Skip to main content

Ατομικά ταξίδια στην Ζανζιβάρη!

Ατομικά ταξίδια στην υπέροχη Ζανζιβάρη

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2022  προσφορές πρώτη φορά τόσο χαμηλές! 

και νέα υπέροχα 3 αστέρων έως και ξενοδοχείο με OVERWATER BUNGALOWS!

Το Νησι των Μπαχαρικων , ενα στολιδι για την Αφρικη, γεματο με υπεροχες παραλιες, και πολυτελη ξενοδοχεια για ολους μεχρι και ιδιαιτερα απομονωμενα για το διεθνες τζετ-σετ, υποσχεται Εξωτικες Διακοπες σε ενα συνδυασμο Αφρικης και Ινδικου Ωκεανου.

Η νησος Ζανζιβαρη και η νησος Πεμπα, ειναι γεματες παραλιες και γραφικα αφρικανικα ψαροχωρια , οπως στο βορρα της Ζανζιβαρης το Νουνκουι που ειναι το κεντρο των παραδοσιακων ναυπηγων πλοιαριων Ντοου χαμενο μεσα σε δαση μπανανας, μανγκροβιων, και κοκοφοινικων. Στην δυτικη πλευρα ειναι η ομορφη παραλια Μανγκαπουανι, και στα ανατολικα οι Ματεμβε, Πουανι Μτσαγανι, Κιβενγκουα, Ουροα, Μπουετζου, και Τζαμπιανι, ολες με μεγαλες εκτασεις ασπρης αμμουδιας!

Η πρωτευουσα ειναι η Stonetown = Πετρουπολη! Ολοκληρη ειναι προστατευμενη απο την Ουνεσκο, γεμάτη απο αρχαια αραβικα αρχοντικα, αγγλικα κτιρια και εκκλησιες, γραφικες γειτονιες μοναδικου αφρικανικου στυλ, και φυσικα τις διασημες Πορτες της απο εποχες οπου οσο πιο σημαντικος ησουν επρεπε να εχεις και την πιο εντυπωσιακη πορτα!

Το Προστατευμενο Δασος Τζοζανι αξιζει μια επισκεψη, αλλα σιγουρα αξιζουν οι Φυτειες Μπαχαρικων, οπου οι Σουλτανοι απο το Ομαν ξεκινησαν το εμποριο Μπαχαρικων γαρύφαλο, μοσχοκάρυδο, κανέλα, πιπέρι και ..Σκλαβων φυσικα!

 

Η Ζανζιβαρη εχει και πολλα μικρουλικα νησακια που αρεσουν στον ταξιδιωτη να ανακαλυπτει σε μια ολοημερη εκδρομη! Το Τσανγκου ειναι το πιο δημοφιλες αφου ειναι το πιο κοντινο στην Πετρουπολη, και πολυ παλια οι Αραβες αποικοι-κατακτητες το χρησιμοποιουσαν σαν φυλακη για απεθαρχους σκλαβους και ετσι ονομαστηκε νησι-φυλακη. Αλλα νησακια ειναι το Τσαπβανι, το Τσουμπε, και το Μπαουε, ολα χαλια.  Αστειευομαστε.


https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzKyd_ReXFDlaBy8vOlztwVs8_tryzRWUj9D6mHRUee-bGOZ-x

Τσαπβανι  - Τσουμπε - Μπαουε