Skip to main content

Πάσχα 2023 Κλείστε από Ιανουάριο: Μπαλί, Το νησί των Θεών απο 1450 με φόρους

Πασχαλινή αναχώρηση – 10 ημέρες

από 1.450 € ΤΕΛΙΚΗ τιμή με την Turkish Airlines

12 Απριλίου 2023 από Αθήνα & Θεσσαλονίκη

 

TIMEΣ = 

Special Price - Ειδική τιμή του ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση έως τις 31 Ιανουαρίου 2023 και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κατηγορία

Ξενοδοχείο Nusa Dua

(4 νύχτες)

Ξενοδοχείο Ubud

(3 νύχτες)

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο

*SPECIAL PRICE*

Επιβάρυνση μονόκλινου

Superior κατ

Sol by Melia Benoa 5*

(sol δωμάτιο)

Tjampuhan Resort & Spa 4*

(deluxe raja δωμάτιο)

1.760 €

260 €

Deluxe κατ

Melia Nusa Dua 5*

(melia garden δωμάτιο)

Sankara Suites & Villas 4* sup

(valley suite δωμάτιο)

1.890 €

365 €

Luxury κατ

Melia Nusa Dua 5*

(the Level Junior suite)

The Royal Pita Maha 5*

(deluxe pool villa)

2.290 €

730 €

 

ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κατηγορία

Ξενοδοχείο Μπαλί

(7 νύχτες)

Περιοχή

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο

*SPECIAL PRICE*

Επιβάρυνση μονόκλινου

Standard 4*

Sol by Melia Kuta 4*

Παραλία Kuta

1.450 €

150 €

Standard 5*

Sol by Melia Benoa 4*

Παραλία Benoa

1.560 €

240 €

Superior 5*

Ramayana Suites & Resort 5*

Παραλία Kuta

1.580 €

260 €

Deluxe  5*

Merusaka Resort 5*

Παραλία Nusa Dua

1.695 €

370 €

Deluxe  5*

Melia Nusa Dua 5*

Παραλία Nusa Dua

1.720 €

380 €

 

 

Αεροπορικό δρομολόγιο

Ημερομηνία

Αριθμός πτήσης

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

12 Απριλίου 2023

TK 1846 | 1894

Αθήνα ή Θεσ/νίκη – Κων/πολη

2200 2330 | 2120 2245

13 Απριλίου 2023

TK 66

Κων/πολη  – Μπαλί

0210 1930

20 Απριλίου 2023

TK 67

Μπαλί –  Κων/πολη

2100 0445

21 Απριλίου 2023

TK 1843 | 1881

Κων/πολη  – Αθήνα ή Θεσ/νίκη

0740 0905 | 0725 0840

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση με την Turkish Airlines
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (480 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία, όπως αναφέρεται παραπάνω με πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Μπαλί
  • Ολοήμερη εκδρομή στο κεντρικό και βόρειο Μπαλί & επίσκεψη του Ναού Tanah Lot (εκδρομικό πρόγραμμα)
  • Ολοήμερη εκδρομή στα καλύτερα του Ubud (εκδρομικό πρόγραμμα)
  • Ειδικές παροχές νεόνυμφων
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & Υπηρεσίες τοπικών Αγγλόφωνων αντιπροσώπων/ ξεναγών
  • Ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Ενημερωτικά έντυπα, Τοπικοί φόροι, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ

 

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Βίζα εισόδου στο Μπαλί (περίπου 32 €, πληρωτέα τοπικά κατά την άφιξη)
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα, Έξοδα προσωπικής φύσεως
  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

Καθημερινό πρόγραμμα του εκδρομικού προγράμματος

 

1η μέρα, 12 Απριλίου: Πτήση από την Ελλάδα για Μπαλί

Βραδινή συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης για το νησί των Θεών, το εξωτικό Μπαλί.  

 

2η μέρα, 13 Απριλίου: Μπαλί

Άφιξη στο Μπαλί στις 19.30. Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για το νησί και τις καθημερινές δραστηριότητες. Τακτοποίηση στο δωμάτιο και χρόνος για ξεκούραση.

 

3η μέρα, 14 Απριλίου: Μπαλί (ελεύθερη μέρα)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σας ή να επισκεφθείτε κάποια από τις υπέροχες παραλίες της χερσονήσου Μπούκιτ, με επιλογές θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στις κοσμοπολίτικες παραλίες Kuta και Seminyak, το κέντρο αγοράς και ψυχαγωγίας του Μπαλί, όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε στα δρομάκια γεμάτα με υπέροχα καταστήματα, καφέ και τοπικά εστιατόρια.  Απολαύσετε υπέροχο ηλιοβασίλεμα από το lounge bar Ku.De.Ta ή Potato Head και να χαλαρώσετε με το πρώτο σας Μπαλινέζικο μασάζ. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα, 15 Απριλίου: Εκδρομή στο Κεντρικό & Βόρειο Μπαλί

Πρωινό. Αναχώρηση στις 08.30-09.00 από τα ξενοδοχεία και επίσκεψη του σημαντικότερου αξιοθέατου του νησιού, του εμβληματικού ναού Tanah Lot, χτισμένου πάνω σε βράχο μέσα στον Ινδικό ωκεανό. Συνεχίζουμε με επίσκεψη του Βασιλικού ναού Taman Ayun, όπου θα μάθετε περισσότερα στοιχεία για την αρχιτεκτονική των Μπαλινέζικων ναών και για την Ινδουιστική τους παράδοση. Μέσα από μαγευτικά τοπία και χωριά του νησιού, θα φτάσετε μέχρι την υπέροχη λίμνη Beratan για να περιηγηθείτε στο μαγευτικό ναό Ulun Danu. Η τοποθεσία είναι ανεπανάληπτη, καθώς γύρω της βρίσκονται τέσσερα βουνά και ηφαίστεια, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και εικόνα. Επόμενη στάση σε κήπο μπαχαριών και βοτάνων, όπου θα δοκιμάσετε τοπικά τσάι και καφέ, και φυσικά τον παγκοσμίως γνωστό καφέ λούακ. Τέλος θα επισκεφθείτε το ιερό δάσος των μαϊμούδων, έναν προστατευμένο χώρο, όπου θα δείτε και θα παίξετε με τους μακάκους. Στόχος: Η εκδρομή θα σας μυήσει στον πολιτισμό του Μπαλί, με επίσκεψη σε μερικούς από τους κορυφαίους ναούς του νησιού. Επίσης θα μάθετε περισσότερα πράγματα για το μυστικό κόσμο των μπαχαριών. Εύκολη εκδρομή με μεγαλύτερες χρονικά μεταφορές. Διάρκεια: 10 ώρες.

 

5η μέρα, 16 Απριλίου: Μπαλί (ελεύθερη μέρα)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να κάνετε κάποια από τις προτεινόμενες δραστηριότητες ή εκδρομές, όπως ο γύρος του Νότιου Μπαλί με επίσκεψη του ναού Uluwatu, την ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά Lembongan ή Nusa Penida. Αξίζει να πιείτε ένα κοκτέηλ στο θέρετρο Ayana και το διάσημο Ayana Rock Bar, με θέα το Μπαλινέζικο ηλιοβασίλεμα, πριν καταλήξετε στην παραλία Jimbaran με τις γνωστές αστακοταβέρνες.

 

6η μέρα, 17 Απριλίου: Εκδρομή στα καλύτερα του Ούμπουντ (καταρράκτες & ορυζώνες)

Πρόγευμα και παράδοση δωματίων. Αναχώρηση στις 08.30-09.00 για τα υψίπεδα του Ubud, το πολιτιστικό κέντρο του νησιού. Πρώτη στάση ο εντυπωσιακός καταρράκτης Tegenungan, τον οποίο θα θαυμάσετε μέσα από ένα υπέροχο τροπικό περιβάλλον. Επόμενη στάση το χωριό Tampak Siring, όπου θα δείτε το ναό Tirta Empul με το νερό της ιερής πηγής και το παλάτι που έφτιαξε ο πρώτος πρόεδρος της Ινδονησίας. Συνεχίζουμε με τους θεαματικούς ορυζώνες Tegelalang,  ένα από τα βασικότερα τουριστικά αξιοθέατα στο Μπαλί, βόρεια του Ubud. Για τους τολμηρούς προτείνουμε να κάνουν bali swing ή flying fox, με πανοραμική θέα στις θεαματικές αναβαθμίδες. Πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας, και εφόσον το επιτρέπει ο χρόνος και η κίνηση, θα επισκεφθούμε στο κέντρο του χωριού Ubud, όπου θα δείτε τα βασικότερα αξιοθέατα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση. Στόχος: Η εκδρομή θα σας γνωρίσει με την υπέροχη ενδοχώρα του Μπαλί και του πολιτιστικού του κέντρου του χωριού Ubud. Διάρκεια: 10 ώρες

 

7-8η μέρες, 18 & 19 Απριλίου: Μπαλί (ελεύθερες μέρες)

Πρόγευμα και δύο ελεύθερες μέρες για να απολαύσετε τη μαγευτική φύση, τα πολύχρωμα χωριά, τους μυστηριακούς ναούς και τις υπαίθριες αγορές της Μπαλινέζικης ενδοχώρας. Περπατήστε το χωριό Ούμπουντ και παζαρέψτε στην υπαίθρια αγορά της, επισκεφθείτε το μουσείο Μπλάνκο και περιηγηθείτε μέσα στο Βασιλικό Παλάτι. Σας προτείνουμε να κάνετε ράφτινγκ στον ποταμό Ayung ή να επισκεφτείτε το θεματικό πάρκο των ελεφάντων στο Τάρο ή το πάρκο άγριας ζωής του Bali Safari & Marine Park. Σας προτείνουμε επίσης να κάνετε ολοήμερη εκδρομή στις ανατολικές ακτές με επίσκεψη του ναού Μπεσακίχ ή τους λάτρεις της πεζοπορίας, επιλέξτε να διασχίσετε το μονοπάτι Campuhan ή την πεζοπορία στο ηφαίστειο Μπατούρ. Ολοκληρώστε την μέρα με ένα αναζωογονητικό Μπαλινέζικο μασάζ.

 

9-10η μέρα, 20  & 21 Απριλίου: Μπαλί - πτήση επιστροφής

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 15.00, όταν θα συναντηθείτε με τον ξεναγό σας για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστείτε στην πτήση επιστροφής μέσω Κωνσταντινούπολης. Κατά τις 09.00 το πρωί της επόμενης μέρας θα φτάσετε πίσω στην πατρίδα γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.

 

Σημείωση:

Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς να παραλειφθούν αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος.

 

Προαιρετικές εκδρομές & δραστηριότητες

 

ΜΠΑΛΙ

Οδικές εκδρομές πολιτισμού και φύσης

 

Κεντρικό & Βόρειο Μπαλί & Ναός Tanah Lot – 65 € ανά άτομο (περιλαμβάνεται στο εκδρομικό πρόγραμμα)

Ολοήμερη οδική εκδρομή με επίσκεψη του σημαντικότερου αξιοθέατου του νησιού, του εμβληματικού ναού Tanah Lot, χτισμένου πάνω σε βράχο μέσα στον Ινδικό ωκεανό.  Στη διαδρομή θα απολαύσετε τους περίφημους ορυζώνες του νησιού και μαγικά χωριά. Συνεχίζουμε για την παραδοσιακή αγορά Candi Kuning, όπου μπορείτε να βρείτε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, καφέ, μπαχαρικά και βότανα, και εξωτικά λουλούδια, όπως οι ορχιδέες και τα τοπικά τριαντάφυλλα.  Η εκδρομή μας συνεχίζει με το μαγευτικό Ινδουιστικό ναό Ulun Danu. Ο ναός είναι χτισμένος δίπλα στην υπέροχη λίμνη Beratan. Η τοποθεσία είναι ανεπανάληπτη, καθώς γύρω της βρίσκονται τέσσερα βουνά, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και εικόνα. Επόμενη στάση το ιερό δάσος των μαϊμούδων, ένας προστατευμένος χώρος, όπου θα δείτε και θα παίξετε με τους μακάκους. Στόχος: Η εκδρομή θα σας μυήσει στον πολιτισμό του Μπαλί, με επίσκεψη σε μερικούς από τους κορυφαίους ναούς του νησιού. Επίσης θα μάθετε περισσότερα πράγματα για το μυστικό κόσμο των μπαχαριών. Εύκολη εκδρομή με μεγαλύτερες χρονικά μεταφορές. Διάρκεια: 9-10 ώρες, μεταφορά με deluxe κλιματιζόμενο όχημα.

 

Τα καλύτερα του Ούμπουντ (καταρράκτες & ορυζώνες) – 60 € ανά άτομο (περιλαμβάνεται στο εκδρομικό πρόγραμμα)

Ολοήμερη εκδρομή στα περίφημα υψίπεδα του Ubud, το πολιτιστικό κέντρο του νησιού. Πρώτη στάση ο εντυπωσιακός καταρράκτης Tegenungan, τον οποίο θα θαυμάσετε μέσα σε ένα υπέροχο τροπικό περιβάλλον. Επόμενη στάση το χωριό Tampak Siring, όπου θα δείτε το ναό Tirta Empul με το νερό της ιερής πηγής και το παλάτι που έφτιαξε ο πρώτος πρόεδρος της Ινδονησίας.  Συνεχίζουμε με τους θεαματικούς ορυζώνες Tegelalang,  ένα από τα περίφημα τουριστικά αξιοθέατα στο Μπαλί βόρεια του Ubud. Για τους τολμηρούς προτείνουμε να κάνουν bali swing ή flying fox, με πανοραμική θέα στις θεαματικές αναβαθμίδες. Πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας, και εφόσον το επιτρέπει ο χρόνος και η κίνηση, θα επισκεφθούμε στο κέντρο του χωριού Ubud, όπου θα δείτε τα βασικότερα αξιοθέατα,. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση. Στόχος: Η εκδρομή θα σας γνωρίσει με την υπέροχη ενδοχώρα του Μπαλί και του πολιτιστικού του κέντρου του χωριού Ubud. Διάρκεια: 10 ώρες. Προτείνουμε να το συνδυάσετε με το BALI SWING με επιβάρυνση + 30 € ανά άτομο

 

Νότιο Μπαλί - ναός Ουλουβάτου & κοσμοπολίτικες ακτές – 50 € ανά άτομο

Ανακαλύψετε τα καλύτερα σημεία του νότιου Μπαλί. Θα επισκεφθούμε το περίφημο ναό Uluwatu στο νοτιοδυτικότερο σημείο του Μπαλί. Επόμενη στάση οι κοσμοπολίτικες παραλίες Kuta και Seminyak, το κέντρο αγοράς και ψυχαγωγίας του Μπαλί, όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε στα δρομάκια γεμάτα με υπέροχα καταστήματα, καφέ και τοπικά εστιατόρια. Στη διαδρομή σας προτείνουμε να πιείτε ένα κοκτέηλ στο θέρετρο Ayana και το διάσημο Ayana Rock Bar, με θέα το Μπαλινέζικο ηλιοβασίλεμα. Διάρκεια: 8 ώρες

 

Ολοήμερη εκδρομή στο Ανατολικό Μπαλί – 75 € ανά άτομο

Η ολοήμερη εκδρομή αρχίζει με την επίσκεψη του αρχαίου κτίσματος Kerta Gosa, υπέροχου δείγματος της Μπαλινέζικης αρχιτεκτονικής, μέρους μεγάλης σημασίας, καθώς εδώ ο τοπικός βασιλιάς ανακοίνωνε νόμους, κανόνες και δικαστικές αποφάσεις. Επόμενη στάση είναι ο μεγαλύτερος Ινδουιστικός Ναός του Μπαλί, ο περίφημος Pura Besakih. Από εδώ θα απολαύσετε υπέροχη πανοραμική θέα της ανατολικής ακτής, στη σκιά του όρους Agung, του υψηλότερου βουνού του νησιού. Συνεχίζετε για την παραλία Candidasa, όπου θα έχετε χρόνο να φάτε εξ ιδίων και να κάνετε μία γρήγορη βουτιά στον Ινδικό Ωκεανό. Τελευταία στάση είναι το Gua Lawah ή το σπήλαιο της νυχτερίδας, μία υπέροχη φυσική σπηλιά με χιλιάδες νυχτερίδες και το ομώνυμο ιερό ναό. Στόχος: Η εκδρομή αναδεικνύει τα βασικότερα αξιοθέατα της ανατολικής ακτής, με βασικότερη επίσκεψη του ναού Besakih. Εύκολη εκδρομή με μεγαλύτερες χρονικά μεταφορές. Διάρκεια: 10 ώρες

 

Εκδρομή και πεζοπορία στο ηφαίστειο Μπατούρ, ανατολή ή ηλιοβασίλεμα - 70 € ανά άτομο

Ιδανική εκδρομή για τους λάτρεις της φύσης και της πεζοπορίας. Ανεβείτε μέχρι τα 1.717 μέτρα μετά από μία συγκλονιστική πεζοπορία, διάρκειας 2,5 ωρών και μαγευτείτε από τη μοναδική θέα της ανατολής ή του ηλιοβασιλέματος από την κορυφή του επιβλητικού ενεργού ηφαιστείου Μπατούρ.

Επιλογή ανατολής: παραλαβή από τη ρεσεψιόν τα μεσάνυχτα γύρω στις 00.30-00.10 από Nusa Dua/ Seminyak ή 02.00 από Ubud

Επιλογή δύσης: παραλαβή από τη ρεσεψιόν το μεσημέρι γύρω στις 12.30 από Nusa Dua/ Seminyak ή 14.00 από Ubud

Διάρκεια: 10 ώρες. Περιλαμβάνεται: Ατομικός φακός κεφαλής και μπατόν, μπουκαλάκι νερό, ζεστό τσάι/καφέ και ελαφύ σνακ Τι να πάρετε μαζί σας Παπούτσια πεζοπορίας, μακρύ παντελόνι, αντιανεμικό τζάκετ, φωτογραφική μηχανή

Σημείωση: Για τους λάτρεις του ποδηλάτου και ειδικά του mountain downhill, ρωτήστε μας για ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα.

 

Ολοήμερη εκδρομή στο ηφαίστειο Κινταμάνι – 60 € ανά άτομο

Η σημερινή μας εκδρομή είναι αφιερωμένη στο επιβλητικό ηφαίστειο Κινταμάνι, με τη μαγευτική λίμνη Μπατούρ και το ενεργό ηφαίστειο (1.730 μέτρα). Θα έχετε την ευκαιρία να διασχίσετε την ενδοχώρα του νησιού και τα παραδοσιακά Μπαλινέζικα χωριά, όπου συναντώνται οι παραδοσιακοί χοροί Μπαρόνγκ και η τέχνη της ξυλογλυπτικής. Στάση για γεύμα (προαιρετικά) με θέα το ηφαίστειο και τη λίμνη. Θα επισκεφθείτε και το Tampaksiring, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε και εσείς το αγίασμά του - η κατά τους ντόπιους "πηγή νεότητας". Διάρκεια: 8-9 ώρες

 

Κρουαζιέρες

 

Ολοήμερη κρουαζιέρα στο νησί Λεμπόνγκαν – 95 € ανά άτομο

Σήμερα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε την ολοήμερη κρουαζιέρα στο νησί Lebongan, το οποίο βρίσκεται 1 ώρα μακριά από την ανατολική ακτή του Μπαλί. Στην εκδρομή θα έχετε χρόνο να κάνετε snorkeling πάνω από τον κοραλλιογενή ύφαλο του νησιού, να γυρίσετε σε τοπικό χωριό και να χαλαρώσετε στην κεντρική παραλία του. Παραλαβή από τη ρεσεψιόν γύρω στις 08.00 από Nusa Dua/ Seminyak. Διάρκεια: 8-9 ώρες, Περιλαμβάνεται γεύμα σε μπουφέ στο εστιατόριο beach club Lembongan, σνακ και τσάι πάνω στο ταχύπλοο, Glass bottom boat, Υδάτινα σπορ και εκδρομή σε τοπικό χωριό, Τι να πάρετε μαζί σας: Αντηλιακό, εντομοαπωθητικό, φωτογραφική κάμερα

 

Ολοήμερη κρουαζιέρα στο νησί Nusa Penida (Δυτική όχθη) – 105 € ανά άτομο

Ανακαλύψτε τον παράδεισο στο γραφικό νησί Nusa Penida. Το νησί έχει σημειώσει μεγάλη τουριστική άνθηση τα τελευταία χρόνια, λόγω των απόκρημνων βράχων και παραλιών, αλλά και υπέροχου υποθαλάσσιου βυθού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας θα επισκεφθείτε και θα δείτε τις διάσημες παραλίες Kelingking, Broken, Angel’s Bilalbong και Crystal Bay. Απολαύστε φυσικά και την εξαιρετική θέα από το γνωστό Paluang Cliff. Παραλαβή από τη ρεσεψιόν γύρω στις 08.00 από Nusa Dua/ Seminyak. Διάρκεια: 8-9 ώρες, Περιλαμβάνεται γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, νερό κατά τη διάρκεια της εκδρομής, εφοπλισμός για snorkeling.

Δυνατότητα με +40 €/ άτομο να προσθέσετε τρία σημεία για θαλάσσια παρατήρηση (snorkelling) – Manta bay, Gamat, Crystal bay. Προσφέρεται και εκδρομή στην Ανατολική ακτή του νησιού με 105 €/ άτομο (Diamond beach, Atuh Beach, Treehouse, Mollenteng)

 

Δραστηριότητες περιπέτειας και άγριας ζωής

 

White Water Rafting – Κατάβαση του ποταμού Ayung – 60 € ανά άτομο

Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά στην τοποθεσία έναρξης της κατάβασης. Ο τοπικός μύθος αναφέρει ότι ο ποταμός Ayung φιλοξενεί κοιμώμενο δράκο. Η διαδρομή είναι μαγευτική, καθώς θα περάσετε μέσα από κατάφυτο φαράγγι, με μακρόβια φυτά και υπέροχους καταρράκτες. Καλωσορίσατε στην κορυφαία δραστηριότητα αδρεναλίνης του νησιού! Στόχος: Να γνωρίσετε την τοπική βλάστηση, μέσα από την πλεύση του ποταμού και να γελάσετε μέχρι δακρύων.

Διάρκεια:6 ώρες, Περιλαμβάνεται γεύμα, μπουκαλάκι νερού, γεύμα μπουφέ, επαγγελματίας οδηγός ποταμού, αδιάβροχη σακούλα για προσωπικά είδη, προσωπική ασφάλεια. Τι να πάρετε μαζί σας: Στεγνά ρούχα για να αλλάξετε, αντηλιακό, σανδάλια ή αθλητικά πέδιλα. Προτείνουμε να το συνδυάσετε με το BALI SWING με επιβάρυνση + 30 € ανά άτομο

 

Πάρκο Ελεφάντων και Elephant Ride (πλήρες πρόγραμμα) – 100 € ανά άτομο

Το πάρκο Ελεφάντων στο Taro αποτελεί μοναδική και πλήρης εμπειρία με τα παχύδερμα. Θα έρθετε σε επαφή με αυτά τα εξαιρετικά πλάσματα μέσα σε ένα εκπληκτικό τροπικό περιβάλλον. Θα μάθετε πολλά  για τις συνήθειες τους από τους τοπικούς ξεναγούς και το ειδικό μουσείο. Θα τα αγγίξετε και θα τα ταΐσετε. Για όλα τα παραπάνω έχει βραβευτεί ως το καλύτερο πάρκο Ελεφάντων στον κόσμο. Παραλαβή από τη ρεσεψιόν γύρω στις 08.00 από Nusa Dua/ Seminyak ή 10.00 από Ubud. Διάρκεια: 5-8 ώρες, περιλαμβάνεται γεύμα σε μπουφέ στο εστιατόριο ελεφάντων, σόου με ελέφαντες, προσωπική ασφάλεια, trekking πάνω σε ελέφαντα για περίπου 30 λεπτά, είσοδος στο πάρκο. Σημείωση: Μπορείτε να ζητήσετε και να επιλέξετε μικρότερα πακέτα, πχ χωρίς γεύμα, trekking κτλ. - ενημερωθείτε σχετικά  από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο.

 

Ενοικίαση ΙΧ με οδηγό για δικό σας πρόγραμμα

Ενοικίαση ΙΧ με οδηγό για μισή ημέρα (5 ώρες) – 50 €, Ενοικίαση ΙΧ με οδηγό για ολόκληρη μέρα (8 ώρες) – 70 €

 

Θεματικά πάρκα στο Μπαλί

Επισκεφθείτε μερικά από τα καλύτερα θεματικά πάρκα του νησιού. Σας προτείνουμε: Waterbom, Bali Marine Safari Park, Bali Zoo

 

Όροι & Προϋποθέσεις

- Ειδικές τιμές ισχύουν για παιδιά έως 12 ετών. Ενημερωθείτε για την επιβάρυνση μονής συμμετοχής

- Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, σε περίπτωση αύξησης του κόστους καυσίμων, των τοπικών φόρων ή της συναλλαγματικής ισοτιμίας. Η διαθεσιμότητα σε μερικές δραστηριότητες είναι περιορισμένη, γι’ αυτό σας προτείνουμε να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ

- Μετά την επιβεβαίωση της κράτησης και σε περίπτωση ακύρωσης θα υπάρχουν ακυρωτικά με βάση τους παρακάτω όρους

- Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα ναύλα. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

- Τα ξενοδοχεία δέχονται πληρωμές με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή μετρητά. ΠΡΟΣΟΧΗ!  Όπως είναι διεθνώς καθιερωμένο και εφαρμόζεται στα μεγάλα ξενοδοχεία, κατά την τακτοποίηση διατυπώσεων στην άφιξη, ζητείται η πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν έξτρα καταναλώσεων κ.ά. προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ.). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή ακυρώνεται το απόκομμα της πιστωτικής κάρτας.

- Παραλαβή δωματίων: 15.00 & Παράδοση δωματίων: 11.00

- Παιδιά έως 12 ετών συνήθως δικαιούνται έκπτωση στον αεροπορικό ναύλο & πιθανώς και από το ξενοδοχείο

- Τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετη κλίνη

- Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)

- Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες σε τρέχουσα τιμή πετρελαίου

- Για το πακέτο νεόνυμφων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη ληξιαρχική πράξη γάμου

- Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής

 

Special Price

Ειδική τιμή του ατομικού & ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση & προκαταβολή έως τις 31 Ιανουαρίου 2023 και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο. Ενημερωθείτε αντίστοιχα.

 

Κρατήσεις & Πληρωμές

Για την οριστική προκράτηση, απαιτείται προκαταβολή 40% της τελικής τιμής, μαζί με τα διαβατήρια ή ταυτότητες των ταξιδιωτών και την υπογραφή της ταξιδιωτικής σύμβασης. Η εξόφληση του πακέτου θα πρέπει να γίνει 30 ημέρες πριν την αναχώρηση.

 

Πολιτική ακυρωτικών

Σας ενημερώνουμε για την πολιτική ακυρωτικών των προμηθευτών του πακέτου (αερ. εταιρεία, ξενοδοχεία, τοπικές υπηρεσίες)

Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 40 ημέρες πριν την αναχώρηση – 150 € ανά άτομο

Σε περίπτωση ακύρωσης 31-39 ημέρες πριν την αναχώρηση – 40% της συνολικής τιμής

Σε περίπτωση ακύρωσης 16-30 ημέρες πριν την αναχώρηση – 70% της συνολικής τιμής

Σε περίπτωση ακύρωσης 0-15 ημέρες πριν την αναχώρηση – 100% της συνολικής τιμής

 

Διαμονή & Προτεινόμενα Ξενοδοχεία

Υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών ξενοδοχείων στον προορισμό.

SEMINYAK - De Vins Sky 4*, Montigo 5*, Alila Seminyak 5*dlx, Katamama 5* dlx

NUSA DUA – Sofitel 5*, Hilton 5*, Kempinski Apurva 5* dlx, The Mulia Resort 5* dlx

UBUD – The Wakanda 4*, Ubud Village 5*, Puri Wulandari 5* dlx, Pita Maha 5*, Padma Ubud 5*, The Kayon Resort 5* κ.ά

 

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Χρειάζεται βίζα για το ταξίδι σας στην Ινδονησία (Μπαλί), με κόστος 500.000 Ρουπίες (περίπου 32 €) και πληρώνεται στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη. Το διαβατήριό σας δεν θα πρέπει να λήγει εντός 6 μηνών από την ημέρα άφιξης στους προορισμούς. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές κενές σελίδες στο διαβατήριό σας (για τυχόν θεώρηση βίζας ή/και εισόδου-εξόδου από την χώρα που επισκέπτεστε). Όσοι ταξιδιώτες είναι αλλοδαποί και δεν είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου, οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας που επιθυμούν να επισκεφθούν για να πληροφορηθούν για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας (εφόσον αυτή απαιτείται). Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος, που παρουσιαστεί με τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα την ημέρα της αναχώρησής σας ή εάν αλλάξει η σημερινή διαδικασία διατυπώσεων και εισόδου στους συγκεκριμένους προορισμούς.

 

Καιρικές συνθήκες – Πότε να ταξιδέψετε

Η Ινδονησία, καθώς τέμνεται από τον Ισημερινό, χαρακτηρίζεται από σχετικά παρόμοιο ετήσιο κλίμα. Η χώρα έχει δύο καιρικές περιόδους – τη ξηρή (μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου) και την υγρή (μεταξύ Νοεμβρίου και Απριλίου) – και δεν παρατηρούνται ακρότητες σε θερμοκρασίες μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα. Δεκέμβριος και Ιανουάριος είναι οι δύο πλέον υγροί μήνες με ξαφνικές τροπικές καταιγίδες μικρής διάρκειας, οι οποίες όμως μερικές φορές μπορεί να κρατήσουν και μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.