Skip to main content

Βιεννη, Δαση, Μπαντεν με Δωρο εκδρομή Σαλτζμπουργκ ΠΑΣΧΑ 2023 απο 495

Μεγαλη Παρασκευη 5 μέρες, 14/4     2 γκρουπ με λίγες θέσεις!

ενα με Austrian και ενα με Sky Express , με βραδυνη επιστροφη

δειτε πρωτα το προγραμμα με την Austrian και πιο κατω με την Sky Express

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ AUSTRIAN 

1η  ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ –– ΒΙΕΝΝΗ

Αφού συγκεντρωθούμε  στο αεροδρόμιο θα πάρουμε την πτήση  για την Βιέννη.  Κατά την άφιξη μας, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο για την παραλαβή των δωματίων. Το βράδυ  σας προτείνουμε μια βόλτα με τον αρχηγό σας στο πανέμορφα φωτισμένο κέντρο της πόλης. Περιδιαβαίνοντας τους πεζόδρομους με τα υπέροχα νεοκλασσικά κτίρια , κατανοούμε γιατί αυτή η πόλη, θεωρείται μία από τις τρεις καλυτερες πόλεις στην Ευρώπη για να ζει κάποιος με υψηλή ποιότητα ζωής…!!

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την αρχοντική πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη. Μεταφορά στο κέντρο της πόλης και αναχώρηση για την ξενάγηση και το Ανάκτορο Σένμπρουν. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Στη συνέχεια,  θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγίου Στεφάνου και θα περιδιαβούμε στην ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Απόγευμα  ελεύθερο για να περπατήσετε στην Κέρντερστράσσε, να απολαύσετε ένα Βιεννέζικο καφέ στο Café Motzart ή μια ζεστή σοκολάτα στο γνωστό Sacher, ένα από τα πιο παλιά και διάσημα ζαχαροπλαστεία της πόλης

3η  ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ-(ΚΡΕΜΣ – DÜRNSTEIN – ΚΟΙΛΑΔΑ ΒΑΧΑΟΥ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΕΛΚ)

Πρωινό και για σήμερα σας προτείνουμε  μία υπέροχη εκδρομή , στην πιο όμορφη περιοχή του κρατιδίου της Κάτω Αυστρίας. Ξεκινάμε με επίσκεψη στην πόλη Κρέμς, την αρχαιότερη πόλη της κάτω Αυστρίας. Περίπατος στο κέντρο  και τα μεσαιωνικά σοκάκια της πόλης. Συνεχίζουμε περνώντας εκπληκτικά τοπία,  γραφικά χωριουδάκια που θα μας μείνουν αποτυπωμένα στην μνήμη μας για πάντα. Στη συνέχεια το Dürnstein με τους αμπελώνες και τους καταπληκτικούς ποδηλατοδρόμους. Κατόπιν περνώντας από τα γραφικά χωριά και τους καλοδιατηρημένους Μεσαιωνικούς Οικισμούς, από αμπελώνες και κάστρα, κόντρα στην ροή του Δούναβη, θα διασχίσουμε την ειδυλλιακή κοιλάδα του Βαχάου, το πιο στενό πέρασμα του ποταμού σε Αυστριακό έδαφος, για να καταλήξουμε σε ένα σημαντικότατο μνημείο. Εδώ στο περίφημο μοναστηριακό συγκρότημα του Μέλκ με τη χιλιόχρονη ιστορία, την ανεκτίμητη βιβλιοθήκη των Βενεδικτίνων Μοναχών με τα σπάνια βιβλία και χειρόγραφα, καθώς και μια από τις πιο εντυπωσιακές μπαρόκ εκκλησίες της Κεντρικής Ευρώπης. Επιστροφή στην Βιέννη και ελεύθερος χρόνος.

4η  ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ -ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρόγευμα και ημέρα αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στο μαγευτικό Σάλτσμπουργκ, τη πόλη του Μότσαρτ. Μετά από μία θαυμάσια διαδρομή, θα φτάσουμε στο γραφικό Σάλτσμπουργκ. Εδώ θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Μίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα σοκάκια της πόλης θα επισκεφτούμε  το σπίτι του Μότσαρτ. Κατόπιν θα περιηγηθούμε στο Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αβαείο του Αγ. Πέτρου. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ανέβουν (με το τρενάκι) στο μεσαιωνικό κάστρο Hohensalzburg, που αποτελεί το βασικότερο αξιοθέατο της πόλης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και καλύτερα συντηρημένο κάστρο της κεντρικής Ευρώπης του 11ου αιώνα. Είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης και φαίνεται κυριολεκτικά από παντού, εφόσον είναι χτισμένο στα 119 μέτρα, απ΄όπου και μπορείτε να θαυμάσετε την πόλη από ψηλά, το ποτάμι που τη διασχίζει και την ευρύτερη περιοχή των Άλπεων, με τις χιονισμένες κορυφές. Μαγευτική η εικόνα! Το βράδυ επιστροφή στη Βιέννη….

5η  ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ-ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ-ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ-ΜΠΑΝΤΕΝ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και  στη συνέχεια αναχωρούμε για τα περίχωρα της Βιέννης, τα περίφημα Βιεννέζικα Δάση. Πρώτα θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού το Xαϊλιγκενκρόιτς. Κατόπιν στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα και τέλος θα κλείσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη και γνωριμία της γνωστής λουτρόπολης Mπάντεν. Χρόνος  ελεύθερος. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

 (14/04/2023)

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 (18/04/2023)

OS 802 ATH 13:35- 14:50 VIE

OS 803 VIE 22:05- 01:10 ATH

ΠΤΗΣΕΙΣ 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙO BEST WESTERN AMEDIA PLUS 4*

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ

2-12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA ΚΡΕΒΑΤΙ

495 €

180€

                    595€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ AUSTRIAN AIRLINES
  • 1 ΑΠΟΣΚΕΥΗ 23 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ 8 ΚΙΛΩΝ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
  • 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ 4* ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ
  • ΟΛΟΗΜΕΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
  • ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ-ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ-ΜΠΑΝΤΕΝ
  • ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ-ΞΕΝΑΓΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ (200€)
  • ΕΙΣΟΔΟΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ-ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
  • ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΡΗΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Σημείωση: 
Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ SKY EXPRESS

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΒΙΕΝΝΗ

Αφού συγκεντρωθούμε  στο αεροδρόμιο θα πάρουμε την πτήση  για την Μπρατισλάβα.  Κατά την άφιξη μας, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο της Βιέννης για την παραλαβή των δωματίων. Το βράδυ  σας προτείνουμε μια βόλτα με τον αρχηγό σας στο πανέμορφα φωτισμένο κέντρο της πόλης. Περιδιαβαίνοντας τους πεζόδρομους με τα υπέροχα νεοκλασσικά κτίρια , κατανοούμε γιατί αυτή η πόλη, θεωρείται μία από τις τρεις καλυτερες πόλεις στην Ευρώπη για να ζει κάποιος με υψηλή ποιότητα ζωής…!!!

2η  ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση της πόλης με τον τοπικό μας ξεναγό. Θα περιηγηθούμε στην περίφημη δακτύλια λεωφόρο (RING) , όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στην Κέρντερστράσσε, να απολαύσετε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά, παλιά και διάσημα καφέ της πόλης όπως το  Central ή το Landtmann…. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το απόγευμα σας ελεύθερο για να το αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε…!!!

3η  ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΚΡΑΤΣ

Μετά το πρόγευμα μας θα ξεκινήσουμε για την πρωτεύουσα της Στυρίας , το πανέμορφο Γκρατς . Θα δούμε το ιστορικό κέντρο της πόλης , που αποτελεί μνημείο κληρονομιάς της UNESCO. Είναι ένα μεσαιωνικό κέντρο με πολλά αξιοθέατα , όπως ο Καθεδρικός ναός γοτθικού ρυθμού ,το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Ελεύθερος χρόνος για να περιδιαβείτε το ιστορικό κέντρο και να γευματίσετε. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Βιέννη…….

4η  ΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στο μαγευτικό Σάλτσμπουργκ, τη γενέτειρα πόλη του Μότσαρτ. Μέσα από μία θαυμάσια διαδρομή, τμήμα της οποίας διέρχεται από την εντυπωσιακή περιοχή των Λιμνών της Salzkammergut, θα φτάσουμε στο γραφικό Σάλτσμπουργκ. Εδώ θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Μίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα σοκάκια της πόλης θα επισκεφτούμε  το σπίτι του Μότσαρτ. Κατόπιν θα περιηγηθούμε στο Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αβαείο του Αγίου Πέτρου. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ανέβουν (με το τρενάκι) στο μεσαιωνικό κάστρο Hohensalzburg, που αποτελεί το βασικότερο αξιοθέατο της πόλης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και καλύτερα συντηρημένο κάστρο της κεντρικής Ευρώπης του 11ου αιώνα. Είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης και φαίνεται κυριολεκτικά από παντού, καθώς είναι χτισμένο στα 119 μέτρα. Από εκεί μπορείτε να θαυμάσετε την πόλη από ψηλά, το ποτάμι που τη διασχίζει και την ευρύτερη περιοχή των Άλπεων, με τις χιονισμένες κορυφές. Μαγευτική η εικόνα! Το βράδυ επιστροφή στη Βιέννη…

5η  ΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ – ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ - ΜΠΑΝΤΕΝ  - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος τον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε , απολαμβάνοντας μία ζεστή σοκολάτα (heisse schokolade) και δοκιμάζοντας την παραδοσιακή μηλόπιτα (apfelstrudel). Επίσης μπορείτε να ανέβετε στον Πύργο του Δούναβη με καταπληκτική θέα στην ευρύτερη περιοχή ή να νιώσετε παιδί στο ιστορικό Λούνα Παρκ Prater, με σήμα κατατεθέν την περίφημη  Ρόδα που επίσης προσφέρει απλόχερα την θέα στην πόλη.

Το μεσημέρι  αναχωρούμε για τα περίχωρα της Βιέννης, τα περίφημα Βιεννέζικα Δάση. Πρώτα θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού, το Xαϊλιγκενκρόιτς. Κατόπιν στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα. Τέλος θα κλείσουμε την εκδρομή μας στα προάστια της Βιέννης, με επίσκεψη και γνωριμία της γνωστής λουτρόπολης Mπάντεν , σημαντικό θέρετρο των Αψβούργων. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε   στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας και θα περιηγηθούμε  στο ιστορικό κέντρο της Μπρατισλάβας. Χρόνος ελεύθερος και μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου με τι ωραιότερες αναμνήσεις θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής….

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

(14/04/2023)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

(18/04/2023)

GQ1404 ATH 13:30- 14:50 BTS

GQ1809 BTS 23:55- 03:05 ATH

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙO BEST WESTERN AMEDIA PLUS 4*

OR SIMILAR

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ

2-12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA ΚΡΕΒΑΤΙ

595 €

180€

 495€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΑ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ-ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ CHARTER ΤΗΣ SKY EXPRESS
  • 1 ΑΠΟΣΚΕΥΗ 20 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ 8 ΚΙΛΩΝ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
  • 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ BIENNH ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ
  • ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΤΕΝ
  • ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
  • ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΓΚΡΑΤΣ
  • ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ
  • ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ-ΞΕΝΑΓΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ/ ΕΠΙΝΑΥΛΟΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (200 €)
  • ΕΙΣΟΔΟΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ-ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
  • ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΡΗΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Σημείωση: 
Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!!!