Skip to main content

DOMOTEL NEVE MOUNTAIN RESORT & SPA 4* Sup. στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο 28 OKT 2013

 

DOMOTEL NEVE MOUNTAIN RESORT & SPA 4* Sup.
στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο
 
Το Domotel Neve Mountain Resort & Spa 4* Sup., το τέταρτο μέλος της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Domotel,ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2009, στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού του Παλαιού Άγιου Αθανάσιου.Χτισμένο στις πλαγιές του Βόρα, με θέα τη λίμνη Βεγορίτιδα, αποτελεί ένα κόσμημα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, μία ανάσαχαλάρωσης και ηρεμίας. Σε υψόμετρο 1200 μ., 30 χλμ. από την Έδεσσα και 16 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν,το Domotel Neve Mountain Resort & Spa, είναι μοναδική επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και νααπολαύσουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 40 μοναδικά ευρύχωρα δωμάτια, τα οποία εντυπωσιάζουν μετην υψηλή αισθητική και τη ζεστασιά τους. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου οι οποίοι,με τις πινελιές ενός σύγχρονου σχεδιαστή, έδεσαν ομοιόμορφα το παρελθόν με το παρόν.
 
ΔΩΡΕΑΝ χρήση του Spa & Fitness Center, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, & γυμναστήριο. Οικολογικό τζάκι, μίνι μπαρ και internet access (ενσύρματο) σε όλα τα δωμάτια (wifi - δωρεάν στους κοιν. χώρους).
Τιμή κατ' άτομο με δικό σας μέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές), με ημιδιατροφή
  
 25-28 Οκτωβρίου
4 μέρες / 3 νύχτες
Δίκλινο135
3ο άτομο95
3ο άτ. έως 6 ετ.95
3ο άτ. 7-16 ετ.55
Μονόκλινο190