Skip to main content

Η Σρι Λάνκα από άκρη σε άκρη (με επέκταση στη Μαλδίβες) Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 2020 από 950,00

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

Αναχωρήσεις : 5/9, 8/9, 12/10, 15/10, 22/10, 25/10, 15/11, 18/11

12, 15 ΗΜΕΡΕΣ

 

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

  1. Οργανωμένα Ταξίδια με ΜΙΚΡΕΣ ταξιδιωτικές ομάδες Διπλανή θέση κενή στο Πούλμαν
  2. Δυνατότητα κράτησης ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ, μέχρι να σας πούμε εμείς ότι πρέπει να αποφασίσετε, και αφού οριστικοποιηθούν οι υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύσουν σε κάθε χώρα.
  3. Αν προσβληθείτε από τον COVID-19 πριν ταξιδέψετε αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε καλά για να το πραγματοποιήσετε
  4. Όλες οι πληρωμές καθώς και οι διατυπώσεις μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.
  5. Αν θέλετε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά πρώτα να κλείσουμε ραντεβού για να είστε πιο άνετα χωρίς κόσμο,  και θα είμαστε εδώ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχει επιβάλει η Πολιτεία!
  6. Ηλεκτρονικό Τσεκ Ιν στις πτήσεις από εμάς!
  7. Αυστηρή τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων των χωρών
  8. Έχουμε οργανώσει τα προγράμματα έτσι ώστε να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.
  9. Έχουμε μελετήσει και θεσπίσει νέους κανόνες που θα εφαρμόζονται από την συνάντηση μας στο αεροδρόμιο μέχρι την επιστροφή μας στην Ελλάδα και θα μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Highlights

  • Επισκεφθείτε μια φυτεία τσαγιού στη Νουβάρα Ελίγια, παρακολουθείστε τη διαδικασία παραγωγής του καλύτερου τσαγιού στον κόσμο και δοκιμάστε μια ζεστή κούπα με αυθεντικό τσάι Κεϋλάνης
  • Ανεβείτε στον περίφημο βράχο της Σιγκιρίγια, με τις ξακουστές «Παρθένες της Σιγκιρίγια»
  • Περιηγηθείτε στην πόλη-λιμάνι Τρινκομάλε, που βρίσκεται στην επαρχία των Ταμίλ
  • Εξερευνήστε τον αρχαιολογικό χώρο της Ανουρανταπούρα
  • Θαυμάστε τις υπέροχες τοιχογραφίες και τα διαφόρων μεγεθών και στάσεων αγάλματα του Βούδα στις σπηλιές της Νταμπούλα
  • Αναζητήστε ελέφαντες και άλλα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον κάνοντας σαφάρι με jeep σε πάρκο της Σρι Λάνκα
  • Απολαύστε τις εξωτικές παραλίες στην Μπεντότα.

1η ημέρα: Αθήνα – Κολόμπο

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Κολόμπο, την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα.

 

2η ημέρα: Κολόμπο (ξενάγηση)

 

Φτάνουμε στο Κολόμπο και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα της (πάλαι ποτέ) Κεϋλάνης. Η μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Κολόμπο είναι χτισμένο στη δυτική ακτή του νησιού και συνταιριάζει όλους τους πολιτισμούς, τις θρησκείες και τις επιρροές που γνώρισε η Σρι Λάνκα, δημιουργώντας μια αληθινή πανδαισία ήχων, αρωμάτων και χρωμάτων. Λιγότερο γνωστό είναι το γεγονός πως το Κολόμπο διαθέτει μια αξιοθαύμαστη ποικιλία εστιατορίων υψηλής ποιότητας, με σχεδόν όλες τις κουζίνες του κόσμου να αντιπροσωπεύονται επάξια. Στην περιήγησή μας στην πόλη θα δούμε γραφικούς βουδιστικούς και ινδουιστικούς ναούς, ισλαμικά τεμένη, την ιστορική εκκλησία Wolfendhal (1749), το Μουσείο του Κολόμπο, το νέο Κοινοβούλιο στη Σρι Τζαϊγιεβαρντενεπούρα, το Κέντρο Λαϊκής Τέχνης, την Πλατεία Ανεξαρτησίας και άλλα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Κολόμπο.

 

3η ημέρα: Κολόμπο – Νταμπούλα/επίσκεψη στην Πολονναρούβα

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση οδικώς για τη Νταμπούλα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πολονναρούβα, τη δεύτερη παλαιότερη πόλη της Σρι Λάνκα, χτισμένη μεταξύ 11ου και 13ου αι., η οποία περιλαμβάνεται στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα ερείπια του παλατιού, την Αίθουσα Ακροάσεων και το βασιλικό λουτρό. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται το Gal Viharaya με τα τέσσερα υπέροχα αγάλματα που αναπαριστούν τον Βούδα σε όρθια, καθιστή και ξαπλωμένη στάση. Ο χώρος θα μας καταπλήξει. Δεν θα παραλείψουμε, βεβαίως, να επισκεφθούμε τους εκπληκτικούς ναούς, όπου φυλασσόταν το ιερό λείψανο του δοντιού του Βούδα, πριν αυτό μεταφερθεί στην Κάντι, καθώς και τα ερείπια του μοναστηριού. Επιστροφή στη Νταμπούλα και διανυκτέρευση. 

 

4η ημέρα: Νταμπούλα – Ανουρανταπούρα – Εθνικό Πάρκο Μινερίγια (σαφάρι 4x4) – Νταμπούλα

 

Πρωινή αναχώρηση για την Ανουρανταπούρα, την πρώτη πρωτεύουσα (5ος π.Χ. - 9ος μ.Χ. αιώνας) και αδιαμφισβήτητα τη μεγαλύτερη πόλη του αρχαίου βασιλείου της Σρι Λάνκα. Εδώ βρίσκεται το ιερό δέντρο Σρι Μάχα Μπόντι, το οποίο προέρχεται από ένα φιντανάκι του δέντρου κάτω από το οποίο ο πρίγκιπας Σιντάρτα -ο Βούδας- δέχθηκε τη φώτιση. Το δέντρο μεταφέρθηκε και φυτεύτηκε στην Ανουρανταπούρα, σε έναν ιερό χώρο αφιερωμένο στον Βούδα, είναι άνω των 2.200 ετών και αποτελεί ένα από τα πιο παλιά του κόσμου.

Στη συνέχεια της ημέρας θα επιδοθούμε σε ένα σαφάρι με τζιπ 4x4 στο Εθνικό Πάρκο Μινερίγια, για να έρθουμε σε επαφή με την άγρια ζούγκλα της Σρι Λάνκα, αναζητώντας ελέφαντες και άλλα ζώα και πουλιά στο φυσικό τους περιβάλλον.

Επιστροφή στη Νταμπούλα και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Νταμπούλα – Τρινκομάλε – Νταμπούλα

 

Πρωινή αναχώρηση για την πόλη-λιμάνι Τρινκομάλε, που βρίσκεται στην επαρχία των Ταμίλ. Εκεί θα ανακαλύψουμε τον πολιτισμό, την ιστορία, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τη γοητεία αυτής της πόλης. Άφιξη και επίσκεψη στον ναό Koneswaram, αφιερωμένο στον θεό Σίβα, που καταστράφηκε από τους Πορτογάλους το 1622. Θα δούμε την υπέροχη θέα από τον βράχο Σουάμι, τον βράχο των εραστών, σύμφωνα με ένα ρομαντικό παραμύθι, θα περπατήσουμε μέσα στο Fort Fredrick, ένα καλά διατηρημένο πορτογαλικό φρούριο, το οποίο κατασκευάστηκε με τα απομεινάρια του κατεστραμμένου ναού Koneswaram. Το οχυρό ανακατασκευάστηκε αργότερα το 1639 από τους Ολλανδούς και καταλήφθηκε από τους Γάλλους το 1672.

 

6η ημέρα: Νταμπούλα – Σιγκιρίγια – Σπηλιές Νταμπούλα – Ματάλε – Κάντυ

 

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη Σιγκιρίγια. Φτάνοντας θα ανέβουμε στον περίφημο βράχο της Σιγκιρίγια, ύψους 250 μέτρων. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό πέτρινο φρούριο που αποτυπώνει τη δημιουργία της φύσης εναρμονισμένης με τις ανθρώπινες κατασκευαστικές δυνατότητες. Χτίστηκε το 477 μ.Χ. από τον βασιλιά Κασιάπα. Είναι γνωστό και ως το «φρούριο-λιοντάρι», λόγω του τεράστιου λιονταριού, ύψους περίπου τριών μέτρων, που φύλαγε την είσοδό του. Σήμερα σώζονται μόνον οι πατούσες του λιονταριού αυτού. Το φρούριο υπήρξε μία από τις πιο όμορφες ακροπόλεις. Στην κορυφή του βράχου βρίσκονται τα θεμέλια ενός τεράστιου παλατιού με τους ξακουστούς υδρόβιους κήπους και τη βασιλική πισίνα. Ωστόσο το μεγαλύτερο αξιοθέατο του βράχου είναι οι νωπογραφίες με τις γυμνόστηθες κοπέλες, τις «Παρθένες της Σιγκιρίγια», οι οποίες χρονολογούνται από τον 5ο αιώνα. Η τεχνοτροπία τους είναι εντυπωσιακή, καθώς είναι ζωγραφισμένες με γήινες χρωστικές πάνω σε ασβεστοκονίαμα. Βρίσκονται σε μια προφυλαγμένη εσοχή του βράχου, προσβάσιμη από μια σπειροειδή σκάλα.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για τις περίφημες σπηλιές της Νταμπούλα, που στέγασαν για ένα μεγάλο διάστημα τον εξόριστο βασιλιά Βαλαγκάμπα κατά τον 1ο π.Χ. αιώνα. Όταν επανέκτησε τον θρόνο του, έχτισε εδώ τον υπέροχο αυτό ναό, τον οποίο και δώρισε στους βουδιστές μοναχούς. Πρόκειται για ένα μοναδικό σύμπλεγμα πέντε σπηλαίων, με έκταση μεγαλύτερη από 2.000 τετραγωνικά μέτρα, καλυμμένο με υπέροχες τοιχογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται στιγμές από τη ζωή του Βούδα. Τα σπήλαια κοσμούνται επίσης από 157 αγάλματα του Βούδα διαφόρων μεγεθών και στάσεων, από τα οποία ξεχωρίζει μια κολοσσιαία μορφή του, μήκους 15 μέτρων. Τη σημαντικότητα και τη μοναδικότητα του μνημείου επιβεβαιώνει το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Στη συνέχεια και κατά τη διαδρομή μας προς την Κάντι θα σταματήσουμε στο Μάταλε, όπου θα επισκεφθούμε ένα φυτώριο-κήπο μπαχαρικών. Τα μπαχαρικά, που για αιώνες υπήρξαν από τα σημαντικότερα εξαγώγιμα είδη της Σρι Λάνκα, εκτός από τη μαγειρική, χρησιμοποιούνται επίσης για την παρασκευή φαρμάκων και καλλυντικών. Συνεχίζουμε για την όμορφη, καταπράσινη Κάντι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Κάντυ – Βοτανικοί Κήποι Περαντενίγια – Κάντυ (ξενάγηση)

 

Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα επισκεφθούμε τους βοτανικούς κήπους Περαντενίγια (Peradeniya), που αρχικά φυτεύτηκαν προς τέρψιν ενός βασιλιά και στη συνέχεια επεκτάθηκαν από τους Βρετανούς. Στα 147 εκτάρια της έκτασής τους συναντά κανείς εκπληκτικές ποικιλίες φυτών, λουλουδιών και δέντρων.

Θα ακολουθήσει η ξενάγησή μας στη γραφική πόλη Κάντι, που υπήρξε η τελευταία πρωτεύουσα των βασιλέων της Κεϋλάνης. Είναι χτισμένη στις όχθες μιας τεχνητής λίμνης που κατασκευάστηκε από τον τελευταίο βασιλιά, τον Sri Wickrama Rajasinghe, το 1798, ενώ ο ποταμός Μαχαβέλι την περιβάλλει σαν λαμπερό κόσμημα γύρω στον λαιμό της.

Το απόγευμα θα μεταβούμε στο θέατρο για να παρακολουθήσουμε τοπικούς χορούς, οι οποίοι τελειώνουν με πάτημα σε αναμμένα κάρβουνα. Θα επισκεφθούμε επίσης τον ιερό ναό όπου φυλάσσεται το κειμήλιο του δοντιού του Βούδα. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Κάντυ – Νουβάρα Ελίγια

 

Η ημέρα περιλαμβάνει άλλη μια θαυμάσια διαδρομή σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, με στάση στους καταρράκτες Ραμπόντα. Θα μεταβούμε σε μια φυτεία τσαγιού κοντά στη Νουβάρα Ελίγια, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε όλη τη διαδικασία που ακολουθείται για την παραγωγή του καλύτερου και πλέον φημισμένου τσαγιού στον κόσμο. Δεν θα παραλείψουμε, βεβαίως, να δοκιμάσουμε μια ζεστή κούπα αυθεντικού Ceylon Tea. Θα συνεχίζουμε για την «κηπούπολη» Νουβάρα Ελίγια, που το όνομά της σημαίνει «Πόλη του Φωτός». Βρίσκεται σε ένα υπέροχο ορεινό τοπίο (σε υψόμετρο 1.868 μ.) στους πρόποδες του ψηλότερου βουνού της Σρι Λάνκα, του Pidurutalagala (2.760 μέτρα). Η αγαπημένη αυτή πόλη των Βρετανών χτίστηκε στα πρότυπα της εγγλέζικης επαρχίας, με χαρακτηριστικά σπίτια που θυμίζουν έντονα τις εξοχικές κατοικίες των Άγγλων. Μετάβαση στο κατάλυμά μας στη Νουβάρα Ελίγια. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Νουβάρα Ελίγια – Παραλίες Μπεντότα

 

Πρωινό και αναχώρηση με προορισμός μας την Μπεντότα, στη δυτική ακτή της Σρι Λάνκα. Η μεγάλη παραλία της Μπεντότα, με τους φοίνικες και τη σιμιγδαλένια άμμο είναι από τις πιο δημοφιλείς καρτ-ποσταλικές εικόνες της Σρι Λάνκα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Παραλίες Μπεντότα (εκδρομή στο Γκάλε)

 

Πρωινή αναχώρηση για την πόλη Γκάλε, η οποία θα μας εντυπωσιάσει με το έντονο αποικιακό της χρώμα και την πλούσια ιστορία της, καθώς από την πόλη αυτή πέρασαν διαδοχικά Βρετανοί, Πορτογάλοι και Ολλανδοί. Την προσοχή μας πάντως θα τραβήξει το Φρούριο της πόλης, το οποίο κατασκευάστηκε από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια επεκτάθηκε από τους Ολλανδούς το 1663. Το Φρούριο αυτό αποτελούσε σημαντικό σταθμό ανεφοδιασμού των πλοίων στη διαδρομή τους ανατολή – δύση και έχει ενταχθεί τον κατάλογο των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς. Στην απογευματινή βόλτα μας στην παραλία πιθανόν να δούμε τους ντόπιους ψαράδες να εξασκούν τον παραδοσιακό τρόπο ψαρέματος ανεβασμένοι πάνω σε καλάμια. Επιστροφή στη Μπεντότα και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Παραλίες Μπεντότα – Κολόμπο (Δείπνο στο Κολόμπο)

 

Ελεύθερος χρόνος στις παραλίες και κατόπιν αναχωρούμε για την πρωτεύουσα Κολόμπο. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στο Κολόμπο, και μετά το δείπνο μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας

 

12η ημέρα: Αναχώρηση

 

Άφιξη σε Αθήνα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

15ήμερο πρόγραμμα με προ-επέκταση στις Μαλδίβες

Σημείωση:

Ο Έλληνας αρχηγός σας συνοδεύει κατά την παραμονή σας στη Σρι Λάνκα, όχι όμως στις Μαλδίβες

 

1η ημέρα: Αθήνα- Μάλε

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τις Μαλδίβες.

 

2η ημέρα: Μάλε (Μαλδίβες)

 

Άφιξη στο Μάλε και μεταφορά με ταχύπλοο ή μικρό αεροπλάνο (ανάλογα με το ξενοδοχείο) στο νησί που θα μας φιλοξενήσει. Το αρχιπέλαγος των Μαλδίβων βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, 735 χλμ. δυτικά της Κεϋλάνης. Είναι μια αλυσίδα 1.190 κοραλλιογενών τροπικών νησιών (atoll), εκ των οποίων μόνο τα 220 κατοικούνται, και τα οποία αναδύθηκαν με τη σταδιακή ανύψωση του πυθμένα της θάλασσας. Απλώνονται σαν γιρλάντα 800 χλμ. κάτω από το νοτιοδυτικό άκρο της Ινδίας, ανάμεσα στον Ισημερινό, και σε βόρειο γεωγραφικό πλάτος 7 μοιρών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η-4η ημέρα: Μαλδίβες

 

Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσουμε τις ατέλειωτες αμμουδιές με τους κοκοφοίνικες και την τροπική βλάστηση. Θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε τον πλουσιότατο θαλάσσιο κόσμο με τα κοράλλια και τα πολλά και διαφορετικά είδη ψαριών, αλλά και να γευθούμε θαλασσινές λιχουδιές και χυμούς εξωτικών φρούτων δίπλα στο κύμα.

 

5η ημέρα: Μάλε (Μαλδίβες) - Κολόμπο

 

(Συνάντηση με το γκρουπ του 10ήμερου προγράμματος «Σρι Λάνκα, Πανόραμα»).

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, το Κολόμπο. Άφιξη και συνάντηση με το γκρουπ του 10ήμερου Προγράμματος «Σρι Λάνκα, Πανόραμα». Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί το ταξίδι μας στη Σρι Λάνκα όπως το ανωτέρω πρόγραμμα, από τη 2η ημέρα και μετά.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  5/9/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12ήμερο πρόγραμμα «Σρι Λάνκα - Πανόραμα» - Τιμή από 950€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 950 € 860 €
  Twin Room 950 € 860 €
  Triple Room 950 € 860 €
  Single Room 1600 € 860 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/9/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15ήμερο πρόγραμμα με προ-επέκταση στις Μαλδίβες - Τιμή από 1960€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1960 € 860 €
  Twin Room 1960 € 860 €
  Triple Room 1960 € 860 €
  Single Room 2910 € 860 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/10/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12ήμερο πρόγραμμα «Σρι Λάνκα - Πανόραμα» - Τιμή από 950€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 950 € 860 €
  Twin Room 950 € 860 €
  Triple Room 950 € 860 €
  Single Room 1600 € 860 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/10/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15ήμερο πρόγραμμα με προ-επέκταση στις Μαλδίβες - Τιμή από 1960€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1960 € 860 €
  Twin Room 1960 € 860 €
  Triple Room 1960 € 860 €
  Single Room 2910 € 860 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/10/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12ήμερο πρόγραμμα «Σρι Λάνκα - Πανόραμα» - Τιμή από 950€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 950 € 860 €
  Twin Room 950 € 860 €
  Triple Room 950 € 860 €
  Single Room 1600 € 860 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  25/10/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15ήμερο πρόγραμμα με προ-επέκταση στις Μαλδίβες - Τιμή από 1960€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1960 € 860 €
  Twin Room 1960 € 860 €
  Triple Room 1960 € 860 €
  Single Room 2910 € 860 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/11/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12ήμερο πρόγραμμα «Σρι Λάνκα - Πανόραμα» - Τιμή από 950€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 950 € 860 €
  Twin Room 950 € 860 €
  Triple Room 950 € 860 €
  Single Room 1600 € 860 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  18/11/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15ήμερο πρόγραμμα με προ-επέκταση στις Μαλδίβες - Τιμή από 1960€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1960 € 860 €
  Twin Room 1960 € 860 €
  Triple Room 1960 € 860 €
  Single Room 2910 € 860 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 4*sup, 5* - από τα καλύτερα στην κάθε περιοχή.
  • Πλήρης διατροφή (10 δείπνα, ακόμα και την ημέρα της αναχώρησής μας)
  • Μετακινήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις, επισκέψεις, είσοδοι όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Θέαμα με τοπικούς χορούς στην Κάντυ.
  • Σαφάρι με jeep σε πάρκο της Σρι Λάνκα.
  • Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ανουρανταπούρα.
  • Εκδρομή στις φυτείες τσαγιού στη Νουβάρα Ελίγια και στο Τρινκομάλε στα βορειο-ανατολικά του νησιού.
  • Τοπικός ξεναγός, Έλληνας Αρχηγός.
  •    Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • 3 Διανυκτερεύσεις στις Μαλδίβες σε ξενοδοχείο 4*sup. επιλογής σας
  • Ημιδιατροφή
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Μάλε με ταχύπλοο ή αεροπλάνο (ανάλογα το ξενοδοχείο
  • επιλογής σας)
  • Στις Μαλδίβες δεν θα υπάρχει Έλληνας αρχηγός
  • Υπόλοιπες παροχές όπως στο ανωτέρω βασικό πρόγραμμα "Σρι Λάνκα, Πανόραμα"

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: Σρι Λάνκα: 860 €  
  • Βίζα εισόδου στη Σρι Λάνκα 35 Δολάρια Αμερικής (εκδίδεται και πληρώνεται κατά την είσοδό σας στη χώρα)