Skip to main content

Μπαλί & Σιγκαπούρη Scoot Καλοκαιρι 2022 με 1650 ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ

12 ημέρες – 26 Ιουλίου & 02, 09, 16, 23 Αυγούστου 2022 

Προσφορα 1.650 € για λιγες θεσεις μονο. ΠΡΟΣΟΧΗ σημερα 18/5 σε καποιες αναχωρησεις εχουν μεινει 2-4 θεσεις σε αυτην την τιμη - μετα ανεβαινει 100 ευρω το ατομο

 Θετικά σημεία του ταξιδιού

  • Υπέροχος συνδυασμός των ουρανοξυστών & θεματικών πάρκων της Σιγκαπούρης με την εξωτική γοητεία του Μπαλί
  • Επιλεγμένα θέρετρα και αστικά ξενοδοχεία στα καλύτερα σημεία των προορισμών
  • Υπέροχος κόσμος και μοναδική κοσμοθεωρία
  • Δύο ολοήμερες εκδρομές στα καλύτερα σημεία του Μπαλί, με επίσκεψη στους κορυφαίους ναούς
  • Ξενάγηση της Σιγκαπούρης με περιήγηση του κήπου με τις ορχιδέες
  • Εξαιρετικές υπαίθριες αγορές και σύγχρονα πολυκαταστήματα
  • Καιρικές συνθήκες – η καλύτερη περίοδος για να κάνετε το ταξίδι σας

 

Special Price - Ειδική τιμή του ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση έως τις 10 Ιουνίου 2022 και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής.
Αν συμπληρωθουν οι φτηνες θεσεις ή μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο.

 

Τιμές και Παροχές

Μπαλί (Nusa Dua & Ubud, 3 + 3 νύχτες) & Σιγκαπούρη (3 νύχτες)

12 ημέρες/ 9 διανυκτερεύσεις

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

*SPECIAL PRICE*

Επιβάρυνση μονόκλινου

SUPERIOR κατηγορία 4*& 5*

1.650 €

390 €

*Ένα ταξίδι… μια τιμή! οι τιμές είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

 

Special Price - Ειδική τιμή του ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση έως τις 10 Ιουνίου 2022 και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο.

 

 

Περιοχή

Ξενοδοχείο

Δωμάτιο

Παραλία Nusa Dua

MERUSAKA RESORT 5*

Deluxe

Υψίπεδα Ubud

KAWI RESORT 4*

Deluxe Valley

Σιγκαπούρη

MIRAMAR SINGAPORE 4*

Deluxe

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (350 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία, όπως αναφέρεται παραπάνω με πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Μπαλί και τη Σιγκαπούρη
  • Ολοήμερη εκδρομή στο κεντρικό και βόρειο Μπαλί & επίσκεψη του Ναού Tanah Lot
  • Ολοήμερη εκδρομή στα καλύτερα του Ubud
  • Ξενάγηση μισή ημέρας στη Σιγκαπούρη
  • Υπηρεσίες τοπικού Αγγλόφωνου ξεναγού κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & Υπηρεσίες τοπικών Αγγλόφωνων αντιπροσώπων
  • Ενημερωτικά έντυπα, Τοπικοί φόροι
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για covid-19
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ

 

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Βίζα εισόδου στην Ινδονησία (35 $ ανά άτομο, πληρωτέα κατά την άφιξη)
  • PCR τεστ (εφόσον απαιτείται)
  • Φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια των πτήσεων της Scoot

 

Αεροπορικό δρομολόγιο

Αριθμός πτήσης

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

TR 723

Αθήνα - Σιγκαπούρη

    1610 0900 +1

TR 288

Σιγκαπούρη - Μπαλί

1545 1825

TR 289

Μπαλί - Σιγκαπούρη

1925 2210

TR 722

Σιγκαπούρη - Αθήνα

0030 0700

 

Καθημερινό Πρόγραμμα

 

1η μέρα: Πτήση από την Ελλάδα για Μπαλί

Πρωινή συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα. Στις 16.10 αναχωρούμε μέσω Σιγκαπούρη για το νησί των Θεών, το εξωτικό Μπαλί.  

 

2η μέρα: Μπαλί

Άφιξη στο Μπαλί. Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για το νησί και τις καθημερινές δραστηριότητες. Τακτοποίηση στο δωμάτιο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή μπάνιο στον Ινδικό ωκεανό. Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στην παραλία Seminyak για να απολαύσετε υπέροχο ηλιοβασίλεμα από το lounge bar Ku.De.Ta ή να χαλαρώσετε με το πρώτο σας Μπαλινέζικο μασάζ. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: Εκδρομή στο Κεντρικό & Βόρειο Μπαλί & Ναός Tanah Lot

Πρωινό. Αναχώρηση στις 08.30-09.00 από τα ξενοδοχεία και επίσκεψη του σημαντικότερου αξιοθέατου του νησιού, του εμβληματικού ναού Tanah Lot, χτισμένου πάνω σε βράχο μέσα στον Ινδικό ωκεανό.  Στη διαδρομή θα απολαύσετε τους περίφημους ορυζώνες του νησιού και μαγικά χωριά. Συνεχίζουμε για την παραδοσιακή αγορά Candi Kuning, όπου μπορείτε να βρείτε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, καφέ, μπαχαρικά και βότανα, και εξωτικά λουλούδια, όπως οι ορχιδέες και τα τοπικά τριαντάφυλλα.  Η εκδρομή μας συνεχίζει με το μαγευτικό Ινδουιστικό ναό Ulun Danu. Ο ναός είναι χτισμένος δίπλα στην υπέροχη λίμνη Beratan. Η τοποθεσία είναι ανεπανάληπτη, καθώς γύρω της βρίσκονται τέσσερα βουνά, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και εικόνα. Επόμενη στάση το ιερό δάσος των μαϊμούδων, ένας προστατευμένος χώρος, όπου θα δείτε και θα παίξετε με τους μακάκους. Στόχος: Η εκδρομή θα σας μυήσει στον πολιτισμό του Μπαλί, με επίσκεψη σε μερικούς από τους κορυφαίους ναούς του νησιού. Επίσης θα μάθετε περισσότερα πράγματα για το μυστικό κόσμο των μπαχαριών. Εύκολη εκδρομή με μεγαλύτερες χρονικά μεταφορές. Διάρκεια: 9-10 ώρες, μεταφορά με deluxe κλιματιζόμενο όχημα. Περιλαμβάνεται μπουκαλάκι νερού και υπηρεσία τοπικού ξεναγού, δεν περιλαμβάνεται γεύμα.

 

4η μέρα: Μπαλί (ελεύθερη μέρα - Προτεινόμενη εκδρομή ναός Ουλουβάτου & κοσμοπολίτικες ακτές)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να απολαύσουμε τις νότιες ακτές, τον κοραλλιογενή βυθό και την κοσμοπολίτικη νυχτερινή

ζωή. Σας προτείνουμε να ανακαλύψετε τα καλύτερα σημεία του νότιου Μπαλί. Πρώτα θα επισκεφθούμε το περίφημο ναό Uluwatu στο νοτιοδυτικότερο σημείο του Μπαλί. Επόμενη στάση oι παραλίες Κούτα και Σεμινιάκ, το κέντρο αγοράς και ψυχαγωγίας του Μπαλί, όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε στα δρομάκια γεμάτα με υπέροχα καταστήματα, καφέ και τοπικά εστιατόρια. Στη διαδρομή σας προτείνουμε να πιείτε ένα κοκτέηλ στο θέρετρο Ayana και το διάσημο Ayana Rock Bar, με θέα το Μπαλινέζικο ηλιοβασίλεμα. Διάρκεια: 8 ώρες

Εναλλακτικά μπορείτε να συμμετάσχετε στην ολοήμερη κρουαζιέρα στο νησί Lebongan ή το νησί Penida, τα οποία βρίσκονται 1 ώρα μακριά από την ανατολική ακτή του Μπαλί. Στην εκδρομή θα έχετε χρόνο να κάνετε snorkeling πάνω από τον κοραλλιογενή ύφαλο, να γυρίσετε σε τοπικά χωριά και να χαλαρώσετε σε κεντρική παραλία τους. Παραλαβή από τη ρεσεψιόν γύρω στις 08.00 από Nusa Dua/ Seminyak. Διάρκεια: 8-9 ώρες.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα θεματικά πάρκα του νησιού, να κάνετε θαλάσσια σπορ ή beach hopping στις απόκρημνες παραλίες του νότου.

 

5η μέρα: Εκδρομή στα καλύτερα του Ούμπουντ (καταρράκτες & ορυζώνες)

Πρόγευμα και παράδοση δωματίων. Αναχώρηση στις 08.30-09.00 για τα υψίπεδα του Ubud, το πολιτιστικό κέντρο του νησιού. Πρώτη στάση ο εντυπωσιακός καταρράκτης Tegenungan, τον οποίο θα θαυμάσετε μέσα σε ένα υπέροχο τροπικό περιβάλλον. Επόμενη στάση το χωριό Tampak Siring, όπου θα δείτε το ναό Tirta Empul με το νερό της ιερής πηγής και το παλάτι που έφτιαξε ο πρώτος πρόεδρος της Ινδονησίας.  Συνεχίζουμε με τους θεαματικούς ορυζώνες Tegelalang,  ένα από τα περίφημα τουριστικά αξιοθέατα στο Μπαλί βόρεια του Ubud. Για τους τολμηρούς προτείνουμε να κάνουν bali swing ή flying fox, με πανοραμική θέα στις θεαματικές αναβαθμίδες. Πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας, και εφόσον το επιτρέπει ο χρόνος και η κίνηση, θα επισκεφθούμε στο κέντρο του χωριού Ubud, όπου θα δείτε τα βασικότερα αξιοθέατα,. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση. Στόχος: Η εκδρομή θα σας γνωρίσει με την υπέροχη ενδοχώρα του Μπαλί και του πολιτιστικού του κέντρου του χωριού Ubud. Διάρκεια: 10 ώρες

  

6η μέρα: Μπαλί (ελεύθερη μέρα – Προτεινόμενη κατάβαση του ποταμού Αγιούνγκ, White Water Rafting)

Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα για να απολαύσουμε τη μαγευτική φύση, τα πολύχρωμα χωριά, τους μυστηριακούς ναούς και τις υπαίθριες αγορές. Σας προτείνουμε να κάνετε ράφτινγκ στον ποταμό Ayung. Ο τοπικός μύθος αναφέρει ότι με μακρόβια φυτά και υπέροχους καταρράκτες. Καλωσορίσατε στην κορυφαία δραστηριότητα αδρεναλίνης του νησιού! Η περιοχή προσφέρεται ακόμη για άλλες εναλλακτικές δραστηριότητες, όπως η επίσκεψη του πάρκου των ελεφάντων, πεζοπορία στα ηφαίστεια του Βορρά, καταδύσεις στις ανατολικές ακτές μαζί με επίσκεψη του ναού Μπεσακίχ και πολλά ακόμη.

 

7η μέρα: Μπαλί (ελεύθερη μέρα)

Ελεύθερη μέρα να περπατήσετε το χωριό Ούμπουντ και να παζαρέψετε στην υπαίθρια αγορά της, να επισκεφθείτε το μουσείο Μπλάνκο, να περιηγηθείτε μέσα στο Βασιλικό Παλάτι. Σας προτείνουμε επίσης να επισκεφθείτε το πολυτελές θέρετρο The Royal Pita Maha με χρόνο ξεκούρασης στους εξαιρετικούς κοινόχρηστους χώρους τους, την infinity πισίνα με μεσημεριανό γεύμα. Ολοκληρώστε την μέρα με ένα αναζωογονητικό Μπαλινέζικο μασάζ.

 

8η μέρα: Μπαλί - πτήση για Σιγκαπούρη

Πρωινό και απογευματινή μεταφορά στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην απευθείας πτήση για τη Σιγκαπούρη. Άφιξη και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην τροπικό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας, αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στο δωμάτιο.

 

9η μέρα: Σιγκαπούρη - Ξενάγηση της πόλης

Πρωινή ξενάγηση της πόλης, όπου θα γνωρίσουμε το αποικιακό και φυλετικό της κέντρο, βλέποντας το παλιό Κοινοβούλιο, το Victoria Memorial Hall και το Singapore Cricket Club. Θα κάνουμε στάση στο σύμβολο της πόλης, το Merlion (Λιοντορόψαρο) και τον κόλπο της Μαρίνα. Συνεχίζουμε για την ιστορική συνοικία της Chinatown, με την πλούσια πολιτιστική ιστορία. Εκεί θα επισκεφθούμε το Thian Hock Kheng, έναν από τους παλαιότερους Κινέζικους ναούς της Σιγκαπούρης. Αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα από πέτρα, πλακάκια και ξύλο, δράκους και φοίνικες, υπέροχα σκαλίσματα, γλυπτά και κίονες. Επόμενη στάση μας είναι η μικρή Ινδία, όπου θα δούμε τα δρομάκια με τα μικρά καταστήματα, γεμάτα από εξωτικά φρούτα, τοπικά λαχανικά, βότανα και μπαχάρια και γιρλάντες από ορχιδέες. Τέλος θα  επισκεφθούμε τους περίφημους βοτανικούς κήπους της Σιγκαπούρης με τις υπέροχες ορχιδέες, τόπος πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήστε την Clarke Quay ή το Suntec City, ενώ μην παραλείψετε να απολαύσετε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Spectre, μπροστά από το εμβληματικό Marina Bay Sands και να περιηγηθείτε στους κήπους της Μαρίνα – gardens by the bay.

 

10η μέρα: Σιγκαπούρη (ελεύθερη μέρα – Προτεινόμενη εκδρομή στη Σεντόσα, Ενυδρείο & Universal Studios)

Πρόγευμα. Η σημερινή μας ημέρα είναι αφιερωμένη στο νησί Σεντόσα, το μεγάλο θεματικό πάρκο της πόλης. Η εκδρομή ξεκινάει με τη μεταφορά μας μέσω του εναέριου τελεφερίκ, απ’ όπου θα απολαύσουμε την  πανοραμική θέα του skyline της πόλης και το λιμάνι της, μέχρι να φτάσετε στο σταθμό του Σεντόσα. Εκεί θα επισκεφθούμε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 100.000 ψάρια και θηλαστικά, με περισσότερα από 800 είδη, όπως το πελώριο σαλάχι μάντα, σφυροκέφαλο καρχαρία και πολλά ακόμη. Στη συνέχεια θα εισέλθουμε στο θεματικό πάρκο των Universal Studios της Σιγκαπούρης. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και τις επτά ζώνες του πάρκου και να βιώσετε από κοντά τη μαγεία των υπερπαραγωγών του διάσημου κινηματογραφικού στούντιο.  Θα απολαύσουμε διάφορα θεάματα, αξιοθέατα και φυσικά απίστευτες διαδρομές με τρενάκια γεμάτα αδρεναλίνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα.

 

11η μέρα: Σιγκαπούρη & Πτήση για Ελλάδα

Πρωινό και παράδοση των δωματίων το μεσημέρι. Ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές. Σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε στην Little India, την Chinatown και τη λεωφόρο της Ορχιδέας. Κατά τις 20.00 θα μεταφερθούμε από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο του Τσανγκί, για να επιβιβαστούμε στην απευθείας πτήση της επιστροφής.

 

12η μέρα:  Άφιξη στην Ελλάδα

Στις 07.00 το πρωί θα φτάσουμε πίσω στην πατρίδα γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.

 

Σημείωση:

Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς να παραλειφθούν αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος.

 

 

Όροι & Προϋποθέσεις

- Ειδικές τιμές ισχύουν για παιδιά έως 12 ετών. Ενημερωθείτε για την επιβάρυνση μονής συμμετοχής

- Ακύρωση εντός 7ημερών από την προγραμματισμένη ημερομηνία τέλεσης επιφέρει χρέωση 100%

- Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, σε περίπτωση αύξησης του κόστους καυσίμων, των τοπικών φόρων ή της συναλλαγματικής ισοτιμίας. Η διαθεσιμότητα σε μερικές δραστηριότητες είναι περιορισμένη, γι’ αυτό σας προτείνουμε να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ

- Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης και σε περίπτωση ακύρωσης θα υπάρχουν ακυρωτικά με βάση τους παρακάτω όρους

- Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα ναύλα. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

- Τα ξενοδοχεία δέχονται πληρωμές με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή μετρητά. ΠΡΟΣΟΧΗ!  Όπως είναι διεθνώς καθιερωμένο και εφαρμόζεται στα μεγάλα ξενοδοχεία, κατά την τακτοποίηση διατυπώσεων στην άφιξη, ζητείται η πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν έξτρα καταναλώσεων κ.ά. προσωπικών δαπανών (PAY TV, Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ.). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή ακυρώνεται το απόκομμα της πιστωτικής κάρτας.

- Παραλαβή δωματίων: 15.00 & Παράδοση δωματίων: 11.00

- Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση στον αεροπορικό ναύλο & πιθανώς και από το ξενοδοχείο

- Τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη

- Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)

- Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου

- Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου

- Για το πακέτο νεόνυμφων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη ληξιαρχική πράξη γάμου

- Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής

 

Special Price

Ειδική τιμή του ατομικού & ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση & προκαταβολή έως τις 10 Ιουνίου 2022 και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο. Ενημερωθείτε αντίστοιχα.

 

Κρατήσεις & Πληρωμές

Για την οριστική προκράτηση, απαιτείται προκαταβολή 40% της τελικής τιμής, μαζί με τα διαβατήρια ή ταυτότητες των ταξιδιωτών και την υπογραφή της ταξιδιωτικής σύμβασης. Η εξόφληση του πακέτου θα πρέπει να γίνει 30 ημέρες πριν την αναχώρηση.

 

Ταξιδιωτικό πρωτόκολλο

Οι προορισμοί είναι ανοιχτοί χωρίς καραντίνα για όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι (τρέχουσα οδηγία). Παρακαλώ ενημερωθείτε από τους συμβούλους μας για το τρέχων πρωτόκολλο, που παρακαλείσθε να ακολουθήσετε στους προορισμούς.

 

Πολιτική ακυρωτικών

Σας ενημερώνουμε για την πολιτική ακυρωτικών των προμηθευτών του πακέτου (αερ. εταιρεία, ξενοδοχεία, τοπικές υπηρεσίες)

Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 40 ημέρες πριν την αναχώρηση – 150 € ανά άτομο

Σε περίπτωση ακύρωσης 31-39 ημέρες πριν την αναχώρηση – 40% της συνολικής τιμής

Σε περίπτωση ακύρωσης 16-30 ημέρες πριν την αναχώρηση – 70% της συνολικής τιμής

Σε περίπτωση ακύρωσης 0-15 ημέρες πριν την αναχώρηση – 100% της συνολικής τιμής

 

Διαμονή & Προτεινόμενα Ξενοδοχεία

Υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών ξενοδοχείων στον κάθε προορισμό. Προσφέρουμε επίσης ξενοδοχεία κατηγορίας ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ – 5* LUXURY (π.χ NUSA DUA – The Mulia Resort, UBUD – Royal Pita Maha, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – Marina bay Sands)

 

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Χρειάζεται βίζα για το ταξίδι σας στην Ινδονησία (Μπαλί), κατά τη άφιξή σας στο αεροδρόμιο (τρέχουσα διαδικασία, που ενδέχεται να αλλάξει). Δεν χρειάζεται βίζα για την είσοδο στη Σιγκαπούρη. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να είναι σε ισχύ και να μη λήγει εντός 6μήνου από την ημέρα άφιξης στον προορισμό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές κενές σελίδες στο διαβατήριό σας (για τυχόν θεώρηση βίζας ή/και εισόδου-εξόδου από την χώρα που επισκέπτεστε). Όσοι ταξιδιώτες είναι αλλοδαποί και δεν είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου, οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας που επιθυμούν να επισκεφθούν για να πληροφορηθούν για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας (εφόσον αυτή απαιτείται). Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος, που παρουσιαστεί με τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα την ημέρα της αναχώρησής σας ή εάν αλλάξει η σημερινή διαδικασία διατυπώσεων και εισόδου στους συγκεκριμένους προορισμούς.

 

Καιρικές συνθήκες – Πότε να ταξιδέψετε

Η Ινδονησία, καθώς τέμνεται από τον Ισημερινό, χαρακτηρίζεται από σχετικά παρόμοιο ετήσιο κλίμα. Η χώρα έχει δύο καιρικές περιόδους – τη ξηρή (μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου) και την υγρή (μεταξύ Νοεμβρίου και Απριλίου) – και δεν παρατηρούνται ακρότητες σε θερμοκρασίες μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα. Δεκέμβριος και Ιανουάριος είναι οι δύο πλέον υγροί μήνες με ξαφνικές τροπικές καταιγίδες μικρής διάρκειας, οι οποίες όμως μερικές φορές μπορεί να κρατήσουν και μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

 

Κάθε περίοδος είναι καλή για να επισκεφθείτε τη Σιγκαπούρη. Η πόλη, που βρίσκεται κοντά στον Ισημερινό, είναι συνεχώς ζεστή (η θερμοκρασία δεν πέφτει ποτέ κάτω των 20°C) και υγρή και δίνει σχετικά σταθερές ετήσιες βροχοπτώσεις. Οι πιο υγροί μήνες θεωρούνται Νοέμβριος με Ιανουάριο, όταν η θερμοκρασία είναι κατά δύο βαθμούς χαμηλότερη, ενώ οι πιο ξηροί θεωρούνται Μάιος με Ιούλιο, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των περιόδων.

Προκαταβολή & Εξόφληση

-Με την κράτηση σας απαιτείται προκαταβολή 40% της τελική τιμής ανά άτομο
-Εξόφληση συμμετοχής μέχρι 30 ημέρες πριν την αναχώρηση

 

 

Προαιρετικές εκδρομές & δραστηριότητες

ΜΠΑΛΙ

Οδικές εκδρομές πολιτισμού και φύσης

 

Νότιο Μπαλί - ναός Ουλουβάτου & κοσμοπολίτικες ακτές

Ανακαλύψετε τα καλύτερα σημεία του νότιου Μπαλί. Θα επισκεφθούμε το περίφημο ναό Uluwatu στο νοτιοδυτικότερο σημείο του Μπαλί. Επόμενη στάση οι κοσμοπολίτικες παραλίες Kuta και Seminyak, το κέντρο αγοράς και ψυχαγωγίας του Μπαλί, όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε στα δρομάκια γεμάτα με υπέροχα καταστήματα, καφέ και τοπικά εστιατόρια. Στη διαδρομή σας προτείνουμε να πιείτε ένα κοκτέηλ στο θέρετρο Ayana και το διάσημο Ayana Rock Bar, με θέα το Μπαλινέζικο ηλιοβασίλεμα. Διάρκεια: 8 ώρες

 

Ολοήμερη εκδρομή στο Ανατολικό Μπαλί

Η ολοήμερη εκδρομή αρχίζει με την επίσκεψη του αρχαίου κτίσματος Kerta Gosa, υπέροχου δείγματος της Μπαλινέζικης αρχιτεκτονικής, μέρους μεγάλης σημασίας, καθώς εδώ ο τοπικός βασιλιάς ανακοίνωνε νόμους, κανόνες και δικαστικές αποφάσεις. Επόμενη στάση είναι ο μεγαλύτερος Ινδουιστικός Ναός του Μπαλί, ο περίφημος Pura Besakih. Από εδώ θα απολαύσετε υπέροχη πανοραμική θέα της ανατολικής ακτής, στη σκιά του όρους Agung, του υψηλότερου βουνού του νησιού. Συνεχίζετε για την παραλία Candidasa, όπου θα έχετε χρόνο να φάτε εξ ιδίων και να κάνετε μία γρήγορη βουτιά στον Ινδικό Ωκεανό. Τελευταία στάση είναι το Gua Lawah ή το σπήλαιο της νυχτερίδας, μία υπέροχη φυσική σπηλιά με χιλιάδες νυχτερίδες και το ομώνυμο ιερό ναό. Στόχος: Η εκδρομή αναδεικνύει τα βασικότερα αξιοθέατα της ανατολικής ακτής, με βασικότερη επίσκεψη του ναού Besakih. Εύκολη εκδρομή με μεγαλύτερες χρονικά μεταφορές.Διάρκεια: 9 ώρες

 

Ολοήμερη εκδρομή στο ηφαίστειο Κινταμάνι

Η σημερινή μας εκδρομή είναι αφιερωμένη στο επιβλητικό ηφαίστειο Κινταμάνι, με τη μαγευτική λίμνη Μπατούρ και το ενεργό ηφαίστειο (1.730 μέτρα). Θα έχετε την ευκαιρία να διασχίσετε την ενδοχώρα του νησιού και τα παραδοσιακά Μπαλινέζικα χωριά, όπου συναντώνται οι παραδοσιακοί χοροί Μπαρόνγκ και η τέχνη της ξυλογλυπτικής. Στάση για γεύμα (προαιρετικά) με θέα το ηφαίστειο και τη λίμνη. Θα επισκεφθείτε και το Tampaksiring, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε και εσείς το αγίασμά του - η κατά τους ντόπιους "πηγή νεότητας". Διάρκεια: 8-9 ώρες

 

Κρουαζιέρες

 

Ολοήμερη κρουαζιέρα στο νησί Λεμπόνγκαν

Σήμερα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε την ολοήμερη κρουαζιέρα στο νησί Lebongan, το οποίο βρίσκεται 1 ώρα μακριά από την ανατολική ακτή του Μπαλί. Στην εκδρομή θα έχετε χρόνο να κάνετε snorkeling πάνω από τον κοραλλιογενή ύφαλο του νησιού, να γυρίσετε σε τοπικό χωριό και να χαλαρώσετε στην κεντρική παραλία του. Παραλαβή από τη ρεσεψιόν γύρω στις 08.00 από Nusa Dua/ Seminyak. Διάρκεια: 8-9 ώρες, Περιλαμβάνεται γεύμα σε μπουφέ στο εστιατόριο beach club Lembongan, σνακ και τσάι πάνω στο ταχύπλοο, Glass bottom boat, Υδάτινα σπορ και εκδρομή σε τοπικό χωριό, Τι να πάρετε μαζί σας: Αντηλιακό, εντομοαπωθητικό, φωτογραφική κάμερα

 

Ολοήμερη κρουαζιέρα στο νησί Nusa Penida

Ανακαλύψτε τον παράδεισο στο γραφικό νησί Nusa Penida. Το νησί διαθέτει σούπερ κήπους και απίστευτη θαλάσσια ζωή, που αποτελούν ιδανική βάση για να απολαύσετε θαλάσσια σπορ, απεριόριστες βόλτες με banana boat, υποθαλάσσια παρατήρηση με την καθοδήγηση ειδικευμένων εκπαιδευτών. Αν δεν επιθυμείτε να βραχείτε, μπορείτε να δείτε τους απίστευτους κοραλλιογενείς σχηματισμούς από την άνεση του glass bottom boat. Πάρτε τη βάρκα από το νησί και επισκεφτείτε το χωριό Toyapakeh. Εδώ μπορείτε να παρατηρήσετε χελώνες, να παρακολουθήσετε κοκορομαχίες, να δοκιμάσετε παραδοσιακές μπαλινέζικες ενδυμασίες και να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό ποτό καρύδας. Ένα πλούσιο τροπικό γεύμα σε μπουφέ σερβίρεται στο κλιματιζόμενο σαλόνι του πλοίου. Παραλαβή από τη ρεσεψιόν γύρω στις 08.00 από Nusa Dua/ Seminyak. Διάρκεια: 8-9 ώρες, Περιλαμβάνεται γεύμα σε μπουφέ, σνακ & τσάι, υδάτινα σπορ.

 

Δραστηριότητες περιπέτειας και άγριας ζωής

 

White Water Rafting – Κατάβαση του ποταμού Ayung

Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά στην τοποθεσία έναρξης της κατάβασης. Ο τοπικός μύθος αναφέρει ότι ο ποταμός Ayung φιλοξενεί κοιμώμενο δράκο. Η διαδρομή είναι μαγευτική, καθώς θα περάσετε μέσα από κατάφυτο φαράγγι, με μακρόβια φυτά και υπέροχους καταρράκτες. Καλωσορίσατε στην κορυφαία δραστηριότητα αδρεναλίνης του νησιού! Στόχος: Να γνωρίσετε την τοπική βλάστηση, μέσα από την πλεύση του ποταμού και να γελάσετε μέχρι δακρύων.

Διάρκεια:6 ώρες, Περιλαμβάνεται γεύμα, μπουκαλάκι νερού, γεύμα μπουφέ, επαγγελματίας οδηγός ποταμού, αδιάβροχη σακούλα για προσωπικά είδη, προσωπική ασφάλεια. Τι να πάρετε μαζί σας: Στεγνά ρούχα για να αλλάξετε, αντηλιακό, σανδάλια ή αθλητικά πέδιλα. Προτείνουμε να το συνδυάσετε με το BALI SWING με επιβάρυνση + 30 € ανά άτομο

 

Πάρκο Ελεφάντων και Elephant Ride

Το πάρκο Ελεφάντων στο Taro αποτελεί μοναδική και πλήρης εμπειρία με τα παχύδερμα. Θα έρθετε σε επαφή με αυτά τα εξαιρετικά πλάσματα μέσα σε ένα εκπληκτικό τροπικό περιβάλλον. Θα μάθετε πολλά  για τις συνήθειές τους από τους τοπικούς ξεναγούς και το ειδικό μουσείο. Θα τα αγγίξετε και θα τα ταΐσετε. Για όλα τα παραπάνω έχει βραβευτεί ως το καλύτερο πάρκο Ελεφάντων στον κόσμο. Παραλαβή από τη ρεσεψιόν γύρω στις 08.00 από Nusa Dua/ Seminyak ή 10.00 από Ubud. Διάρκεια: 8 ώρες, περιλαμβάνεται γεύμα σε μπουφέ στο εστιατόριο ελεφάντων, σόου με ελέφαντες, προσωπική ασφάλεια, trekking πάνω σε ελέφαντα για περίπου 30 λεπτά, είσοδος στο πάρκο. Σημείωση: Μπορείτε να ζητήσετε και να επιλέξετε μικρότερα πακέτα, πχ χωρίς γεύμα, trekking κτλ. - ενημερωθείτε σχετικά  από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο.

 

Πλωτό πάρκο Δελφινιών, Dolphin Encounter

Μοναδική εμπειρία για όσους ονειρεύεστε να γνωρίσετε από κοντά το υπέροχο θηλαστικό. Το θαλάσσιο πάρκο βρίσκεται σε πλωτή εξέδρα 10 λεπτά μέσα στον ανοιχτό ωκεανό με το ταχύπλοο και προσφέρει 35 λεπτά αξέχαστης συνεδρίας με έμπειρους εκπαιδευτές. Θα εντυπωσιαστείτε από την εξυπνάδα, τη φυσική δύναμη και την ευγένειά τους. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά προγράμματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, ενημερωθείτε σχετικά  από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο. Διάρκεια: 4 ώρες, τι να πάρετε μαζί σας: αντηλιακό, εντομοαπωθητικό, φωτογραφική κάμερα

 

Πρόγραμμα Σπα – Μπαλινέζικο μασάζ

60 λεπτών πακέτο Prana Spa με μασάζ αρωματοθεραπείας (Signature Body Massage)

 

Ενοικίαση ΙΧ με οδηγό για δικό σας πρόγραμμα

Ενοικίαση ΙΧ με οδηγό για μισή ημέρα (5 ώρες), Ενοικίαση ΙΧ με οδηγό για ολόκληρη μέρα (8 ώρες)

 

Θεματικά πάρκα στο Μπαλί

Επισκεφθείτε μερικά από τα καλύτερα θεματικά πάρκα του νησιού. Σας προτείνουμε: Waterbom, Bali Marine Safari Park, Bali Zoo

 

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

 

Ολοήμερη εκδρομή στη Σεντόσα, Ενυδρείο & Universal Studios

Εκδρομή αφιερωμένη στο νησί Σεντόσα, το μεγάλο θεματικό πάρκο της πόλης. Εκεί θα επισκεφθείτε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 100.000 ψάρια και θηλαστικά, με περισσότερα από 800 είδη, όπως το πελώριο σαλάχι μάντα, σφυροκέφαλο καρχαρία και πολλά ακόμη. Στη συνέχεια έχετε εισιτήριο στο θεματικό πάρκο των Universal Studios της Σιγκαπούρης. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επτά ζώνες του πάρκου και να βιώσετε από κοντά τη μαγεία των υπερπαραγωγών του διάσημου κινηματογραφικού στούντιο.  Θα απολαύσετε διάφορα θεάματα, αξιοθέατα και φυσικά απίστευτες διαδρομές με τρενάκια γεμάτα αδρεναλίνη. Περιλαμβάνεται η είσοδος στα δύο θεάματα και μόνο η μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στο πάρκο. Στην επιστροφή σας προτείνουμε να πάρετε το εναέριο τελεφερίκ, απ’ όπου θα απολαύσετε την  πανοραμική θέα του skyline της πόλης και το λιμάνι της.

 

Νυχτερινό Σαφάρι της Σιγκαπούρης

Περιπλανηθείτε στο πρώτο νυχτερινό σαφάρι του κόσμου. Μια εκπληκτική εμπειρία στην καρδιά της Σιγκαπούρης. Στο σαφάρι θα δείτε τους τρομακτικούς θηρευτές μαζί με άλλα ζώα της ζούγκλας, κάτω από το μυστηριώδες πέπλο της νύχτας. Ξεκινήστε την περιήγηση γνωρίζοντας τον οδηγό σας, ο οποίος θα μοιραστεί όλα τα ενδιαφέροντα γεγονότα που ξέρει για το σαφάρι, σε μια νυχτερινή διαδρομή γεμάτη περιπέτεια στα 40 εκτάρια της ζούγκλας. Θαυμάστε τη μυστήρια τροπική ζούγκλα που ξεδιπλώνεται στο σούρουπο της νύχτας. Το σαφάρι περιέχει τεράστια ποικιλία νυκτόβιων ζώων. Το άνετο τραμ θα σας μεταφέρει με απόλυτη ασφάλεια μέσω του ανατολικού και δυτικού πάρκου. Κατά μήκος της διαδρομής, θα περάσετε από μια τεράστια δεξαμενή και θα μετακινηθείτε μέσα και γύρω από την φυσική ομορφιά της φύσης. Οι χώροι είναι τόσο καλά κατασκευασμένοι για να ξεχάσετε εύκολα ότι είστε στη Σιγκαπούρη και να πιστεύετε ότι είστε βαθιά στην ασιατική ζούγκλα. Ορισμένα από αυτά που θα αντικρίσετε θα περιλαμβάνουν τους ορεινούς λόφους των Ιμαλάϊων, τα τροπικά δάση της Νοτιοανατολικής Ασίας και τη μικρή Ινδική ήπειρο. Περιλαμβάνεται η μεταφορά από/προς το ξενοδοχείο σας, την παράσταση Thumbuakar και 20λεπτη παράσταση νυκτόβιων ζώων (Creatures of the night show).

Διάρκεια: 4 ώρες (18.45 – 22.45), παραλαβή από το ξενοδοχείο γύρω στις 18.15.

 

Singapore by Night

Πρώτη στάση είναι οι περίφημοι κήποι του κόλπου ή Gardens By the Bay, ένα νέο θεματικό πάρκο της πόλης σε 101 εκτάρια καταπράσινης βλάστησης στην καρδιά της Σιγκαπούρης. Απολαύστε το σόου ήχου και φωτός κάτω από τα τεράστια τεχνητά δέντρα στις 19.45. (Η παράσταση δεν πραγματοποιείται σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών). Επόμενη στάση στο SkyPark του επιβλητικού Marina Bay Sand, μία πλατφόρμα χτισμένη 200 μέτρα ψηλά στον αέρα, αψηφώντας τη βαρύτητα. Προσφέρει 360 μοιρών θέα στo φωταγωγημένο skyline της Σιγκαπούρης μέχρι και τα νησιά Riau της Ινδονησίας. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε σε πλωτό ταξί για μία 20λεπτη βόλτα στον ποταμό της πόλης μέχρι το Clarke Quay περνώντας ιστορικές γέφυρες και αποικιακά κτίρια του περασμένου αιώνα. Διάρκεια: 3,5 ώρες (18.45 – 22.15), παραλαβή από το ξενοδοχείο γύρω στις 18.15.