Skip to main content

Το Βερολίνο με Λειψεια, Ποτσδαμ, Δρεσδη | Φεβρουάριος - Πασχα - Μάιος 2022 από 569€

12/2, 24/2, 22/3, 20/4, 22/4, 29/4, 13/5, 27/5   

Διάρκεια: 5,6 ΗΜΕΡΕΣ

 

➢ Διαμονή στο ξενοδοχείο Berlin-Berlin 4*, στην καρδιά του Δυτικού Βερολίνου, στην περιοχή Kurfürstendamm (Ku’Damm)

➢ ’ρτια οργανωμένο πρόγραμμα που δεν αντιμετωπίζει το Βερολίνο σαν city break όπως συμβαίνει συνήθως αλλά σαν ένα ολιγοήμερο ταξίδι-εμπειρία, όπως του αξίζει!

➢ Το μόνο πρόγραμμα της αγοράς με εξειδικευμένο έλληνα αρχηγό από τη Αθήνα που θα είναι διαρκώς μαζί σας και όχι μόνο τοπικό ελληνόφωνο που θα σας συνοδεύσει σε μία ξενάγηση και μετά δεν θα τον ξαναδείτε

➢ Με επιπλέον του έλληνα αρχηγού τοπικό διπλωματούχο ξεναγό όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο

➢ Πλούσιες ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα του Βερολίνου και των περιχώρων του

➢ Εκδρομή στη Δρέσδη όπου μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα την θρυλική και ιστορική αυτή πόλη

➢ Εκδρομή στη μεσαιωνική Λειψία εντός της τιμής (όχι προαιρετική όπως συμβαίνει συνήθως)

➢ Περιλαμβάνεται η είσοδος στα Ανάκτορα Σανσουσί στο Πότσδαμ. Λόγω της μεγάλης μας εμπειρίας κανονίζουμε την είσοδό μας στα μουσεία κατά προτεραιότητα, για να μην περιμένετε σε ουρές και να μην έχετε… δυσάρεστες εκπλήξεις!

➢ Προσοχή: οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Βερολίνο (ξενάγηση)

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βερολίνο, ίσως την πιο γοητευτική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Είναι η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Γερμανίας: ως προς τον πληθυσμό μάλιστα είναι και η μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην ιστορία του το Βερολίνο ήταν πρωτεύουσα του Βρανδεμβούργου, του Βασιλείου της Πρωσίας, της Γερμανικής Αυτοκρατορίας, της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, του Τρίτου Ράιχ και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Στις 3 Οκτωβρίου 1990 με την επανένωση της Γερμανίας έγινε η πρωτεύουσα της ενοποιημένης Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και αντικατέστησε τη Βόννη.

Εμείς σήμερα θα απολαύσουμε μία πανοραμική ξενάγηση της πόλης, τόσο στο ανατολικό όσο και στο δυτικό τμήμα της. Το πρώτο πράγμα που θα προσέξουμε σε αυτή την ξενάγηση, είναι ότι τα κτίρια ορόσημα του παρελθόντος, συνδυάζονται αριστοτεχνικά με υπερσύγχρονα κτίρια που φέρουν τις υπογραφές των διασημότερων παγκοσμίως αρχιτεκτόνων της εποχής μας. Όπως για παράδειγμα είναι το θρυλικό Κοινοβούλιο, με τη μνημειώδη προσθήκη του γυάλινου θόλου από τον πολυβραβευμένο βρετανό αρχιτέκτονα Νόρμαν Φόστερ. Εκεί δίπλα θα δούμε και την εμβληματική Πύλη του Βραδεμβούργου από την οποία ο Τζον Κένεντι είχε εκφωνήσει τον περίφημο λόγο του με τη φράση «Είμαι Βερολινέζος». Ακολουθεί η διάσημη οδός Ούντερ ντεν Λίντεν (Υπό τα φιλύρας) και το Κόκκινο Δημαρχείο του 19ου αιώνα. Η ονομασία του δημαρχείου έχει να κάνει καθαρά με τα κόκκινα τούβλα στην πρόσοψή του και όχι με το Ανατολικό Μπλοκ. Στην ξενάγησή μας θα δούμε επίσης την ύψους 240 μέτρων Κολόνα της Νίκης στο πάρκο Τιργκάρτεν, η οποία κατασκευάστηκε τον 19ο αιώνα προς τιμήν της νίκης της Πρωσίας στο πόλεμο με τη Δανία. Θα δούμε φυσικά και τα απομεινάρια του τείχους του Βερολίνου, που σήμερα είναι κάτι σαν υπαίθριο μουσείο τέχνης αλλά θα περάσουμε και από το θρυλικό checkpoint Τσάρλι, απ΄όπου προσπαθούσαν να διαφύγουν συχνά με μοιραίο κόστος πολίτες της Ανατολικής Γερμανίας προς τη Δυτική. Θα δούμε επίσης τη μνημειώδη φωλιά της Γκεστάπο, θα πάμε στην πλατεία Ζαντάρμεν όπου δεσπόζει το πανέμορφο κτίριο της Ελληνικής Πρεσβείας, θα περάσουμε από την περιοχή των διπλωματικών αποστολών αλλά και από το Φόρουμ όπου θα δούμε πολύ εμφανή τον συνδυασμό της παλιάς αρχιτεκτονικής του Βερολίνου με τη νεωτεριστική.

Διανυκτέρευση στο Βερολίνο.

 

2η ημέρα: Βερολίνο – Πότσδαμ & Σανσουσί (ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για το Πότσδαμ και τα Ανάκτορα Σανσουσί. Αφού περάσουμε από δρόμους φορτωμένης μνήμης με ψυχροπολεμικά δράματα και τη Γέφυρα των Κατασκόπων (Τζλενίκε), αλλά και από γαλήνιες τοποθεσίες, όπως οι υδροβιότοποι του ποταμού Χάβελ, θα φτάσουμε στο περίφημο Πότσδαμ, την πρωτεύουσα του γερμανικού κρατιδίου του Βρανδεμβούργου. Η πόλη βρίσκεται 26 χλμ. νοτιοδυτικά του Βερολίνου και είναι ευρέως γνωστή για τα μοναδικά πολιτιστικά τοπία της, ειδικότερα τα πάρκα και το περίφημο ανάκτορο Σανσουσί του 18ου αιώνα που έκτισε ο Φρειδερίκος ο Μέγας, και που έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Η ονομασία Σανσουσί στα γαλλικά σημαίνει ανέμελα, και αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός του Φρειδερίκου. Ας πούμε ότι έχτισε αυτά τα θερινά ανάκτορα για να πηγαίνει εκεί, να ηρεμεί και να ξεκουράζεται…

Πρώτος σταθμός της ξενάγησής μας λοιπόν θα είναι τα ανάκτορα. Το κτίσμα είναι σχετικά μικρό όμως ξεχωρίζει για τη μοναδική ροκοκό τεχνοτροπία του. Το ομώνυμο πάρκο που περιβάλει το παλάτι είναι τεράστιο και εντυπωσιακό. Μέσα στο πάρκο υπάρχουν διάφορα αξιοθέατα όπως ο Ναός της Φιλίας, ο Πορτοκαλεώνας, το Σπήλαιο του Ποσειδώνα και ο Οβελίσκος. Εν συνεχεία θα κάνουμε μία βόλτα στην πόλη.

Το Πότσδαμ είναι παγκοσμίως γνωστό και για την ομώνυμη συνδιάσκεψη που έκρινε τις τύχες των λαών της Ευρώπης μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο όταν η ήπειρος χωρίστηκε στην Ανατολική και τη Δυτική. Η πόλη πάντως είναι από τις πιο όμορφες της Γερμανίας και απλώνεται σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον με πολύ πράσινο στις όχθες του ποταμού Χάβελ αλλά και πάνω σε ένα σύμπλεγμα λιμνών. Είναι γεμάτη παλάτια, ιστορικά κτίρια, βίλες, λίμνες, ποτάμια και πυκνά δάση. Εμείς θα πάμε στη γραφικότερη πλευρά του Πότσδαμ και στα ολλανδικά τετράγωνα. Εκεί θα κάνουμε βόλτα στα κοκκινότουβλα μαγαζάκια, θα πάρουμε γεύσεις από τα παραδοσιακά εστιατόρια ή τα ζαχαροπλαστεία με τα γλυκίσματα, και θα αφεθούμε στην αύρα της επαρχιακής χαλάρωσης, ανάμεσα σε χειροτέχνες, εμποράκους, αγρότες και μαγείρους. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας στο Βερολίνο. Το απόγευμα είναι ελεύθερο για βόλτα στα μαγαζιά και άλλες δραστηριότητες.

Διανυκτέρευση στο Βερολίνο.

 

3η ημέρα: Βερολίνο (Ολοήμερη εκδρομή στην Δρέσδη και την Λειψία)

Πρωινή αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στη Δρέσδη και τη Λειψία. Έπειτα από 3ωρη διαδρομή με τις απαραίτητες στάσεις, θα φτάσουμε στην ιστορική πρωτεύουσα της Σαξονίας, τη Δρέσδη που αποκαλείται και Μπαρόκ Σειρήνα και είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Η Δρέσδη έχει μακρά ιστορία ως κύρια κατοικία και έδρα των βασιλέων της Σαξονίας. Επίσης εκεί δημοσιεύθηκε στα γερμανικά το 1580 το Βιβλίο της Ομόνοιας ή Κονκόρδια που θεωρείται o ιστορικός δογματικός κανόνας της Λουθηρανικής Εκκλησίας. Η πόλη αυτή, με τον συμβολικό διοικητικό και θρησκευτικό χαρακτήρα για τη Γερμανία, ισοπεδώθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1945, από τους βομβαρδισμούς των συμμαχικών αεροσκαφών. Συνολικά εκείνη την ημέρα κατέστρεψαν τη Δρέσδη 650.000 βόμβες και εκρηκτικά.

Εμείς στην ξενάγησή μας, πέρα από τον την Φράουενκιρχε και τον καθεδρικό ναό των βασιλέων της Σαξονίας θα δούμε ορισμένα ακόμη από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης που θα μας μεταφέρουν κατευθείαν στην παλιά βασιλική αίγλη της. Θα αρχίσουμε από την Όπερα της Δρέσδης (ή Όπερα Σέμπερ) του 19ου αιώνα, χάρη στην οποία η Δρέσδη έγινε μουσική μητρόπολη - εκεί έλαβαν χώρα οι πρεμιέρες μερικών από τα πιο εμβληματικά έργα του Βάγκνερ και του Στράους. Το κτίριο σχεδιάστηκε από τον διάσημο γερμανό αρχιτέκτονα της εποχής, τον Γκότφριντ Σέμπερ, σε ιταλικό αναγεννησιακό ρυθμό και ισοπεδώθηκε το 1945. Το 1984 ανοικοδομήθηκε με βάση τα παλιά σχέδια.

Θα δούμε επίσης το Δημαρχείο και το αναγεννησιακό Βασιλικό Παλάτι του 15ου αιώνα το οποίο υπήρξε η κατοικία όλων των σαξόνων ηγεμόνων από το 1485 έως το 1918. Σήμερα λειτουργεί ως σύμπλεγμα μουσείων και φιλοξενεί την τεράστια Κρατική Συλλογή της Δρέσδης. Ένα από τα μουσεία που στεγάζονται στα αναγεννησιακά ανάκτορα, κατά πολλούς το παλαιότερο του κόσμου (αν και προηγείται το μουσείο του Βατικανού), είναι το Θησαυροφυλάκιο. Είτε είναι το παλαιότερο είτε όχι, το Θησαυροφυλάκιο της Δρέσδης είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης με 3.000 εκθέματα κατασκευασμένα από πολύτιμους λίθους!

Στη μεγαλειώδη αυτή ξενάγησή μας στη βασιλική Δρέσδη θα δούμε επίσης το καταπληκτικό μπαρόκ Ανάκτορο Τζβίνγκερ του 18ου αιώνα στις όχθες του ποταμού Έλβα. Το Τζβίνγκερ σχεδιάστηκε στα πρότυπα των Βερσαλλιών. Καταστράφηκε το 1945 αλλά ανοικοδομήθηκε αμέσως μετά τον πόλεμο και άρχισε και αυτό να λειτουργεί ως σημαντικό μουσειακό σύμπλεγμα. Το σημαντικότερο από τα μουσεία του είναι η Πινακοθήκη των Παλαιών Δασκάλων και το σημαντικότερο έκθεμά του είναι η Μαντόνα Σιστίνα του Ραφαήλ. Χάρη σε αυτό το έργο η Δρέσδη έχει χαρακτηριστεί ως η Φλωρεντία του Έλβα. Θα δούμε επίσης τη διάσημη Ακαδημία Καλών Τεχνών της Δρέσδης του 18ου αιώνα, η οποία συνδέεται με τα μεγαλύτερα και παγκοσμίως διάσημα ονόματα της γερμανικής ζωγραφικής (και) του 20ου αιώνα (Όσκαρ Κόκοτσκα, Ότο Ντιξ, Γκέρχαρντ Ρίχτερ κ.α.). Ακολουθεί η Βεράντα Καναλέτο, δηλαδή, το σημείο απ΄όπου ζωγράφισε ο ιταλός ζωγράφος τοπίων Μπερνάρντο Μπελότο τον 18ο αιώνα τη θέα στον ποταμό Έλβα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά έργα που απεικονίζουν την παλιά αίγλη της Δρέσδης. Τα αξιοθέατα στη Δρέσδη, όπως βλέπετε, δεν τελειώνουν! Στην ξενάγησή μας θα προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε όσα περισσότερα μπορούμε, μεταξύ άλλων το τερέν κονταρομαχιών, τον μπαρουτόπυργο, τα κελάρια των Βεττίνων κ.α.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Λειψία ή αλλιώς Το Μικρό Παρίσι της Σαξονίας και φυσικά… την πόλη του Φάουστ. Η Λειψία είναι γενέτειρα σπουδαίων προσωπικοτήτων από το χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών, με πιο διάσημους τον συνθέτη Ρίχαρντ Βάγκνερ και τον φιλόσοφο Γκότφριντ Λάιμπνιτς. Η Λειψία υπήρξε σημαντικό εμπορικό κέντρο στα χρόνια της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας αλλά και πεδίο μάχης στην εποχή της προτεσταντικής μεταρρύθμισης. Ωστόσο ήδη από τον μεσαίωνα υπήρξε και σπουδαία πανεπιστημιούπολη. Το περίφημο Πανεπιστήμιο της Λειψίας ιδρύθηκε τον 15ο αιώνα και είναι ένα από τα αρχαιότερα της Ευρώπης. Πολλοί καθηγητές του πανεπιστημίου είναι νομπελίστες σε διάφορους τομείς (Φυσική, Χημεία, Λογοτεχνία κ.α.). Ανάμεσα στους διάσημους φοιτητές είναι οι λογοτέχνες Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε και Έριχ Κέστνερ, οι φιλόσοφοι Γκότφριντ Βίλχελμ Λάιμπνιτς και Φρειδερίκος Νίτσε, ο πολιτικός Καρλ Λίμπκνεχτ, ο συνθέτης Ρίχαρντ Βάγκνερ κ.α. Χάρη στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας και τη συνακόλουθη τεράστια ανάπτυξη των γραμμάτων και της τυπογραφίας, έγινε και η πρώτη τυπογραφική διάδοση των αρχαίων ελληνικών συγγραμμάτων σε όλη την Ευρώπη. Κατά την περιήγησή μας στην πόλη θα δούμε λοιπόν το θρυλικό πανεπιστήμιο, το παλιό δημαρχείο, το σπίτι του πασίγνωστου στην Ελλάδα αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλερ, τους εντυπωσιακούς ναούς του Αγίου Θωμά και του Αγίου Νικολάου, τα φημισμένα λυρικά θέατρα (ο Μπαχ και ο Μέντελσον θεωρούσαν στη Λειψία σπίτι τους) κ.ά.

Μετά την ξενάγησή μας θα συνεχίσουμε το οδικό ταξίδι μας για το Βερολίνο. Άφιξη στη γερμανική πρωτεύουσα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Διανυκτέρευση στο Βερολίνο.

 

4η ημέρα: Βερολίνο (επίσκεψη με τον αρχηγό μας σε μουσεία)

Στη σημερινή μέρα θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο περίφημο Νησί των Μουσείων. Η μετάβαση στο νησί γίνεται με τα μέσα μεταφοράς. (Η είσοδος για το Πανόραμα των Μουσείων είναι €19).

Νησί των Μουσείων του Βερολίνου ονομάζεται το βόρειο τμήμα του νησιού που βρίσκεται μεταξύ των ποταμών Σπρε και Κούπφεργκραμπεν. Εκεί βρίσκονται 5 τα κορυφαία μουσεία της πόλης. Η ιδέα για το Νησί των Μουσείων διατυπώθηκε το 1841 όταν ο Φρειδερίκος Αύγουστος Στούτελ πρότεινε το συγκεκριμένο νησί να γίνει πολιτιστικό κέντρο. Σήμερα όλο το συγκρότημα μουσείων έχει ανακηρυχτεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς.

Στο νησί υπάρχουν μουσεία αρχαιοτήτων, ελληνικών, αιγυπτιακών και βυζαντινών και επίσης υπάρχει πινακοθήκη με μια εντυπωσιακή συλλογή ζωγραφικής και γλυπτικής του 19ου αιώνα. Το πιο εντυπωσιακό όμως από όλα είναι το Μουσείο της Περγάμου, με εκθέματα ολόκληρα τείχη, ναούς, πύλες από ελληνιστικές και ασσυριακές πόλεις. Το μουσείο επίσης διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από γλυπτά και μία από τις μεγαλύτερες συλλογές νομισμάτων στον κόσμο. Τέλος υπάρχει μια καταπληκτική συλλογή ελληνικών και βαβυλωνιακών αρχαιοτήτων συμπεριλαμβανομένης και της εντυπωσιακής πύλης Ιστάρ της Βαβυλώνας και του τεράστιου βωμού της Περγάμου – εξ ου και η ονομασία. Πρόκειται πράγματι για ένα μουσείο-εμπειρία που δεν θα δείτε πουθενά αλλού στον κόσμο!

Διανυκτέρευση στο Βερολίνο.

 

5η ημέρα: Βερολίνο (ημέρα ελεύθερη)

Ημέρα ελεύθερη για να κάνετε χαλαρές βόλτες στο Βερολίνο, ψώνια στα εντυπωσιακά βερολινέζικα καταστήματα ή να επισκεφτείτε κάποιο μουσείο ή άλλο αξιοθέατο αυτής της μοναδικής κοσμοπολίτικης πόλης.

 

6η ημέρα: Βερολίνο – Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

 

 ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση από Αθήνα - 06 ημέρες - για τις 11 πρώτες συμμετοχές και για κρατήσεις έως 31/1, από 649 - Τιμή από 619€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 619 € 200 €
  Twin Room 619 € 200 €
  Triple Room 619 € 200 €
  Single Room 889 € 200 €

 

 ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση από Αθήνα - 05 ημέρες - για τις 11 πρώτες συμμετοχές και για κρατήσεις έως 31/1, από 599 - Τιμή από 569€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 569 € 200 €
  Twin Room 569 € 200 €
  Triple Room 569 € 200 €
  Single Room 789 € 200 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού.
  • 5 διανυκτερεύσεις στο Βερολίνο, στο ξενοδοχείο Berlin-Berlin City Center 4*.
  • Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ καθημερινά σε όλα τα ξενοδοχεία.
  • Εκδρομές, μετακινήσεις, περιηγήσεις και οι ξεναγήσεις, όπως αυτές περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα.
  • Εκδρομή στη Λειψία εντός της τιμής (όχι προαιρετική).
  • Η είσοδος στα Ανάκτορα του Σανσουσί.
  • Εξειδικευμένος Έλληνας αρχηγός για εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις.
  • Αχθοφορικά στα ξενοδοχεία.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται      

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 200.
  • Οι είσοδοι σε άλλα μουσεία, εκτός του Σανσουσί.

 

Αριθμός Πτήσης

6 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 820

12/02/2022

ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ

08:55

10:50

Α3 821

17/02/2022

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ

11:40

15:25

 

Αριθμός Πτήσης

6 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 820

24/02/2022

ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ

08:55

10:50

Α3 821

01/03/2022

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ

11:40

15:25

 

Αριθμός Πτήσης

5 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 820

22/03/2022

ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ

08:55

10:50

Α3 821

26/03/2022

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ

11:40

15:25

 

Αριθμός Πτήσης

6 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 820

20/04/2022

ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ

08:30

10:25

Α3 823

25/04/2022

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ

17:25

21:00

 

Αριθμός Πτήσης

5 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 820

22/04/2022

ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ

08:30

10:25

Α3 823

26/04/2022

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ

17:25

21:00

 

Αριθμός Πτήσης

5 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 820

29/04/2022

ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ

08:30

10:25

Α3 823

03/05/2022

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ

17:25

21:00

 

Αριθμός Πτήσης

5 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 820

13/05/2022

ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ

08:30

10:25

Α3 823

17/05/2022

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ

17:25

21:00

 

Αριθμός Πτήσης

5 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 820

27/05/2022

ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ

08:30

10:25

Α3 823

31/05/2022

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ

17:25

21:00