, την πιο φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, τη θρυλική πόλη των ΗΠΑ. Ανακαλύψτε την πρωτεύουσα του κόσμου και εξερευνήστε τις γειτονιές του Μανχάταν. Έχετε συνεχώς την αίσθηση ότι ζειτε σε μία από τις ταινίες που έχετε δει στο σινεμά. Θέατρα, αγορές, μουσεία, θεάματα πάσης φύσεως, καφέ και εστιατόρια, τα πάντα συνωμοτούν για να αποπλανήσουν ακόμη και τον πιο συντηρητικό επισκέπτη της.

Οι πιο γνωστές εικόνες της Νέας Υόρκης προέρχονται από την συνοικία Θεάτρου, την Times Square με τις τεράστιες πινακίδες neon, το Rockefeller Center, ένα σύμπλεγμα από ουρανοξύστες και κήπους, την Diamond Row την συνοικία των διαμαντιών που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ‘30, το κτήριο της Paramount, το κτήριο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης και το Carnegie Hall έναν από τους πλέον σημαντικούς συναυλιακούς χώρους, Ο σταθμός Grand Central με τη θολωτή οροφή και τις μεγαλοπρεπείς μαρμάρινες σκάλες του, το Empire State Building, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης με τους νέους λαμπερούς χώρους μετά την πρόσφατη ανακαίνιση εκ βάθρων, ο νεογοτθικός Καθεδρικός ναός του Αγίου Πατρικίου ακουμπάει λες στον ουρανό όπως στέκεται δίπλα στο μοντέρνο μαύρο γυάλινο κέντρο του Ωνασείου, το ξενοδοχείο Waldorf Astoria διαχρονικό σύμβολο κομψότητας. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν το χρώμα της περιοχής. Στη θρυλική «New York –New York» των μιούζικαλ και των θεατρικών παραστάσεων, όλα λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένο εργοστάσιο ιδεών, σαν γιγαντιαία γεννήτρια ενέργειας, προόδου και τάσεων, που ακατάπαυστα δίνει παλμό στο απροσδόκητο. Φυσικά εδώ συγκεντρώνονται άνθρωποι με ανησυχίες από όλο τον πλανήτη αναζητώντας την επιτυχία και την αναγνώριση, το «Μεγάλο Μήλο» που δίνεται μόνο στον νικητή.

Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα: Αθήνα – Νέα Υόρκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο , τελευταίες οδηγίες και πτήση για τη Νέα Υόρκη. Εκεί μας περιμένει η θρυλική «New York –New York» η πόλη με τα χίλια πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε από τις ταινίες στο σινεμά και έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την φαντασία των σύγχρονων ανθρώπων. Άφιξη νωρίς το μεσημέρι, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην καρδιά του Μανχάταν. Λίγο αργότερα θα ξεκινήσουμε τον περίπατο με τον ξεναγό μας για μια πρώτη γνωριμία με την πιο συναρπαστική πόλη του πλανήτη.

 

2η ημέρα: Νέα Υόρκη - Ξενάγηση

Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη από τις δύο ξεναγήσεις των αξιοθέατων για τα οποία φημίζεται η πόλη. Θα δούμε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου με τις καραβέλες του, το Λίνκολν Σέντερ (Μετροπόλιταν Όπερα - Φιλαρμονική), το Σέντραλ Παρκ, το μέρος όπου

έζησε ο John Lennon (Ντακότα), το Πανεπιστήμιο Columbia, το μνημείο του στρατηγού Γκραντ, το Χάρλεμ και το Apollo theater στην σκηνή του οποίου έχουν ανέβει όλοι οι ημίθεοι της τζαζ, την 5η λεωφόρο με τα παγκοσμίως γνωστά καταστήματα οίκων μόδας. Συνεχίζεται η ξενάγηση μας στο Ροκφέλερ Σέντερ, την Τάιμς Σκουέρ και το Μπρόντγουεϊ, και κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: Νέα Υόρκη – Ξενάγηση και κρουαζιέρα

Συγκέντρωση στο λόμπυ του ξενοδοχείου για το δεύτερο μέρος της ξενάγησης της πόλης με το Γκρίνουιτς Βίλατζ, το Ηστ Βίλατζ , Το N.Y.U, το Σόχο, τη Μικρή Ιταλία, την Τσάινα Τάουν και τη Γουωλ Στριτ. Το σημείο μηδέν, όπου έχει δημιουργηθεί ένα μνημείο αντάξιο της σημασίας της 11ης Σεπτεμβρίου, το Οικονομικό Κέντρο, το Μπάτερυ Παρκ όπου θα δούμε από μακριά ξανά το Άγαλμα της Ελευθερίας. Θα κατευθυνθούμε παράλληλα με τον ποταμο Eastπερνώντας απο τις προβλήτες του Ανατολικού Μανχάτταν με θέα την κρεμαστή γέφυρα του Μπρούκλιν. Θα συνεχίσουμε με μία επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, ενώ η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με την κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου μπορείτε να δείτε το ιστορικό Έλλις Άιλαντ, το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στο λιμάνι, το Στέιτεν Άιλαντ και την μεγάλη γέφυρα Βερενζάνο. Φυσικά θα περάσουμε κάτω από τις διάφορες μικρές και μεγαλύτερες παλαιές και νεότερες γέφυρες και πάνω από τα πολλά τούνελ που συνδέουν το Μανχάταν με την γύρω περιοχή και φυσικά την διπλανή Πολιτεία του Νew Jersey. Έτσι, θα έχουμε πλέον μία πολύ καλή ευκαιρία να φωτογραφήσουμε από μακριά το Μανχάταν με τους ουρανοξύστες. Επιστροφή με τα πόδια ή με ταξί. Για το βράδυ προτείνουμε να δείτε μία από τις πολλές παραστάσεις Μιούζικαλ στα φημισμένα θέατρα του Μπρόντγουεϊ. Για τη βραδινή σας έξοδο προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα υπέροχα cocktailbar, Jazzbarκαι εστιατόρια της MeatpackingDistrictκαθώς και κοντινές περιοχές Soho, Little Italy, Tribecca, τα barτων οποίων στον υψηλότερο όροφο των κτιρίων προσφέρουν μαγευτική θέα του φωτισμένου Μανχάτταν.

4η ημέρα: Νέα Υόρκη – Επίσκεψη και ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan & περιήγηση στην Αστόρια

Εφοδιαζόμαστε με ενέργεια και όρεξη και ξεκινάμε το σημερινό περίπατο με τον ελληνόφωνο ξεναγό μας. Κατευθυνόμαστε με το μετρό στην ελληνική συνοικία της Νέας Υόρκης, την Αστόρια. Εδώ που οι πρώτοι Έλληνες μετανάστες εγκαταστάθηκαν προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής περί τα τέλη της δεκαετίας του ’50 και έγραψαν τη δική τους ιστορία στη Νέα Υόρκη. Θα δούμε με συγκίνηση τις επιχειρήσεις με τις ελληνικές πινακίδες, τους συνδέσμους των μεγάλων ελληνικών αθλητικών συλλόγων, ενώ θα έχουμε χρόνο για ένα καφέ ή φαγητό στα μαγαζιά της περιοχής.

Στη συνεχεια, επιβιβαζόμαστε στο μετρό και αναχωρούμε με τον ξεναγό μας για το μακραν πιο ενδιαφέρον και πλούσιο μουσείο των ΗΠΑ. Είναι σχεδόν αδιανόητο να παραβλέψουμε πως στην πόλη της Νέας Υόρκης βρίσκονται συγκεντρωμένα τόσα πολλά έργα ανεκτίμητης αξίας. Είναι το τρίτο σε επισκεψιμότητα μουσείο στον κόσμο, μετά το Λούβρο και το Βρετανικό μουσείο και βεβαίως αναφερόμαστε στο MetropolitanMuseumofArt. Εκεί θα μας περιμένει επίσημος ξεναγός του μουσείου για να μας παρουσιάσει τα σημαντικότερα εκθέματα του Μουσείου και να μας δώσει τις πληροφορίες που μόνο οι ειδικευμένοι γνώστες μπορούν. Καθώς το μουσείο είναι ανεξάντλητο, με το τέλος της ξενάγησης μας θα είμαστε ελεύθεροι να περιπλανηθούμε στη μαγεία της τέχνης για όσο ακόμα το επιθυμούμε, ή ακόμα και να χαλαρώσουμε με μια βόλτα στο Σεντραλ Παρκ που απλώνεται μπροστά μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ατομικά, είτε με τα πόδια, είτε πολύ εύκολα με τη συγκοινωνία.

5η ημέρα: Νέα Υόρκη - Woodbury Commons Outlets (προαιρετικά)

Ελεύθερη ημέρα. Προτείνουμε μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο, εντυπωσιακότερο, και πλουσιότερο εμπορικό κέντρο, το περίφημο Woodbury Commons. Μόλις 1 ώρα περίπου έξω από τη Νέα Υόρκη, όπου υπάρχουν όλα τα αντικείμενα του πόθου σε τιμές που δεν μπορείς να πιστέψεις. Διακόσια είκοσι και πλεον ονόματα της μόδας θα βρεθούν στη διάθεση σας. Από Gucci, Escada, Nike, Ralph Lauren, Donna Karan, Calvin Klein, Gap σε απίστευτη ποικιλία. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό των Αμερικανών, επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος για τις αγορές τους. Μαζί με τη συμμετοχή σας, παίρνετε και το VIPCouponsBook αξίας 20$, για επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις. Αν πάλι οι αγορές δε σας συγκινούν, προτείνουμε μια βόλτα στο Soho, στο Chelsea με την τοπική του αγορά και στο East village, όπου μέχρι το 1900 κατοικούσε η υψηλή κοινωνία, στη συνέχεια μετανάστες και από την δεκαετία του ‘50 και μετά η περιοχή έγινε η Μέκκα για την γενιά των Μπιτλς, τους χίπις και τους πανκ. Το East village μετατράπηκε σε ένα εργαστήριο πειραματισμού και νέων τάσεων.

6η ημέρα: Νέα Υόρκη - Ουάσιγκτον DC (προαιρετικά)

Ελεύθερη ημέρα. Προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσιγκτον DC, την πόλη που διάλεξαν να είναι η πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας και να εντυπωσιάζει με την μεγαλόπρεπη και ήρεμη δύναμή της, δίπλα στον ποταμό Ποτόμακ και τον παραπόταμό του Ανακόστια. Όλα θα σας ενθουσιάσουν, το National Mall με τις ανοικτές εκδηλώσεις, οι λίμνες που έγιναν ειδικά για να καθρεφτίζονται σ’ αυτές τα πανέμορφα κτήρια και τα μνημεία. Είναι η πόλη που διάλεξε για πρωτεύουσα ο Τζωρτζ Ουάσιγκτον αλλά ποτέ δεν έζησε σ’ αυτήν. Στο κέντρο της, το Καπιτώλιο με την θεσπέσια ροτόντα και το άγαλμα της Ελευθερίας στην κορυφή του, στις πτέρυγές του λειτουργεί το Κογκρέσο ( Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων). Όπως η πέμπτη λεωφόρος στη Νέα Υόρκη, η περιοχή του DuPont Circle στην Washington DC, είχαν την ίδια σημασία για τους πλουσίους της εποχής του τέλους του 19ου αιώνα. Αποτέλεσμα αυτού είναι το εξαίρετα μέγαρα, όσα έχουν μείνει, στα οποία σήμερα στεγάζονται κυρίως πρεσβείες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ.

7η – 8η ημέρα: Περίπατος στη γέφυρα του Μπρούκλιν και πτήση επιστροφής

Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική, είναι η τελευταία στην πόλη της Νέας Υόρκης. Καθώς η πτήση μας είναι το βράδυ, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε με τον ξεναγό μας στη γέφυρα του Μπρούκλιν και να βγάλουμε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο με το μετρό και προετοιμασία για το αεροδρόμιο. Πάντα έχουμε την αίσθηση ότι πρέπει να ξαναέλθουμε γιατί οι μέρες ποτέ δεν φθάνουν και κάτι ακόμη θέλουμε να δούμε. Συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Αφού περάσουμε τις διατυπώσεις και εφόσον υπάρχει ακόμη χρόνος κάποια σύντομη βόλτα στα καταστήματα των duty free, αναχωρούμε για την έξοδο που μας οδηγεί στο αεροπλάνο και το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη στην πόλη από την οποία ξεκινήσαμε με πλούσιες εμπειρίες από την πόλη που την ονομάζουν το «Μεγάλο Μήλο» και που πλέον γνωρίζουμε γιατί ονομάστηκε έτσι. Το έπαθλο που όλοι θέλουν να πάρουν σαν αναγνώριση της επιτυχίας.

Ταξιδεύοντας μαζί μας, έχετε τις πιο must προτάσεις σε χαμηλότερες τιμές!

  • Νέα Υόρκη bynight με ελληνόφωνο ξεναγό
  • Αεροπλανοφόρο Μουσείο Intrepid (γενική είσοδος)
  • Παρατηρητήριο στο Rockefeller Center
  • Μουσείο Intrepid (με αγγλόφωνη ξενάγηση)
  • Παρατηρητήριοστο Empire State Building
    • Μνημείο 9/11 – Σημείο μηδέν (είσοδος + ξενάγηση)
      • Πτήση με ελικόπτερο πάνω από τη Νέα Υόρκη
      • Αεροπορικά εισιτήρια με την ελβετική SwissAirways (ιδανικές ώρες πτήσεων μεσημέρι από Αθήνα-βράδυ από Η.Π.Α) με ελάχιστη αναμονή
      • 6 διανυκτερεύσεις στο κεντρικότατο ξενοδοχείο 4* DoubletreebyHILTONMetropolitan
        • 2 πεντάωρες ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
        • Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (νησί Έλλις)
        • Εισιτήριο εισόδου και ελληνική ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan
        • Περιήγηση στην ελληνική συνοικία της Αστόρια
        • Περίπατος στη γέφυρα του Μπρούκλιν
        • Ελληνόφωνος αρχηγός – ξεναγός καθημερινά
        • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Αμερικής
        • Φ.Π.Α , Ταξιδιωτικά έντυπα
        • Μινι ταξιδιωτικός οδηγός Νέας Υόρκης – Η.Π.Α.
        • 10% εκπτωτική κάρτα στο πολυκατάστημα Macy’s
        • Εισιτήρια συγκοινωνιών (μετρό κλπ.) κατά τις περιηγήσεις (4η ημέρα εκδρομής κλπ)
        • Απαραίτητη για την είσοδο στις Η.Π.Α είναι η έγκριση ESTA (Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα) την οποία αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το γραφείο μας.
        • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει χωρίς να παραλείψει τις δραστηριότητες σε ημερομηνία ή ώρα, για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.
        • ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι τιμές που συμφωνούνται κατά την κράτηση είναι ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ, χωρίς καμία αύξηση ανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων.
   
     
     
   

…και πολλά πολλά άλλα!

Κλείστε θέση με την κράτησή σας, ή κατά την παραμονή σας στη Νέα Υόρκη!

(οι θέσεις των προτάσεων υπόκεινται σε διαθεσιμότητα τη στιγμή της κράτησης)

Δίκλινο /

άτομο

Φόροι – ΕΣΤΑ –

Ταξιδιωτ.ασφάλεια

Τρίκλινο/

ατομο

Επιβάρυνση μονόκλινου

Πρωινό

Ξενοδοχείο

€779,00

€495,00

€729,00

+€585,00

Πλούσιο αμερικανικό μπουφε από €200 .    μόνο €95

Doubletreeby HILTONMetropolitan 4*

*Στις τιμές περιλαμβάνεται έκπτωση €200 για έγκαιρη κράτηση*

ΠΤΗΣΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΑΠΟ - ΠΡΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΑΦΙΞΗ

LX1831

20 NOΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ

14.05

15.55

LX 18

20 NOΕΜΒΡΙΟΥ

ΖΥΡΙΧΗ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17.15

20.25

LX 15

26 NOΕΜΒΡΙΟΥ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΖΥΡΙΧΗ

21.10

10.50+1

LX 1838

27 NOΕΜΒΡΙΟΥ

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

13.05

16.40

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με την ελβετική SwissAirways (ιδανικές ώρες πτήσεων μεσημέρι από Αθήνα-βράδυ από Η.Π.Α) με ελάχιστη αναμονή
  • 6 διανυκτερεύσεις στο κεντρικότατο ξενοδοχείο 4* DoubletreebyHILTONMetropolitan
  • 2 πεντάωρες ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (νησί Έλλις)
  • Εισιτήριο εισόδου και ελληνική ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan
  • Περιήγηση στην ελληνική συνοικία της Αστόρια
  • Περίπατος στη γέφυρα του Μπρούκλιν
  • Ελληνόφωνος αρχηγός – ξεναγός καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Αμερικής
  • Φ.Π.Α , Ταξιδιωτικά έντυπα
  • Μινι ταξιδιωτικός οδηγός Νέας Υόρκης – Η.Π.Α.
  • 10% εκπτωτική κάρτα στο πολυκατάστημα Macy’s

Δεν Περιλαμβάνονται:

•   Φόροι αεροδρομίων, έξοδα ΕΣΤΑ (άδεια εισόδου στις ΗΠΑ), ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια Ιντεραμέρικαν (ιατροφαρμακευτικες δαπάνες κτλ) (€495)

•   Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ μόνο με €95!!

•  Φιλοδωρήματα - αχθοφορικά τα οποία καταβαλονται υποχρεωτικά, στον ξεναγό της εκδρομής ($50 δολαρια)

  • Εισιτήρια συγκοινωνιών (μετρό κλπ.) κατά τις περιηγήσεις (4η ημέρα εκδρομής κλπ)

•  Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημειώσεις:

  • Απαραίτητη για την είσοδο στις Η.Π.Α είναι η έγκριση ESTA (Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα) την οποία αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το γραφείο μας.
  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει χωρίς να παραλείψει τις δραστηριότητες σε ημερομηνία ή ώρα, για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι τιμές που συμφωνούνται κατά την κράτηση είναι ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ, χωρίς καμία αύξηση ανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων.


ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ!!!