Skip to main content

ΠΑΣΧΑ – ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ –ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ 2022 ΒΕΡΟΛΙΝΟ! από 295€

4 ημέρες αεροπορικώς

Αναχωρήσεις:23/04, 30/04 & 11/06/2022

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ  

Πρωινή πτήση για την πρωτεύουσα της Γερμανίας. Άφιξη  και θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας με την περίφημη Πύλη του Βρανδεμβούργου (Μπραντεμπούργκερ), μια πανώρια αψίδα – απομίμηση των μαρμάρων του Παρθενώνα.  Μπροστά μας ξανοίγεται πελώρια η λεωφόρος Ούντερ ντελ Λίντεν και η κεντρική πλατεία Μαρξ Ένγκελς. Θα συνεχίσουμε με το Πανεπιστήμιο, την Όπερα, το Κεντρικό Πάρκο στην 17η λεωφόρο, την Αλεξάντερπλάτζ και τα απομεινάρια του Τείχους που χώριζε την πόλη στα δύο πριν την ένωσή της και φυσικά το ιστορικό Carly’s checkpoint. Ακολουθεί επίσκεψη στο Pergamon Panorama γιατί η ελληνική πτέρυγα του Μουσείου της Περγάμου ανακαινίζεται για κάποια χρόνια ήδη, άρα δεν βλέπουμε τον Βωμό της Περγάμου.’Ολα τα αρχαία αγάλματα μεταφέρθηκαν στο Pergamon Panorama όπου βλέπουμε τα ελληνικά αγάλματα, που μεταφέρθηκαν εκεί, και σε ψηφιακή μορφή βλέπουμε τον Βωμό της Περγάμου εκεί, καθώς και όλη την Ακρόπολη της αρχαίας Περγάμου.Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση στα στέκια του πρώην ανατολικού τομέα.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΣΑΝ ΣΟΥΣΙ & ΠΟΤΣΝΤΑΜ  (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Πρωινό και προαιρετική εκδρομή στο γοητευτικό Πότσδαμ πρωτεύουσα του Βρανδεμβούργου και τα παλάτια του. Το Δημαρχείο (Pατχάους) του 18ου αιώνα και η Nικολάικιρχε που δεσπόζει στην αγορά της πόλης, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον μας πριν καταλήξουμε στο Bασιλικό Παλάτι Σαν Σουσί, της υπέρτατης έκφρασης του ροκοκό. Το παλάτι το οποίο το 1990 ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, βρίσκεται πάνω σ’ ένα πλάτωμα που κατασκευάστηκε για το Φρειδερίκο το Mεγάλο και προοριζόταν για καταφύγιο «ξεγνοιασιάς» (Sans Souci), όπου ο μονάρχης θα μπορούσε να αφοσιωθεί στη μουσική και στη φιλοσοφία. Το μεσημέρι επιστροφή στην πόλη και χρόνος ελεύθερος για μία επίσκεψη στην αγορά και το θρυλικό πολυκατάστημα KA-DE-WE. Για το βράδυ προτείνουμε μία μπύρα στη Savigny Platz ή το υπερθέαμα Βαριετέ στο διάσημο Friedrichstadtpalact.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΟΛΙΝΟ  

Πρωινό και ελεύθερη μέρα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για να εξερευνήσετε την όμορφη πόλη. Επισκεφθείτε την καρδιά του νέου Βερολίνου την Potsdamer Platz – την πλατεία που δεν κοιμάται ποτέ .. Εδώ βρίσκεται το Sony Center με τον εντυπωσιακό θόλο, το filmmuseum με κοστούμια της Μαρλεν Ντιντριχ, και το Casino.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τελευταίες βόλτες και αγορές στην ονειρική πόλη.Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα

Κόστος κατ’ άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο:295€

  Επιβάρυνση μονοκλίνου :95 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεις Αθήνα – Βερολίνο – Αθήνα με την SCOOΤ με βαλίτσα 20 κιλά &   χειραποσκευή 10 κιλά

-Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα

-Διαμονή σε  ξενοδοχείο 3 * ή 4* με πρωινό καθημερινά

-Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

-Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης βάσει των διατάξεων της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους και τα μουσεία

-Εκδρομή στα Ανάκτορα Σαν Σουσί & Πότσνταμ – κόστος 50€ (με ελάχιστη συμμετοχή 10 άτομα)

-Φόροι αεροδρομίων 160€

 

ΠΤΗΣΕΙΣ:

ΑΘΗΝΑ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ   TR 722    08.20 – 10.20

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ      TR 723   11.50  - 15.50