Skip to main content

Ναμίμπια,Σαφάρι στις σουρεαλιστικές ερήμους και επίσκεψη στη Φυλή Χίμπα | Ιούνιος- Οκτώβριος 2023 Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ από 3490

Αναχωρήσεις: 23/6, 11/8, 10/10

ΗΜΕΡΑ 0: ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας για την αναχώρησή μας πραγματοποιείται το βράδυ της προηγούμενης ημέρας από την αναγραφόμενη ημέρα αναχώρησης!

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΒΙΝΤΧΟΥΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για τη Ναμίμπια και την πρωτεύουσα Βίντχουκ. Με την άφιξή μας μεταβαίνουμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και ξεκούραση.

Στη συνέχεια θα έχουμε μια πρώτη επαφή με την πόλη. Η πρώτη αίσθησή μας σε αυτήν την πόλη είναι ότι έχουμε προσγειωθεί στην Ευρώπη: βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα Βίντχουκ (Windhoek), σε υψόμετρο 1.650 μέτρων (Βίντχουκ σημαίνει «γωνιά των ανέμων» στα Αφρικάανς), μια πόλη με άφθονο πράσινο και κτίρια με αποικιακό παρελθόν. Όσοι την έχουν επισκεφθεί εκθειάζουν την καθαριότητα, τη νοικοκυροσύνη, την ευρύτατα διαδεδομένη χρήση της γερμανικής γλώσσας και τις ασυνήθιστες για αφρικανική πρωτεύουσα υποδομές: δρόμοι ασφαλτόστρωτοι και καθαροί, πολυκαταστήματα, φαρμακεία, νοσοκομεία, χωρίς όμως να απουσιάζουν και οι ρεαλιστικές εικόνες με τα χαμόσπιτα των πιο φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Στη διάρκεια της πανοραμικής ξενάγησής μας θα δούμε το παλιό κάστρο, το «μικρό Βίντχουκ», και το Τιντενπάλαστ, από την εποχή της γερμανικής αποικίας. Θα επισκεφθούμε επίσης το Penduka Development Trust, μία κοινωνική προσπάθεια για λιγότερο προνομιιούχες γυναίκες της Ναμίμπια όπου εκεί έχουν την ευκαιρία να εργαστούν αλλά κυρίως να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους επιτρέψει να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Μετά την περιήγησή μας στην πόλη, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

(Εάν λόγω χρόνου δεν είναι εφικτή η περιήγηση στην πόλη, αυτή θα πραγματοποιηθεί την προτελευταία ημέρα του ταξιδιού μας)

 

2η ημέρα: ΒΙΝΤΧΟΥΚ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΤΟΣΑ (σαφάρι με jeep)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε προς βορρά και το Εθνικό Πάρκο Ετόσα. Το κύριο χαρακτηριστικό του Πάρκου είναι μια αλυκή τόσο μεγάλη που είναι ορατή ακόμη και από το διάστημα. Ωστόσο, υπάρχει άφθονη άγρια ζωή που συγκεντρώνεται γύρω από τις λιμνούλες, δίνοντάς σας σχεδόν εγγυημένες παρατηρήσεις θηραμάτων. Φτάνοντας, το απόγευμα, θα έχουμε και την πρώτη ευκαιρία μας για ένα σαφάρι στις αχανείς εκτάσεις του Δρυμού. Μεταφορά και τακτοποίηση στο lodge μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΤΟΣΑ (σαφάρι με jeep)

Η σημερινή μας ημέρα είναι αφιερωμένη σε σαφάρι με jeep. Το Εθνικό Πάρκο Ετόσα καλύπτει μια έκταση 22.270 τ.χλμ. και φιλοξενεί 145 είδη άγριας ζωής, μεταξύ των οποίων τσιτάχ, ύαινες, ζέβρες, λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, λεοπαρδάλεις γκνου, αντιλόπες (όπως kudu και dik-dik), είδη υπό εξαφάνιση όπως τον μαύρο ρινόκερο, καθώς και 340 είδη πουλιών. Εδώ θα συναντήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς φλαμίνγκο στην Αφρική.

Μεγάλο μέρος του πάρκου καλύπτεται από μια τεράστια αλυκή, μήκους 129 χλμ. και πλάτους 72 χλμ.., που κατά την περίοδο των βροχοπτώσεων γεμίζει νερό και κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου, που το νερό εξατμίζεται, δημιουργεί έντονους αντικατοπτρισμούς. Αυτός είναι ο καταλληλότερος τόπος για να απολαύσουμε την υπέροχη φύση και τα ζώα. Για τη σημερινή μας διανυκτέρευση θα μεταβούμε σε νέο lodge στην ανατολική πλευρά της αλυκής. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΤΟΣΑ – ΟΠΟΥΒΟ

Αναχώρηση από το lodge μας με κατεύθυνση προς τη βόρεια Ναμίμπια και μέσω Καμαντζάμπ για το Οπούβο, περιοχή της φυλής Χίμπα. Το όνομα της περιοχής, Οπούβο, σημαίνει στην τοπική γλώσσα «το απώτατο όριο», το «μη περαιτέρω» θα λέγαμε εμείς, οριοθετώντας κάπως έτσι την επικράτεια της Ναμίμπια αλλά και των Χίμπα.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο lodge μας. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εντρυφήσουμε στην περίφημη φυλή των Χίμπα και να πάρουμε μια καλή γεύση από τον πιο αυθεντικό χαρακτήρα τους. Διανυκτέρευση στο lodge μας.

 

5η ημέρα: ΟΠΟΥΒΟ: χωριά της φυλής ΧΙΜΠΑ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε παραδοσιακούς οικισμούς των Χίμπα. Θα δούμε από κοντά την ιδιαίτερη αυτή φυλή που διατηρεί αναλλοίωτες πανάρχαιες παραδόσεις και εθιμικά. Αν είμαστε τυχεροί, θα συναντηθούμε με τον ίδιο τον αρχηγό της φυλής, και θα μάθουμε πολλά για τον τρόπο ζωής, την κουλτούρα, την κοσμοθεωρία των Χίμπα. Επιστροφή στο Οπούβο και διανυκτέρευση

 

6η ημέρα: ΟΠΟΥΒΟ – ΤΒΑΪΦΕΛΦΟΝΤΕΪΝ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε οδικώς για το Τβάιφελφοντέιν.

Το Τβάιφελφοντέιν βρίσκεται σε μια εξαιρετικά γραφική περιοχή, που πριν πολλά πολλά χρόνια είχε προσελκύσει Βουσμάνους κυνηγούς που άφησαν τα σημάδια τους στους βράχους της περιοχής: σε μια πολύ μεγάλη έκταση εντοπίζονται άπειρες βραχογραφίες των Βουσμάνων με παραστάσεις ζώων (κυρίως) και σκηνές από την καθημερινή ζωή, ένα αληθινό παράθυρο στο παρελθόν!

Κατά μία άποψη οι γέροντες «άνθρωποι των θάμνων», οι Σαν, χρησιμοποιούσαν αυτά τα χαράγματα για να διδάξουν στα παιδιά τα διάφορα είδη των ζώων, ενώ τα παράξενα κυκλικά χαράγματα αποτελούσαν μάλλον ένα είδος χάρτη των πηγών της περιοχής. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι οι Βουσμάνοι, ζωγραφίζοντας ένα ζώο στον βράχο, δεν του απέδιδαν απλώς τιμή, αλλά δάμαζαν την ουσία του. Η αναφορά στο θρησκευτικό στοιχείο ήταν κυρίαρχη. Όπως και να ’χει, το Τβάιφελφοντέιν ανακηρύχθηκε εθνικό μνημείο το 1952 και από το 2007 αποτελεί τον πρώτο τόπο της Ναμίμπια που έχει ενταχθεί στον κατάλογο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο lodge μας και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΤΒΑΪΦΕΛΦΟΝΤΕΪΝ – ΚΕΪΠ ΚΡΟΣ – ΣΒΑΚΟΠΜΟΥΝΤ

Αναχωρούμε από το Τσβάιφελφοντέιν και μέσω της Ουίς κατευθυνόμαστε προς το Σβάκοπμουντ. Καθοδόν θα επισκεφθούμε το Cape Cross, τοποθεσία όπου το 1486 ο Πορτογάλος εξερευνητής Ντιέγο Τσάο πάτησε, ως ο πρώτος Ευρωπαίος, το πόδι του στο έδαφος της σημερινής Ναμίμπια. Σήμερα η περιοχή αποτελεί μια τεράστια αποικία από φώκιες: περίπου 80.000 με 100.000 φώκιες διαβιούν σήμερα εδώ.

Το Κέιπ Κρος αποτελεί στην ουσία προέκταση της περίφημης Ακτής των Σκελετών (Sceleton Coast) μια αχανής αμμουδιά, με ιδιαίτερα έντονο μικροκλίμα (χαρακτηριστικές οι συχνές ομίχλες) αλλά και τα δεκάδες κουφάρια παλιών πλοίων (εξού και οι «σκελετοί») που αποσυντίθενται στην παραλία…

Συνεχίζουμε για την πόλη Σβάκοπμουντ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ναμίμπια και «πρωτεύουσα του καλοκαιριού» αυτής της σουρεαλιστικής χώρας. Το Σβάκοπμουντ δίνει την αίσθηση μιας Ευρωπαϊκής λουτρόπολης του μεσοπολέμου: ατμόσφαιρα καθαρά Γερμανική και μάλιστα Βαυαρική, με μπυραρίες και μπιστρό, απομεινάρια της αποικιακής παρουσίας των Γερμανών στην ΝΔ Αφρική. Άλλωστε το Σβάκοπμουντ ομιλεί άπταιστα τη Γερμανική γλώσσα. Εφημερίδες στα Γερμανικά, Γερμανικά κτίρια, Γερμανική αρχιτεκτονική και πολεοδομία σε ένα μείγμα Βαυαρικού και Βοημικού στυλ, Γερμανικό σχολείο, Γερμανικοί φούρνοι, Γερμανοί κάτοικοι - απόγονοι των πρώτων Γερμανών αποίκων και βέβαια… Γερμανοί τουρίστες. Με την άφιξή μας θα έχουμε χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΣΒΑΚΟΠΜΟΥΝΤ

Ελεύθερη ημέρα στο Σβάκοπμουντ, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά προαιρετικών δραστηριοτήτων, όπως βόλτα με καταμαράν, καγιάκ, εκδρομή στο Γουάλβις Μπέι, σερφ στους αμμόλοφους και πολλά άλλα! Διανυκτέρευση στο Σβάκοπμουντ.

 

9η ημέρα: ΣΒΑΚΟΠΜΟΥΝΤ – ΕΡΗΜΟΣ ΝΑΜΙΜΠ

Πρωινή αναχώρηση για μια υπέροχη διαδρομή μέσα στην αφιλόξενη έρημο Ναμίμπ, όπου θα δούμε τα ενδημικά στη Ναμίμπια welwitschia mirabilis - από τα πιο παράξενα φυτά του πλανήτη, που καταφέρνουν να επιβιώνουν για αιώνες υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Περνώντας από Solitaire, Gaub Pass και Kuiseb Canyon, θα πάρουμε μια πολύ καλή γεύση από την αχανή έκταση του Namib Naukluft Park, στις παρυφές της ερήμου Ναμίμπ, όπου υπάρχουν μερικές από τις ψηλότερες και ωραιότερες αμμοθίνες του κόσμου. Τα σχήματα και τα χρώματά τους αλλάζουν συνέχεια, προσφέροντάς μας εικόνες μοναδικές. Ένας «ωκεανός» από κόκκινη άμμο…

Η έρημος Ναμίμπ, η οποία θεωρείται μια από τις αρχαιότερες ερήμους της γης, εκτείνεται για 2.000 χλμ. κατά μήκος των ακτών της Αγκόλας, της Ναμίμπιας και της Νοτίου Αφρικής, με το νοτιότερο σημείο της να γειτνιάζει με την έρημο Καλαχάρι. Η μέση θερμοκρασία της ερήμου κυμαίνεται στους 20 βαθμούς στα παράλια και στους 45-50 βαθμούς στο εσωτερικό, ενώ η συνάντηση του ψυχρού ρεύματος Benguela με τις τροπικές αέριες μάζες του λεγόμενου Hadley Cell, δημιουργούν πυκνές ομίχλες, οι οποίες είναι μεν ζωτικές για τη ζωή στην έρημο, αλλά δημιουργούν τεράστια προβλήματα στη ναυσιπλοΐα. Άφιξη στο lodge μας, και χρόνος για ξεκούραση αλλά και για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα στην έρημο… Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΕΡΗΜΟΣ ΝΑΜΙΜΠ – ΣΕΣΡΙΕΜ – ΣΟΣΟΥΒΛΕΪ – ΝΤΕΝΤΒΛΕΪ – ΕΡΗΜΟΣ ΝΑΜΙΜΠ

Σήμερα θα ξυπνήσουμε νωρίς για να απολαύσουμε την ανατολή σε αυτό το εξωπραγματικό τοπίο. Οι αμμόλοφοι με το ζωηρό κόκκινο χρώμα γίνονται ακόμη πιο έντονα κόκκινοι όταν πέφτει επάνω τους το φως της ανατολής ή του δειλινού. Η σημερινή μας πορεία στην αμμοθάλασσα της Ναμίμπ, και ειδικά στην κορυφή κάποιου αμμόλοφου, θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας σαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Στον δρόμο μας και η Νεκρή Όαση (Dead Vlei), μια τεράστια όαση από αλάτι και νεκρά κουφάρια δέντρων, μοναδικό θέαμα στον πλανήτη. Η θέα από τους αμμόλοφους, αν προσπαθήσουμε να ανεβούμε σε κάποιον, θα μας δείξει μια ατελείωτη σειρά από άλλες αμμοθίνες και θα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο μικροί είμαστε μπροστά στην απεραντοσύνη της φύσης. «Βλέι» σημαίνει κοιλάδα ή λεκάνη λίμνης. Η Νεκρή Όαση είναι μικρότερη από το διάσημο Σοσούβλεϊ, από το οποίο πήρε το όνομά της η περιοχή, αλλά είναι πολύ πιο ατμοσφαιρική και εντυπωσιακή. Παρά τη λειψυδρία, στην περιοχή επιβιώνουν ακόμα μερικές μορφές ζωής. Χαρακτηριστικοί οι σκαραβαίοι, τα ασταθή βήματα των οποίων στην άμμο και θα αναζητήσουμε. Τα πλάσματα αυτά περνούν τον περισσότερο καιρό χωμένα μέσα στην άμμο και επιβιώνουν γέρνοντας το σώμα τους όταν πέσει πάνω του η πρωινή δροσιά, που τις περισσότερες φορές έρχεται από τις πολύ μακρινές ακτές του Ατλαντικού, και σκύβοντας τα κεφάλια τους για να μπορέσουν να πιουν την ποσότητα νερού που υγροποιείται στα σκληρά τους κελύφη.

Στη συνέχεια θα σταματήσουμε στο φαράγγι Σεσριέμ. Το όνομά του στα Αφρικάανς θα πει «Έξι Χαλινάρια» (Ses Riem), αφού τόσα χρειάζονταν να δέσουν οι διψασμένοι ταξιδιώτες για να ανασύρουν μερικούς κουβάδες πρασινωπού νερού από την πηγή του, που δεν στερεύει ούτε στις περιόδους ξηρασίας. Αυτό το 50 μέτρων φαράγγι δημιουργήθηκε από τον ποταμό Τσαουσέμπ, που πηγάζει από τα μεγαλόπρεπα βουνά Ναουκλούφτ και Ζάρις. Περπατώντας ανάμεσα στις πλαγιές του, θα ψηλαφήσουμε τα 10-20 εκατομμύρια χρόνια γεωλογικής ιστορίας της Ναμίμπ. Επιστροφή στο lodge μας. Το απόγευμα θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να ξεκουραστούμε και να συνειδητοποιήσουμε την ένταση των εικόνων που μας χάρισε η σημερινή ημέρα. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΕΡΗΜΟΣ ΝΑΜΙΜΠ – ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΛΑΧΑΡΙ (ΠΑΡΚΟ ΓΚΟΝΤΒΑΝΑ)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε με κατεύθυνση προς τα ανατολικά και μέσω Μάλταχεε χαράσσουμε ρότα προς την έρημο Καλαχάρι. Καθοδόν κάνουμε στάση στην πόλη Μάριενταλ, εμπορικό και διοικητικό κέντρο της επαρχίας Χάρνταπ.

Φτάνοντας στο κατάλυμά μας στην έρημο Καλαχάρι, ετοιμαζόμαστε για τις εμπειρίες που μας αναμένουν σήμερα. Μας περιμένει σαφάρι στην περιοχή του Πάρκου Γκοντβάνα όπου με λίγη τύχη θα δούμε από ζέβρες και καμηλοπαρδάλεις μέχρι όρυξ αντιλόπες και αφρικανικές άλκες. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να δούμε από πολύ κοντά τσιτάχ και να βγάλουμε εκπληκτικές φωτογραφίες, απορροφώντας παράλληλα τα όσα θα μας αφηγείται ο συνοδός μας για αυτά τα πανέμορφα ζώα. Για το τέλος της ημέρας, όταν ο ήλιος θα αρχίσει να δύει, θα απολαύσουμε το ποτό μας στους αμμόλοφους ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα, ένα ονειρικό (αλλά και χαλαρωτικό) θέαμα που χαρακτηρίζει την Καλαχάρι.

 

12η ημέρα: ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΛΑΧΑΡΙ – ΒΙΝΤΧΟΥΚ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την πρωτεύουσα Βίντχουκ Με την άφιξή μας στην πόλη θα έχουμε ελεύθερο χρόνο το απόγευμα για να χαλαρώσουμε μετά από τόσες ημέρες γεμάτες εικόνες και εμπειρίες. Αν ο χρόνος το επιτρέπει, θα κάνουμε μια σύντομη βόλτα για να δούμε ενδιαφέροντα πράγματα που ενδεχομένως δεν προλάβαμε κατά την πρώτη παραμονή μας στην πόλη. Διανυκτέρευση στη Βίντχουκ.

 

13η ημέρα: ΒΙΝΤΧΟΥΚ – Πτήση επιστροφής

Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βίντχουκ για την πτήση επιστροφής μας στην Ελλάδα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  23/6/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 3490€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3490 € 970 €
  Twin Room 3490 € 970 €
  Triple Room 3490 € 970 €
  Single Room 4290 € 970 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  11/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 3690€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3690 € 970 €
  Twin Room 3690 € 970 €
  Triple Room 3690 € 970 €
  Single Room 4490 € 970 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  10/10/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 3690€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3690 € 970 €
  Twin Room 3690 € 970 €
  Triple Room 3690 € 970 €
  Single Room 4490 € 970 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια.
  • Οδικές μεταφορές με λεωφορείο και τζιπ 4x4.
  • Ξενοδοχεία και lodge 4* με ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Έλληνας αρχηγός με μεγάλη εμπειρία στη χώρα.
  • Μεταφορές και ξεναγήσεις.
  • Είσοδοι μνημείων, εθνικών πάρκων.
  • Κλιματιζόμενα λεωφορεία.
  • Επίσκεψη στους νομάδες Χίμπα.
  • Περπάτημα πάνω στους θρυλικούς κόκκινους αμμόλοφους της ερήμου Ναμίμπ.
  • Αχθοφορικά.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ     

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 970 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ET 765

23/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:45

07:35

ET 835

23/06/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΒΙΝΤΧΟΥΚ

08:35

13:20

ET 834

05/07/2023

ΒΙΝΤΧΟΥΚ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

14:30

21:20

ET 764

05/07/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30+1

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ET 765

11/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:45

07:35

ET 835

11/08/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΒΙΝΤΧΟΥΚ

08:35

13:20

ET 834

23/08/2023

ΒΙΝΤΧΟΥΚ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

14:30

21:20

ET 764

23/08/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30+1

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ET 765

10/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:45

07:35

ET 835

10/10/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΒΙΝΤΧΟΥΚ

08:35

13:20

ET 834

22/10/2023

ΒΙΝΤΧΟΥΚ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

14:30

21:20

ET 764

22/10/2023

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30+1