Skip to main content

Αναχώρησεις 23/07 & 06/08/2022 ΜΠΑΛΙ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! από 1390€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23/07, 06/08/2022                          11 μέρες ~  8 διαν/σεις

Εκδρομή με γεύμα στο ηφαίστειο Κινταμάνι - Λίμνη Μπατούρ και στους ομορφότερους ορυζώνες της χώρας εντός της τιμής και όχι προαιρετικό όπως άλλα προγράμματα!

Βόλτα στο τροπικό δάσος με τις μαϊμούδες εντός της τιμής και όχι προαιρετικό όπως άλλα προγράμματα!

Επίσκεψη στην Κούτα και στον ειδυλλιακό ναό Τάνα Λοτ εντός της τιμής  και όχι προαιρετικό όπως άλλα προγράμματα!

Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός από την Ελλάδα και όχι τοπικός αγγλόφωνος!

Ξέρατε ότι…

…ο ακριβότερος καφές στον κόσμο καλλιεργείται σε περιοχές του Μπαλί και άλλων νησιών της Ινδονησίας (Σουμάτρα, Ιάβα Σουλαβέζι); Ένα φλιτζάνι του καφέ Kopi Luwak κοστίζει έως και 50 δολάρια. Τη συνταγή για τον συγκεκριμένο καφέ ανακάλυψαν σκλάβοι και η ιστορία του πηγαίνει 200 χρόνια πίσω, όταν η Ινδονησία ήταν Ολλανδική αποικία. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει την κατάποση του καρπού από ένα είδος άγριας γάτας - της Asian Palm Civet. Οι παραγωγοί συλλέγουν τα κόπρανα της γάτας που περιέχουν τα κουκούτσια του καρπού, τα οποία, αφού καθαριστούν και καβουρδιστούν, διατίθενται στο εμπόριο. Τα γαστρικά υγρά από το στομάχι της γάτας επιδρούν στους κόκκους του καφέ προσδίδοντάς τους πλούσιο άρωμα και εξαιρετική γεύση. Δεδομένου ότι ο Kopi Luwak προέρχεται από κόκκους καφέ που συλλέγονται από τα περιττώματα των ζώων, η γεύση του μπορεί να διαφέρει από τόπο σε τόπο. Ωστόσο, έχουν προκύψει πολλές αναφορές σχετικά με την κακοποίηση της γάτας Civet για την ικανοποίηση των απαιτήσεων της παραγωγής του Kopi Luwak. Έτσι λοιπόν, πριν προβείτε στην αγορά του συγκεκριμένου καφέ, καλό θα είναι να ενημερωθείτε για την προέλευσή του και για την μη βλαπτική για το ζώο μέθοδο παραγωγής του.

1η μέρα: Αθήνα - Ντενπασάρ/Μπαλί   

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το τροπικό νησί της Ινδονησίας, το Μπαλί. Η οργιώδης βλάστηση, οι καταπράσινοι κλιμακωτοί ορυζώνες, τα ηφαίστεια, τα παραδοσιακά χωριουδάκια, τα εκπληκτικά χειροτεχνήματα (ξυλόγλυπτα, κεραμικά, μπατίκ, κοσμήματα, μάσκες κλπ.), οι θαυμαστοί Ινδουιστικοί ναοί, οι πολυπληθείς εκδηλώσεις λατρείας, οι υπέροχες παραλίες και πάνω απ΄ όλα οι ίδιοι οι Μπαλινέζοι με τα αφοπλιστικά τους χαμόγελα, αποτελούν τα συστατικά μιας μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας.

2η μέρα: Ντενπασάρ - Νούσα Ντούα 

Άφιξη στο Μπαλί, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: Νούσα Ντούα - Δάσος με μαϊμούδες - Ηφαίστειο Κινταμάνι - Ορυζώνες Τεγκαλαλάνγκ - Νούσα Ντούα

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει επίσκεψη στο δάσος με τις μαϊμούδες, στο ηφαίστειο Κινταμάνι και στους ορυζώνες Τεγκαλαλάνγκ (Tegalalang). Το δάσος με τις μαϊμούδες (Ubud Monkey Forest) βρίσκεται μέσα στο χωριό Παντανγκτεγκάλ (Padangtegal), οι κάτοικοι του οποίου το θεωρούν ως ένα σημαντικό πνευματικό, οικονομικό και εκπαιδευτικό κέντρο. Υπάρχουν πολλά σημεία ενδιαφέροντος για να εξερευνήσουν οι επισκέπτες. Μέσα 12,5 εκτάρια δάσους μπορεί κανείς να δει μερικούς από τους περίπου 700 πιθήκους, καθώς και 186 είδη δέντρων. Το ηφαίστειο Κινταμάνι με τη λίμνη Μπατούρ στην καλντέρα του βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού. Αφού απολαύσουμε μια πανοραμική θέα στο ηφαίστειο με την μαγευτική λίμνη, θα συνεχίσουμε για τους περίφημους ορυζώνες Τεγκαλαλάνγκ, όπου θα θαυμάσουμε το υπέροχο τοπίο των λαξευμένων βουνών και θα δούμε τους ντόπιους να φροντίζουν τα χωράφια τους. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Μεταφορά στη Νούσα Ντούα στο νότιο Μπαλί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Νούσα Ντούα, Εκδρομή στην Κούτα και στον ναό Τάνα Λοτ

Σήμερα θα επισκεφθούμε την τουριστική πρωτεύουσα του νησιού, την Κούτα, με τα άφθονα μπαράκια, τις τοπικές ταβέρνες (βαρούνγκ), τις πολυάριθμες αγορές σε είδη ρουχισμού και όχι μόνο, καθώς και την μεγάλη παραλία - πόλο έλξης για τους απανταχού σέρφερς. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον εντυπωσιακό ναό Τάνα Λοτ, ο οποίος είναι κτισμένος στην κορυφή ενός βράχου στον Ινδικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η-6η-7η μέρα: Νούσα Ντούα, Ελεύθερες μέρες

Ημέρες αφιερωμένες στην ξεκούραση και σε διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες. Η λευκή ακρογιαλιά και η ήρεμη θάλασσα σας προκαλούν για κολύμπι, ενώ ο κοραλλιογενής ύφαλος είναι ιδανικός για τους λάτρεις των καταδύσεων. Οικονομικές αγορές, διασκέδαση για κάθε γούστο και γαστρονομικές απολαύσεις, συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη διαμονή σας!

 

8η μέρα: Νούσα Ντούα - Ντενπασάρ - Σιγκαπούρη  

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για Σιγκαπούρη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Paradox Merchant Court, σε απόσταση μερικών μέτρων από την προκυμαία-κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη (Clarke Quay). Διανυκτέρευση.

 

9η μέρα: Σιγκαπούρη, Περιήγηση 

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας περιήγηση θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως το Fountain of Wealth - ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο - τους κήπους της Ορχιδέας, τους κήπους Άβαταρ, τον μυθικό θαλάσσιο λέοντα, την Κινέζικη και την Ινδική συνοικία κ.ά. Για το βράδυ σας προτείνουμε να επιδοθείτε σε νυχτερινό σαφάρι.

 

10η μέρα: Σιγκαπούρη 

Για τη σημερινή ελεύθερη μέρα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το νησί Σεντόσα - μεσημεριανή ώρα για να δείτε το διάσημο σόου. Βραδινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην μεταμεσονύχτια πτήση για την Αθήνα.

 

11η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23/07, 06/08                          11 μέρες ~  8 διαν/σεις

Τιμή κατ' άτομο

Δίκλινο

3ο άτομο

έως 12 ετών

Μονόκλινο

Αναχώρηση

23/07

1.390€

1.190€

1.950€

Αναχώρηση

06/08

1.490€

1.290€

2.050€

 

Περιλαμβάνονται  

  • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore) και αποσκευή 20 κιλών   
  • Δώρο του Γραφείου μας ένα ζεστό γεύμα κατά τη διάρκεια των πτήσεων 
  • 6 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Merusaka Nusa Dua 5*/πρώην Inaya Putri Bali Hotel 5* στη Νούσα Ντούα
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Paradox Merchant Court Clarke Quay 4* sup. (πρώην Swissotel), σε απόσταση μερικών μέτρων από την προκυμαία-κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη (Clarke Quay) 
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο
  • Εκδρομή στο δάσος με τις μαϊμούδες, στο ηφαίστειο Kινταμάνι και στους ορυζώνες Τεγκαλαλάνγκ με γεύμα
  • Εκδρομή στην Κούτα και στον ναό Τάνα Λοτ
  • Περιήγηση στην Σιγκαπούρη
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Τοπικός ξεναγός
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός και όχι τοπικός αγγλόφωνος!

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: + 480 €
  • Βίζα Μπαλί: +€ 35. Εκδίδεται και πληρώνεται κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ. 

Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ

Πτήσεις του προγράμματος

Πτήσεις

με

Scoot

1η μέρα

TR 723

ΑΘΗΝΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:10-09:00

2η μέρα

TR 288

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΝΤΕΝΠΑΣΑΡ/ΜΠΑΛΙ

15:45-18:25

8η μέρα

TR 281

ΝΤΕΝΠΑΣΑΡ/ΜΠΑΛΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

10:50-13:40

11η μέρα

TR 722

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΑΘΗΝΑ

00:30-07:00

Το ξενοδοχείο Merusaka Nusa Dua 5*/πρώην Inaya Putri Bali Hotel 5* στο Μπαλί

Το ξενοδοχείο Paradox Merchant Court Clarke Quay 4* sup. (πρώην Swissotel), στη Σιγκαπούρη.

Το Μπαλί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά ολόκληρου του Ινδονησιακού αρχιπελάγους. Μια επίσκεψη εδώ ενεργοποιεί τις αισθήσεις - το μεθυστικό άρωμα του θυμιάματος και του γαρίφαλου αναδύεται στον τροπικό αέρα.

Το μικροσκοπικό αυτό νησί είναι πλούσιο σε φυσική ομορφιά, με δεκάδες αξιοθέατα και δυνατότητες δραστηριοτήτων για κάθε είδους ταξιδιώτη.

Οι surfers έρχονται για τα θρυλικά κύματα, οι πεζοπόροι μπορούν να περάσουν από ηφαιστειακές κορυφές και από ομιχλώδεις καταρράκτες και οι ποδηλάτες να ποδηλατούν μέσα σε καταπράσινα τοπία με ορυζώνες και παραδοσιακά χωριά.

Η πλούσια σκηνή τέχνης του νησιού είναι μια ακόμη ταξιδιωτική εμπειρία, ενώ αν επιδιώκετε την χαλάρωση, η πνευματικότητα προσθέτει ακόμα ένα στρώμα στην μυστηριακή του γοητεία.

Η παρακολούθηση των ιερών τελετών στους θαυμαστούς ναούς είναι από τις κορυφαίες στιγμές που θα βιώσετε κατά την παραμονή σας στο Μπαλί!