Skip to main content

Μπαλί – Σιγκαπούρη-Μπανγκόκ | 07.08.2022 απο 1399€

7/8    Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ

 

  • Ξενοδοχείο  4* & 5* επιλογής σας στο  Μπαλί 
  • Κεντρικό ξενοδοχείο  4* στη Σιγκαπούρη κα 5* στη Μπανγκόκ .
  • Ξεναγήσεις -περιηγήσεις με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό
  • Έλληνας αρχηγός του γραφείου μας ( θα σας περιμένει στους κατά τόπου προορισμούς )
  • Ξενάγηση πόλης  στη Μπανγκόκ και επίσκεψη στο βασιλικό παλάτι με Έλληνα αντιπρόσωπο
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΛΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπαλί μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη επαφή με το νησί. Το Μπαλί βρίσκεται στη μέση της Ινδονησίας, απέναντι από το ανατολικότερο σημείο της Ιάβας. Λόγω της θέσης του ανάμεσα στον Ισημερινό και τον Τροπικό του Καρκίνου, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 20˚-35˚ C, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για διακοπές και ξεκούραση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το νησί αυτό αποτελεί έναν ξεχωριστό τόπο και όχι μόνο για τα, πέρα από κάθε φαντασία, μαγευτικά τοπία του. Φτάνει μόνο να αναλογιστεί κανείς ότι μέσα στο μουσουλμανικό αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, το Μπαλί είναι το μοναδικό στο οποίο επικρατεί η Ινδουιστική θρησκεία. Κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που το κάνει τόσο διαφορετικό και ενδιαφέρον. Δικαίως ονομάζεται και "νησί των θεών", καθώς όντας ένας καθ’ όλα μυστικιστικός τόπος, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα στο Μπαλί είναι οι ναοί του, που αποτελούν μέσο επικοινωνίας των κατοίκων με τα θεία πνεύματα, μέσω της προσευχής και της προσφοράς. Τις "άγιες μέρες", όταν σύμφωνα με τον μύθο, οι θεότητες και τα πνεύματα κατεβαίνουν στη γη, οι ναοί γίνονται κέντρα πολυπληθών εκδηλώσεων λατρείας. Τα φεστιβάλ των ναών είναι οδηγός εξαγνισμού και σ’ αυτά παίρνουν μέρος όλες οι κοινότητες, προσφέροντας καλάθια με φαγητό και πανέμορφα εξωτικά λουλούδια.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ (Ξενάγηση, Ηφαίστειο Κινταμάνι)

Ολοήμερη εκδρομή στο εσωτερικό του πανέμορφου νησιού. Περνώντας εξωτικά τοπία μέσα από ορυζώνες και δάση φοινίκων κατευθυνόμαστε προς το κέντρο του νησιού, όπου βρίσκεται το Κινταμάνι. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε τα φημισμένα για τα χειροτεχνήματά τους χωριά Μας και Ούμπουτ. Φτάνοντας στο Κινταμάνι απολαύσουμε τη μαγευτική θέα του βουνού και της λίμνης Μπατούρ, η οποία είναι κρατήρας παλιού ηφαιστείου. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο χωριό Σινγκαπαντού, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία παράσταση χορών Μπαρόνγκ. Στην επιστροφή μας θα δούμε επίσης τη σπηλιά του Ελέφαντα και τις ιερές πηγές Τίρτα Εμπούλ στο χωριό Ταμπάκ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ (εκδρομή Δάσος των πιθήκων, Ναός Mengwi, Ηλιοβασίλεμα στον Τάνα Λοτ)

Πρωινή αναχώρηση για μία εκδρομή στο εσωτερικό του νησιού. Θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό ναό Taman Ayun του 17oυ αι., που περιβάλλεται από μία μεγάλη τάφρο δημιουργώντας την αίσθηση ότι στέκεται στη μέση μιας λίμνης. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Alas Kedaton, το ιερό δάσος των πιθήκων, όπου εκατοντάδες "πειθήνιοι" και πολύ άτακτοι πίθηκοι ζουν στο δάσος γύρω από τον ναό. Θα καταλήξουμε σε έναν από τους επτά "θαλάσσιους" ναούς του Μπαλί, τον ινδουιστικό Τάνα Λοτ (Tanah Lot). Κτισμένος στην κορυφή ενός μεγάλου βράχου, περιβάλλεται, κατά τη διάρκεια της παλίρροιας, από τα νερά του Ινδικού Ωκεανού. Σύμφωνα με την παράδοση, θαλάσσια δηλητηριώδη φίδια είναι φύλακες του ναού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η – 6η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ

Ημέρες ελεύθερες για μπάνιο και ξεκούραση. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερο το νησί, έναν τόπο με βαθιές παραδόσεις και πολιτισμό. Εναλλακτικά προτείνουμε να ακολουθήσετε προαιρετικά μια κρουαζιέρα στα νησάκια Lembongan Nusa Penida ή ocean rafting γύρω από τους βράχους και τις σπηλιές του Nusa Penida, ενώ για εκείνους που προτιμούν την ξηρά, ένα σαφάρι με πολυτελή land cruise 4x4 είναι η ιδανική ευκαιρία για να ανακαλύψουν απομονωμένα μονοπάτια και περιοχές απρόσιτες για πολλούς.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (Ξενάγηση πόλης)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Σιγκαπούρη. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από την συνοικία των Μαλαισίων με το χρυσό τέμενος, θα επισκεφθούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους, θα μπούμε στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών και έπειτα στη συνοικία των Κινέζων, ενώ από τον λόφο Φαμπέρ θα θαυμάσουμε τη θέα της πόλης και του λιμανιού της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Ημέρα ελεύθερη για μια βόλτα στην υπερσύγχρονη πόλη ή για τα ψώνια σας στα εμπορικά κέντρα ή ακόμη και για μια προαιρετική εκδρομή στο νησάκι Σεντόζα. Οι επιλογές σας πολλές. Διανυκτέρευση.


9η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Μπανγκόκ. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κανάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Μπανγκόκ (Ξενάγηση πόλης-Βασιλικό Παλάτι)

Η ξενάγηση της πόλης ξεκινάει σήμερα το πρωί με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 διαφορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιά (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμαντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλοθέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφισμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας. Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η -12η ημέρα: Μπανγκόκ

Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσετε την κοσμική μεγαλούπολη, που προσφέρει άπειρες επιλογές για βόλτες, αγορές και επισκέψεις. Διανυκτέρευση.

 

13η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ -ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό ελεύθερο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο το απόγευμα και πτήση για την Αθήνα

 

12η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  7/8/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
Prime Plaza Sanur 4* Double Room 1399 € 500 €
  Twin Room 1399 € 500 €
  Single Room 1844 € 500 €
THE Sakala Resort 5* Double Room 1515 € 500 €
  Twin Room 1515 € 500 €
  Single Room 2025 € 500 €
MERUSAKA Nusa Dua 5 Double Room 1550 € 500 €
  Twin Room 1550 € 500 €
  Single Room 2145 € 500 €
ΜELIA Bali Resort 5* Double Room 1580 € 500 €
  Twin Room 1580 € 500 €
  Single Room 2205 € 500 €

 

 

Αριθμός Πτήσης

Διαδρομή

(Από  Προς)

Ημερομηνία

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ’φιξης

ΤR 723

ΑΘΗΝΑ -  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

07.08

16:10

09:00 (+1)

ΤR 288

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ -  ΜΠΑΛΙ

08.08

15:45

18:25

TR 281

ΜΠΑΛΙ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13.08

10:50

13:40

ΤR 610

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΜΠΑΝΓΚΟΚ

15.08

15.25

16.55

TR 611

ΜΠΑΝΓΚΟΚ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

19.08

17.35

21.00

TR 722

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΑΘΗΝΑ

20.08

00:30

07:00

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω Σιγκαπούρης
  • Διαμονή για 5 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί σε ξενοδοχείο επιλογής σας , 2 διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη σε κεντρικό ξενοδοχείο Four Points by Sheraton  4*  και 4  διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ στο ξενοδοχείο The Berkeley Hotel Pratunam 5*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Ελληνας αρχηγός του γραφείου μας (θα σα περιμένει στο τόπο προορισμού με την άφιξη στο Μπαλί  και Σιγκαπούρη)
  • Yπηρεσίες Έλληνα αντιπροσώπου στη Μπανγκόκ
  • Μεταφορές , Περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με τοπικό ξεναγό στο Μπαλί στη Σιγκαπούρη και στη Μπανγκόκ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα ελληνικά 
     

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων, αποσκευή μέχρι 20 κιλά  και χειραποσκευή 8 κιλά , αχθοφορικά , φιλοδωρήματα και πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής, ασθένεια covid.) 500 €.

  • Γεύματα , ποτά στη διάρκεια των πτήσεων (δυνατότητα αγοράς μέσα στο αεροσκάφος )
  • Βίζα εισόδου με την άφιξη στο Μπαλί  35 €
  • Κόστος pcr  που τυχόν χρειάζονται

Σημείωση:

Δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια. Τα δίκλινα δωμάτια με επιπλέον κρεβάτι είναι κατόπιν ζήτησης. Ο χώρος στο δωμάτιο είναι πολύ περιορισμένος με την προσθήκη κρεβατιού