Skip to main content

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ Δεκέμβριος 2019 έως Ιούνιος 2020 από 1570,00

Σιγκαπούρη - Μανίλα - Παλαουάν 

Ελ Νίδο, Πουέρτο Πρινσέσα, Υπόγειος Ποταμός

Αναχωρήσεις: 28/12, 11/1, 25/1, 8/2, 29/12, 21/3, 16/4, 30/4, 16/5, 6/6

8ημέρες

 1η μέρα: Αθήνα - Σιγκαπούρη

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Σιγκαπούρη.

2η μέρα: Σιγκαπούρη - Μανίλα/Λουζόν

Πρωινή άφιξη στη Σιγκαπούρη και μέχρι την μεσημεριανή ανταπόκριση της πτήσης μας για Φιλιππίνες, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση της πόλης με επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατά της: Fountain of Wealth - ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο - κήποι Ορχιδέας, κήποι Άβαταρ, μυθικός θαλάσσιος λέοντας, Κινέζικη και Ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη κ.ά. Ακολουθεί πτήση για τη Μανίλα, άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή για μία βόλτα στο κέντρο της πόλης.

3η μέρα Μανίλα, Ξενάγηση πόλης - Ελ Νίδο/Παλαουάν

Ξεκινώντας από την καρδιά του οικονομικού κέντρου της χώρας, το Μακάτι, θα οδηγηθούμε στον Πύργο του Nielson κατά μήκος της λεωφόρου Ayala και στο πάρκο Φόρμπες, έναν οικιστικό θύλακα, που θυμίζει δρόμο εκατομμυριούχων. Πρώτη μας στάση θα γίνει στο αμερικανικό νεκροταφείο, που φημίζεται ως το μεγαλύτερο και πιο όμορφο αμερικανικό μνημείο εκτός των ΗΠΑ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παλιά πόλη της Μανίλα μέσω της λεωφόρου Scenic Roxas (γνωστή και ως λεωφόρος Dewey), θα περάσουμε από το πάρκο Λουνέτα και θα σταματήσουμε στα αρχαία τείχη, τα ερείπια εκκλησιών και τα απομεινάρια των ισπανών κατακτητών. Θα περιηγηθούμε στα πλακόστρωτα δρομάκια μέχρι την εκκλησία Σαν Αγκουστίν, που θεωρείται η παλαιότερη της χώρας και θα συνεχίσουμε για το Ισπανικό Φρούριο Σαντιάγο στην είσοδο του ποταμού Πασίγκ, εκεί όπου ο εθνικός ήρωας Χοσέ Ριζάλ, έγραψε το "τελευταίο αποχαιρετιστήριο"

Ακολουθεί απογευματινή πτήση για το πανέμορφο Παλαουάν, το 5ο μεγαλύτερο νησί των Φιλιππίνων, που για τους αναγνώστες του Conde Nast Traveler θεωρείται "το πιο εξωτικό νησί". Απέχει  από τη Μανίλα μόλις 75’ αεροπορικώς ή 24 ώρες ακτοπλοϊκώς. Ουσιαστικά είναι σαν μία μακριά λωρίδα που εκτείνεται μέχρι το Βόρνεο. Ο κύριος οικισμός και το κέντρο αυτού του νησιού είναι το Πουέρτο Πρινσέσα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή El Nido, στα βόρεια του νησιού.

4η μέρα: Ελ Νίδο - Πουέρτο Πρινσέσα/Παλαουάν

Η πρωινή ακτοπλοϊκή μας εκδρομή θα μας δώσει την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον Εθνικό Δρυμό -Κοραλλιογενή Ύφαλο του Ελ Νίδο με τις καταπράσινες νησίδες και να κολυμπήσουμε στα γαλήνια τυρκουάζ νερά - περιοχές όπου κινηματογραφήθηκαν σκηνές για τη διάσημη ταινία "Η Παραλία". Στάση για γεύμα (πικ νικ). Ακολουθεί οδική μεταφορά στο Πουέρτο Πρινσέσα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. 

5η μέρα: Πουέρτο Πρινσέσα, Υπόγειος Ποταμός/Παλαουάν

Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε ένα από τα Νέα Επτά Θαύματα της Φύσης στον ποταμό Πουέρτο Πρινσέσα. Η κρουαζιέρα μας με το τοπικό καραβάκι στον υπόγειο ποταμό των 5,2 χιλιομέτρων, θα μας χαρίσει μοναδικές εικόνες από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

6η μέρα: Πουέρτο Πρινσέσα/Παλαουάν

Ημέρα ελεύθερη για ξεκούραση και κολύμπι.

7η μέρα: Πουέρτο Πρινσέσα - Μανίλα - Σιγκαπούρη

Πρωινή πτήση για Μανίλα και χρόνος ελεύθερος μέχρι την απογευματινή μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής, με ενδιάμεση στάση στη Σιγκαπούρη

8η μέρα Σιγκαπούρη - Αθήνα 

Άφιξη νωρίς το πρωί στη Σιγκαπούρη και ανταπόκριση με την απ΄ ευθείας πτήση μας για την Αθήνα.

 

Αναχωρήσεις: 28/12, 11/1, 25/1, 8/2, 29/12, 21/3, *16/4, 30/4, 16/5, 6/6

Τιμή κατ΄ άτομο σε δίκλινο

€ 1.570

Επιβάρυνση μονόκλινου

+ € 420

Επιβάρυνση εορταστικής περιόδου: + €140           

* Για κρατήσεις έως τέλος του έτους

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore) με το νέο αεροσκάφος Dreamliner της Boeing, με αποσκευή 20 κιλών και με προ-επιλογή θέσεων εντός του αεροσκάφους για τα group •Δώρο του Γραφείου μας ένα ζεστό γεύμα κατά τη διάρκεια της μεγάλης πτήσης
  • Εσωτερικές πτήσεις με την Air Asia (Μανίλα-Ελ Νίδο/Πουέρτο Πρινσέσα-Μανίλα)
  • 1 διανυκτέρευση στη Μανίλα στο ξενοδοχείο Marco Polo Ortigas 5* ή αντίστοιχο, με πρωινό
  • 1 διανυκτέρευση στο Ελ Νίδο, στο ξενοδοχείο Casa Kalaw 4* ή αντίστοιχο, με πρωινό
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Πουέρτο Πρινσέσα, στο ξενοδοχείο Sheridan Beach Resort & Spa 4* ή αντίστοιχο, με πρωινό
  • Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια-λιμάνια-ξενοδοχεία του εξωτερικού
  • Διαδρομή με πούλμαν Ελ Νίδο - Πουέρτο Πρινσέσα (περίπου 5 ½ ώρες)
  • Ξενάγηση Σιγκαπούρης, Μανίλας και 2 εκδρομές στο Παλαουάν
  • Επαγγελματίας ελληνόφωνος συνοδός από Αθήνα
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων: € 390
  • Γεύματα ή Δείπνα
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

Σημειώσεις:

  • Η παραπάνω τιμή έχει υπολογιστεί για το ελάχιστο συμμετοχής 20 ατόμων
  • Σε περίπτωση συμμετοχής 12 έως 19 ατόμων θα υπάρχει επιβάρυνση