Skip to main content

Μπαλί – Πούκετ – Σιγκαπούρη | 06.08.2023 από 1899€

6/8   Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ

Προσφορα απο Φεβρουάριο Λιγες Θεσεις προλαβετε...

 

απλα εχουμε προαγορασει τα αεροπορικα και διαμονες για να ειναι τοσο φτηνα απο Φεβρουαριο....   δεν θα υπαρχουν φτηνες τιμες αργοτερα

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στο  Μπαλί. 
  • Διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 4* στη Σιγκαπούρη και στο Πούκετ.
  • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό
  • Έλληνας αντιπρόσωπος  του γραφείου μας (θα σας περιμένει στους κατά τόπου προορισμούς Μπαλί  και Σιγκαπούρη)
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΛΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπαλί μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

2η ημέρα: ΜΠΑΛΙ

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη επαφή με το νησί. Διανυκτέρευση

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΛΙ: Ξενάγηση – Ηφαίστειο Κινταμάνι

Ολοήμερη εκδρομή στο εσωτερικό του πανέμορφου νησιού. Περνώντας εξωτικά τοπία μέσα από ορυζώνες και δάση φοινίκων κατευθυνόμαστε προς το κέντρο του νησιού, όπου βρίσκεται το Κινταμάνι. Πρώτος σταθμός το χωριό Σινγκαπαντού, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία παράσταση χορών Μπαρόνγκ και συνεχίζουμε για το χωριό Μας γνωστό για τα ξυλόγλυπτα του.

Συνεχίζουμε προς το σπήλαιο ελεφάντων Goa Gajah, ένας ναός που χρονολογείται από τον 9ο αιώνα. Στην είσοδο του ναού υπάρχουν γλυπτά διαφόρων όψεων λαξευμένα σε βράχο. Το κύριο σκάλισμα μοιάζει με το πρόσωπο ενός ελέφαντα, γι' αυτό το ιερό είναι επίσης γνωστό ως «Το σπήλαιο των ελεφάντων» και διαθέτει μεγάλη πισίνα, σιντριβάνια και αυλή.

Επόμενη στάση σε φυτεία καλλιέργειας καφέ. Συνεχίζουμε και φθάνουμε στο Κινταμάνι, το οποίο είναι σκαρφαλωμένο σε ύψος 1.500 μέτρων στην άκρη της Καλντέρας Batur, έχει θέα στην υπέροχη λίμνη και προσφέρει πανοραμική θέα στο ενεργό ηφαίστειο.

Τέλος θα επισκεφθούμε το ναό Tirta Empul, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Tampaksiring στο χωριό Manukaya. Το χωριό απέχει 30 λεπτά οδικώς από το βόρειο τμήμα του Ubud. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ναούς νερού στην Ινδονησία. Ο ναός ιδρύθηκε το 926 μ.Χ. και είναι αφιερωμένος στον Βισνού, ο οποίος είναι ο Ινδού Θεός του νερού. Το όνομα του ναού στην πραγματικότητα σημαίνει «πηγή αγιασμού» στα μπαλινέζικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΜΠΑΛΙ: εκδρομή Δάσος των πιθήκων, Ναός Mengwi, Ηλιοβασίλεμα στον Τάνα Λοτ

Αναχώρηση για μία εκδρομή στο εσωτερικό του νησιού. Θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό ναό Taman Ayun του 17oυ αι., που περιβάλλεται από μία μεγάλη τάφρο δίνοντας την εντύπωση πως στέκεται εν μέσω λίμνης!

Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Alas Kedaton, το ιερό δάσος των πιθήκων, όπου εκατοντάδες "πειθήνιοι" και πολύ άτακτοι πίθηκοι ζουν στο δάσος γύρω από τον ναό. Θα καταλήξουμε σε έναν από τους επτά «θαλάσσιους» ναούς του Μπαλί, τον ινδουιστικό Τάνα Λοτ (Tanah Lot).

Κτισμένος στην κορυφή ενός μεγάλου βράχου, περιβάλλεται, κατά τη διάρκεια της παλίρροιας, από τα νερά του Ινδικού Ωκεανού. Σύμφωνα με την παράδοση, θαλάσσια δηλητηριώδη φίδια είναι φύλακες του ναού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΜΠΑΛΙ: Ολοήμερη εκδρομή στο Ουμπούντ

Ολοήμερη εκδρομή στο Ουμπούντ, μια γραφική περιοχή κρυμμένη στο αγροτικό Μπαλί. Aναχώρηση και μεταφορά στην κεντρική αγορά του χωριού. Χρόνος για αγορές. Στη συνέχεια επίσκεψη στην περιοχή του Tegalalang για να περπατήσετε στους ορυζώνες και όσοι επιθυμούν με δικά τους έξοδα να κάνουν την γνωστή κούνια(ubud swing).

Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το ναό Gunung Kawi, είναι ένας ναός και ταφικό συγκρότημα του 11ου αιώνα στο χωριό Tampaksiring που απλώνεται και στις δύο πλευρές του ποταμού Pakerisan. Αποτελείται από 10 κομμένα σε βράχους candi (ιερά) που είναι λαξευμένα σε περίπου 7 μέτρα ύψος (23 πόδια) στις προστατευμένες κόγχες του απόκρημνου βράχου. Αυτά τα νεκρικά μνημεία πιστεύεται ότι είναι αφιερωμένα στον βασιλιά Anak Wungsu της δυναστείας Udayana και τις αγαπημένες του βασίλισσες.

Τελευταία στάση θα στον καταρράκτη Tegenungan, που βρίσκεται στο χωριό Tegenungan Kemenuh. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

 

6η – 7η ημέρα: ΜΠΑΛΙ

Ημέρες ελεύθερες για μπάνιο και ξεκούραση.

 

8η ημέρα: ΜΠΑΛΙ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΠΟΥΚΕΤ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Πούκετ.

Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα αλλά συνάμα και γραφικά ξενοδοχεία, όραμα τροπικού παραδείσου, υπόσχεται πολλά. Η Πατόνγκ, η πιο διάσημη παραλία του νησιού έχει έντονη νυχτερινή ζωή και είναι το βασίλειο του παζαριού.

 

9η-11η ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ

Ημέρες ελεύθερες στο Πούκετ για χαλάρωση στις πανέμορφες παραλίες του. Το Πούκετ είναι ένας ιδανικός τόπος για ξεκούραση και ευχάριστες διακοπές. Στις ελεύθερες ημέρες σας μπορείτε να απολαύσετε τις παραλίες του ή να συμμετάσχετε σε κάποια προαιρετική εκδρομή, όπως στα παραδεισένια νησάκια Πι Πι, στον υπέροχο Κόλπο Πανγκ Να με το γνωστό νησάκι του Τζέιμς Μποντ κλπ. Οι επιλογές σας είναι πραγματικά πολλές.

 

12η ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Σιγκαπούρη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: Ξενάγηση πόλης

Πρωινή περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από την συνοικία των Μαλαισίων με το χρυσό τέμενος, θα επισκεφθούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους, θα μπούμε στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών και έπειτα στη συνοικία των Κινέζων, Διανυκτέρευση.

 

14η ημέρα: Σιγκαπούρη – Πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο. Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα

15η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  6/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες - Τιμή από 1899€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1899 € 790 €
  Twin Room 1899 € 790 €
  Single Room 2784 € 790 €

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

ΤR 713

06/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:45

05:45 (+1)

ΤR 280

07/08/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜΠΑΛΙ

07:10

09:50

TR 285

13/08/2023

ΜΠΑΛΙ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:25

17:10

ΤR 652

13/08/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΠΟΥΚΕΤ

18.20

19.10

TR 659

17/08/2023

ΠΟΥΚΕΤ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

09.20

12.20

TR 712

20/08/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

05:35

11:55

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω Σιγκαπούρης
  • Διαμονή για 6 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί σε ξενοδοχείο 5*, 3 διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* και 4  διανυκτερεύσεις στο Πούκετ σε ξενοδοχείο 4*.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Έλληνας αντιπρόσωπος  του γραφείου μας (θα σας περιμένει στο Μπαλί και στη Σιγκαπούρη)
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα, με τοπικό ξεναγό στο Μπαλί στη Σιγκαπούρη
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα ελληνικά 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων, αποσκευή μέχρι 20 κιλά  και χειραποσκευή 8 κιλά , αχθοφορικά , φιλοδωρήματα και πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής, ασθένεια covid.) 790 €.

  • Γεύματα, ποτά στη διάρκεια των πτήσεων (δυνατότητα αγοράς μέσα στο αεροσκάφος)
  • Βίζα εισόδου με την άφιξη στο Μπαλί  35€

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου.
  • Απαιτείται φωτοτυπία του με την εγγραφή σας.
  • Στα ξενοδοχεία το check-in είναι στις 15.00 και το check-out στις 11.00-12.00 ανεξάρτητα από τις ώρες άφιξης και αναχώρησης λόγω των πτήσεων.

Σημείωση:

Δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια. Τα δίκλινα δωμάτια με επιπλέον κρεβάτι είναι κατόπιν ζήτησης. Ο χώρος στο δωμάτιο είναι πολύ περιορισμένος με την προσθήκη κρεβατιού