Skip to main content

Κέρκυρα, 5 ημέρες Πάσχα 2018 από 280,00

5 ημέρες
Early Booking έως 10/3!
Αναχώρηση 5/4.

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ:
Αναχώρηση στις 6.45 π.μ., στάση στην περιοχή του ΑΙΓΙΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου και ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ για να καταλήξουμε στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Πρωινό και αρχίζουμε τη γνωριμία μας με τα αξιοθέατα του νησιού. Πρώτος σταθμός το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μία από τις πιο γνωστές επαύλεις στην Ευρώπη και ακολουθεί το ΚΑΝΟΝΙ, η ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ και ολοκληρώνουμε την περιήγηση μας με το ανάκτορο ΜΟΝ ΡΕΠΟ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη με τους ήχους από τις μπάντες των πρώτων Επιταφίων να καταφθάνουν. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικό και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση μέχρι την ώρα του δείπνου. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ:
Μετά το πρωινό, παρακολούθηση της περιφοράς του σκηνώματος του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και του πρωτότυπου εθίμου του σπασίματος κανατών. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στη μεγάλη πλατεία όπου γίνεται φαντασμαγορικά η Ανάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι νωρίς το μεσημέρι που ξεκινά το πασχαλινό γλέντι με τον παραδοσιακό οβελία, μουσική, χορό και πλούσιο Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και μετάβαση στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής με το F/B για Ηγουμενίτσα, όπου μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ και την περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ, θα καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (4-12 ετών)
Potamaki 3* 280€* 245€
295€
*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 10/3

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •     Μετακινήσεις - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  •     4 διανυκτερεύσεις στo ξενοδοχείo «POTAMAKI 3*» στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, με πρωινό μπουφέ.
  •     Δείπνο τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ.
  •     Δείπνο με νηστίσιμα τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
  •     Αναστάσιμο δείπνο το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
  •     Πλούσιο παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα (περιλαμβάνει και κρασί, μπύρα, αναψυκτικό) με μουσικό πρόγραμμα, την ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ.
  •     Εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα.
  •     Αρχηγός - συνοδός.
  •     Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •     Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.
Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€