Skip to main content

Βερολίνο Καθαρά Δευτέρα & 25η Μαρτίου 2022! από 395€

4 Ημέρες 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 04-07/03/22 & 25-28/03/22

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναλυτικό Πρόγραμμα

ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ -ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΕΡΓΑΜΟΥ:

Συγκέντρωση την προγραμματισμένη ώρα στο Ε. Βενιζέλος για την απ’ευθείας πτήση της SCOOT για το Βερολίνο. Σήμερα θα ξεναγηθούμε στην κοσμοπολίτικη πόλη, που είναι η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Γερμανίας. Το άλλοτε σύμβολο του Ψυχρού Πολέμου, είναι σήμερα η πρωτεύουσα της χώρας, αλλά και των νέων ευρωπαϊκών τάσεων. Έτσι λοιπόν θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το ιστορικό σημείο ελέγχου Τσάρλι, την περίφημη λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν, το Δημαρχείο, την εκκλησία Νικολάι, το ανακαινισμένο Ράιχσταγκ, με τον εντυπωσιακό γυάλινο θόλο, τη Λεωφόρο των ηγεμόνων  στη διάσημη Κουρφούρστερνταμ (Ku’Dam). Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το μουσείο της Περγάμου στο νησί των μουσείων. Θα θαυμάσουμε την Πύλη της Ιστάρ, Ασσυριακά, Σουμεριακά και Βαβυλωνιακά εκθέματα, όπως η στήλη των Εσαρχαδδών. Ο επιβλητικός Βωμός της Περγάμου (180-160 π.Χ.), ο οποίος ανακαλύφθηκε από Γερμανούς αρχαιολόγους σε εκσκαφές στη Μικρά Ασία γύρω στα 1880 και μεταφέρθηκε στο Βερολίνο για να ξαναχτιστεί στην αρχική του μορφή .Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη περπατώντας στους πολυσύχναστους δρόμους.

2Η ΗΜΕΡΑ:

ΒΕΡΟΛΙΝΟ -ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ :

Χαρείτε την ημέρα σας στο  Βερολίνο! Επισκεφθείτε κάποια από τα ενδιαφέροντα μουσεία και πινακοθήκες. Διασχίστε με τα πόδια την Under den Linden, τη λεωφόρο με τα ωραιότερα μπαρόκ και νεοκλασικά κτίρια της πόλης. Στην Aλεξάντερ Πλατς, ανεβείτε στον Πύργο της Τηλεόρασης (365 μέτρα) για να δείτε την πόλη πανοραμικά. Το βράδυ θα μεταφερθούμε σε παραδοσιακή τοπική μπυραρία για να δειπνήσουμε και δοκιμάσουμε τοπική μπύρα.

3Η  ΗΜΕΡΑ:

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΔΡΕΣΔΗ :

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην πόλη, να πάτε για ψώνια ή να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δείτε την πόλη που αποτελεί την πολιτιστική πρωτεύουσα της Γερμανίας.  Η πρώτη εντύπωση που έχει κανείς, όταν φτάνει στην πόλη, μπορεί να συμπυκνωθεί σε μία λέξη: «δέος». Ιδίως εάν ο καιρός είναι αρκούντως ζοφερός, η αίσθηση που προκαλεί η θέα αυτής της Δρέσδης, είναι αρκετή για να μαγνητίσει αμέσως τον επισκέπτη και να τον τυλίξει με την μαγεία της. Στην Theaterpatz, την κεντρική πλατεία, στέκει η όπερα Semperoper. Στο  Zwinger, πολυμουσείο με έργα του Ραφαήλ, υπάρχουν επίσης πίνακες των Giorgione, Rembrandt, Vermeer, Rubens ακόμα κι ένας του El Greco. Θα θαυμάσετε την τοιχογραφία από πορσελάνη όλων των ηγεμόνων της Σαξονίας, μεταξύ των οποίων και του Αυγούστου του Μέγα. Η μεγάλη εκκλησία στην πλατεία είναι η λεγόμενη Frauenkirche (Frauen = γυναίκες), που αποτελούσε και αποτελεί το σύμβολο της πόλης. Η γέφυρα του Αυγούστου αξίζει το περπάτημα ως το μνημείου του Χρυσού Ιππότη. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Βερολίνο

4ΗΗΜΕΡΑ:

ΒΕΡΟΛΙΝΟ- ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:

Πρωινό στο ξενοδοχείο , ελεύθερη ημέρα για να χαρείτε αυτή την υπέροχη πόλη. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο με τις καλύτερες εντυπώσεις  για την πτήση μας προς την  Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

}  Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα –Βερολίνο - Αθήνα με πτήσεις Aegean Airlines

}  1 αποσκευή μέχρι 23 κιλά ανά 2 επιβάτες  & μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά ανά επιβάτη

}  Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια

}  3 διανυκτερεύσεις στο Βερολίνο σε κεντρικά ξενοδοχεία 4*, 5* με πρωινό.

}  Ξενάγηση στην πόλη του Βερολίνου και το Μουσείο της Περγάμου    

}  Ελληνόφωνος συνοδός – Ξεναγός.

}  Ταξιδιωτική ασφάλεια με επιπλέον παροχές.

}  Ενημερωτικά έντυπα.

}  Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόροι αεροδρομίων (160 €).
  • Είσοδοι μουσείων, ανακτόρων και στα διάφορα αξιοθέατα.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

Σημείωση: 
Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΆ ΑΤΟΜΟ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ/ΥΝΣΗ ΜΟΝ/ΝΟΥ

ΠΑΙΔΙ 2-12 ΣΕ EXTRA ΚΡΕΒΑΤΙ

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡ.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

&

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

4 ημέρες

   04-07/03/22

25-28/03/22

 Α3 820 ATH 08:50 - BER  10:50

Α3 823 BER 17:15 -  ATH 21:00

LEONARDO KU’DAMM 4*

395 €

90 €

 295 €

160  €

PULLMAN SCHWEIZERHOF  5*

595 €

150 €

 425 €