Skip to main content

Μπαλι και Σιγκαπουρη 29 Απριλιου, και 7 Σεπτεμβριου 2023 απο 1700 ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ

Κλείστε απο σημερα 3/1/2023 το ταξιδι σας στις Προσφορες Καλοκαιριου, ακομα και Σεπτεμβριο = αν εχετε το Γαμηλιο σας και σας βολευει, ή ξερετε τις αδειες γιατι να μην το κλεισετε ΑΜΕΣΑ να προλαβετε τις λιγες θεσεις στην πιο φτηνη τους τιμη?

θα βγουν και αλλες λιγες αναχωρησεις με Προαγορασμενες θεσεις σε καλες τιμες, αλλα θα γεμιζουν πολυ γρηγορα...

Δειτε εδω 2 πρωτες αναχωρησεις = 29/4  και 7/9  - τιμες με Φορους και σε πολυ καλα ξενοδοχεια!

 

Ειναι απλα και ΟΧΙ κουραστικα προγραμματα με βασικές ξεναγήσεις με Αγγλοφωνο ξεναγο, και μετα χαλαρο ελευθερο προγραμμα οπου μπορουμε να σας ενημερωσουμε φουλ για τις απιστευτες Δυνατοτητες του μερους!

✓ Αεροπορικά εισιτήρια µε τη «Scoot» θυγατρικη της Singapore με ολοκαινουργια αεροσκαφη!

✓ 1 χειραποσκευή και βαλίτσα έως 20kg/ άτομο

✓ Φόροι και επίναυλοι καυσίμων

✓ Διαµονή στο Μπαλί και στη Σιγκαπούρη όπως αναφέρονται, στα ξενοδοχεία της επιλογής σας

✓ Πρωινό καθημερινά

✓ Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

✓ Ολοήμερη αγγλόφωνη εκδρομή στο Ηφαίστειο Κινταµάνι & χορευτική παράσταση Μπαρόνγκ και Κρις

✓ Μισή ημέρα αγγλόφωνη ξενάγηση στην περιοχή Ubud με περιήγηση στο Monkey Forest

✓ Ξενάγηση µισής ηµέρας με αγγλόφωνο ξεναγό στη Σιγκαπούρη

 

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΚΙΝΤΑΜΑΝΙ & ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΡΟΝΓΚ ΚΑΙ ΚΡΙΣ
Πρόγευµα και ξεκινάµε για µια ολοήµερη εκδροµή σε κοντινό χωριό στην ενδοχώρα του νησιού, όπου θα παρακολουθήσουµε ντόπιους να χορεύουν το θρησκευτικό χορό Μπαρόνγκ και Κρις, προσφέροντας µια παράσταση µε ενδιαφέρουσα µουσική και µεταµφιέσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Συνεχίζουµε για το Μας, το χωριό µε τα ξυλόγλυπτα, κι έπειτα για το ορεινό Κινταµάνι, µε το ηφαίστειο Μπατούρ και την υπέροχη θέα στη λίµνη. Θα κάνουµε στάσεις καθ’ οδόν για διάφορα άλλα αξιοθέατα και θα καταλήξουµε στην ιερή πηγή του ναού Tirta Empul. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευµα.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΑΛΙ
Μετά το πρωινό µας θα ξεκινήσουµε την ολοήµερη εκδροµή µας στο ανατολικό Μπαλί, στις περιοχές Gianyar και Klungkung, µε επισκέψεις σε διαφορά αξιοθέατα. Θα καταλήξουµε στα βορειοανατολικά του νησιού, στο Τenganan, το πιο παλιό χωριό και τόπο διαβίωσης της φυλής Αga, µε διαφορετική διάλεκτο, τρόπο ζωής και αρχιτεκτονική από το υπόλοιπο Μπαλί. Συνεχίζουµε για τον Ναό Besakih, το µεγαλύτερο Ινδουιστικό ναό και «µητέρα όλων των ναών» του νησιού, για να απολαύσετε τη µοναδική θέα στο υψηλότερο βουνό και ηφαίστειο, το Ayung. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευµα.

ΠΕΡΙΟΧΗ UBUD
Μετά το πρωινό µας θα ξεκινήσουµε την εκδροµή µας µε πρώτο σταθµό τον τοπικό Ινδουιστικό Ναό Batuan, πολιτιστικό θησαυρό µε πολλά αρχαία και µοναδικά αγάλµατα. Χτισµένος το 1020 µε τοπική Ινδονησιακή αρχιτεκτονική, ο Ναός Batuan συµβολίζει τον πνευµατισµό και υπήρξε το κέντρο των Βουδιστών ιερέων για όλο το Νότιο Μπαλί. Συνεχίζουµε µε το κέντρο του χωριού Ubud για να επισκεφθούµε το Ubud Royal Family House, το τελευταίο σπίτι της βασιλικής οικογένειας. Στη συνέχεια θα έχουµε χρόνο για να... παζαρέψουµε στη θαυµάσια τοπική αγορά. Θα καταλήξουµε στον προστατευµένο χώρο του ιερού δάσους των µαϊµούδων (µακάκοι), όπου θα έχετε τη δυνατότητα να τις περιεργαστείτε. Με προσοχή, όµως, διότι ...κλέβουν! Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ:
Merlion Park-Thian Hock Keng Temple-Mount Faber Park-Litle India
Μετά το πρωινό µας θα ξεκινήσουµε την ξενάγησή µας στην πόλη. Θα δούµε το σιντριβάνι-λιοντάρι σύμβολο της πόλης, επίσκεψη στον ναό Thian Hock Keng τον πιο παλιό και σημαντικό ναό, μετά θα μεταφερθούμε στον λόφο Faber park για πανοραμική θέα της πόλης και στο τέλος θα επισκεφτούμε Μικρή Ινδία , πολυσύχναστη πολιτιστική περιοχή με ναούς και τζαμιά, street art και συνοικιακά καταστήματα βαμμένα με φωτεινά χρώματα.
(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΙΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)

 

 

ΜΠΑΛΙ & ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ

2ΚΛΙΝΟ

29/04-07/05

9 ΗMΕΡΕΣ
4 νύχτες παραλία Μπαλί

2 νύχτες Σιγκαπούρη**

Merusaka Nusa Dua 5*

Nusa Dua, Deluxe Room

1790€

 

Grand Pacific 4*

Singapore, Premier Room

 

ΠΤΗΣΗ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΑΝΑΧ.

ΑΦΙΞΗ

TR 713

29/4

ΑΘΗΝΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

10:55

03:30

TR 280

30/4

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΠΑΛΙ

07:15

09:55

TR 281

05/05

ΜΠΑΛΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

10.50

13.35

TR 712

07/05

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΑΘΗΝΑ

03.00

10.10

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Αεροπορικά εισιτήρια µε τη «Scoot» ✓ 1 χειραποσκευή και βαλίτσα έως 20kg/ άτομο ✓ Φόροι και επίναυλοι καυσίμων ✓ Διαµονή στο Μπαλί και στη Σιγκαπούρη όπως αναφέρονται, στα ξενοδοχεία της επιλογής σας ✓ Πρωινό καθημερινά
✓ Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο ✓ Ολοήμερη αγγλόφωνη εκδρομή στο Ηφαίστειο Κινταµάνι & χορευτική παράσταση Μπαρόνγκ και Κρις ✓ Μισή ημέρα αγγλόφωνη ξενάγηση στην περιοχή Ubud με περιήγηση στο Monkey Forest ✓ Ξενάγηση µισής ηµέρας με αγγλόφωνο ξεναγό στη Σιγκαπούρη

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Προσωπικά έξοδα και φιλοδωρήματα. Τα γεύματα, ποτά, αναψυκτικά και wi-fi κατά τη διάρκεια της πτήσης (με επιπλέον χρέωση) και ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

  

ΜΠΑΛΙ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ & ΟΥΜΠΟΥΝΤ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ

2ΚΛΙΝΟ

07-15/09

10 ΗMΕΡΕΣ
4 νύχτες παραλία Μπαλί
3 νύχτες Ουµπούντ

Merusaka Nusa Dua 5*

Nusa Dua, Deluxe Room

1700

The Ubud Village 4*

Ubud, Deluxe Room

ΠΤΗΣΗ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΑΝΑΧ.

ΑΦΙΞΗ

TR 713

07/09

ΑΘΗΝΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

10.55

02.30

TR 280

08/09

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΠΑΛΙ

07:15

09:55

TR 289

15/09

ΜΠΑΛΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

18.55

21.30

TR 712

16/09

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΑΘΗΝΑ

03.00

09.10

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Αεροπορικά εισιτήρια µε την «Scoot» ✓ 1 χειραποσκευή και βαλίτσα έως 20kg/άτομο ✓ Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων ✓ Διαμονή στο Μπαλί όπως αναφέρονται, στα ξενοδοχεία της επιλογής σας ✓ Πρωινό καθημερινά ✓ Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο ✓ Μεταφορά μεταξύ των δύο ξενοδοχείων της διαμονής στο Μπαλί (από παραλιακό ξενοδοχείο προς Ουμπούντ) ✓ Ολοήμερη Αγγλόφωνη εκδρομή στο Ηφαίστειο Κινταµάνι & χορευτική παράσταση Μπαρόνγκ και Κρις ✓ Ολοήμερη Αγγλόφωνη εκδρομή στο Ανατολικό Μπαλί ✓ Μισή ημέρα Αγγλόφωνη ξενάγηση στην περιοχή Ubud με περιήγηση στο Monkey Forest με μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Ubud

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Προσωπικά έξοδα και φιλοδωρήματα. Τα γεύματα, ποτά, αναψυκτικά και wi-fi κατά τη διάρκεια της πτήσης (με επιπλέον χρέωση) και ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.