Skip to main content

Galaxy BEACH RESORT 5 Lux, Ζάκυνθος Πάσχα 20018 από 159,00

με πούλμαν ή με δικό σας Ι.Χ.
6/4
λαγανας - ζακυνθος
Πασχαλιά στη Zάκυνθο...το “Φιόρο του Λεβάντε”

Το GALAXY BEACH RESORT 5* Lux, βρίσκεται στον πιο όμορφο κόλπο του Ιονίου, στην παραλία του Λαγανά. Με μαγευτική θέα και εκλεπτυσμένη φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, που θα δώσει στο Πάσχα σας έναν άλλο αέρα. Αλλά και για τους μικρούς επισκέπτες, το Galaxy επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και μοναδικές δραστηριότητες διασκέδασης στον ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό παιδότοπο και την εξωτερική παιδική χαρά, περιμένουν να απασχολήσουν ευχάριστα τα παιδιά σας.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Σε διακεκριμένα δωμάτια, πολυτελείς σουίτες, οικογενειακά δωμάτια και εναλλακτικές προτάσεις. Τα περισσότερα διαθέτουν κρεβάτι/καναπέ ή κουκέτα/ καναπέ και μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα. Ορισμένα με πρόσβαση ΑΜΕΑ. ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Κεντρικό Μπαρ, Μπαρ Πισίνας/Παραλίας, Μπαρ Galaxy, με μαγευτική θέα στον κόλπο του Λαγανά, σαλόνι με τηλεόραση, βεράντα, εξωτερική πισίνα (γλυκό νερό), παιδική πισίνα (γλυκό νερό), παιδότοπος, παιδική χαρά, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο στους κοινόχρηστους χώρους και στα δωμάτια κ.α.

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος

Αναχώρηση 05:45 από Αθήνα για Κυλλήνη. Επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο. Άφιξη στο νησί και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και η συγκίνηση διαπερνά κάθε ψυχή καθώς η πένθιμη λιτανεία αρχίζει υπό τους ήχους της φιλαρμονικής. Μαζί με τον Εσταυρωμένο λιτανεύεται και η περίφημη εικόνα της “Mater Dolorosa”, δηλαδή της Παναγίας του Πάθους. Στη συνέχεια τακτοποίηση και γεύμα με απεριόριστα ποτά, στο πλήρως ανακαινισμένο (2017) ξενοδοχείο μας GALAXY BEACH RESORT 5* Lux στην παραλία του Λαγανά. Το βράδυ θα εκκλησιαστούμε σε κοντινή εκκλησία και μετά δείπνο από πλούσιο μπουφέ με νηστίσιμα και μη και απεριόριστα ποτά. Ύπνος νωρίς, διότι ο Επιτάφιος της Μητρόπολης στην πόλη της Ζακύνθου βγαίνει στις 4:15 το πρωί! Είναι μία εμπειρία που αξίζει να παρακολουθήσετε. Ο ωραιότατος ύμνος “Τον Κύριο υμνείτε…”, τονισμένος από την Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική, η ξακουστή “Gloria”, το “κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών από τις νοικοκυρές που διαδραματίζονται κατά την Πρώτη Ανάσταση, εντυπωσιάζουν. Ακόμα ένα παμπάλαιο έθιμο είναι οι “Μάντζιες”, η αλλαγή ή “κλοπή” των επιγραφών των καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και λίγη ξεκούραση γιατί έπεται μία πραγματικά υπέροχη ημέρα!

Μεγ.Σάββατο: Γύρος νησιού

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Αναχώρηση για το χωριό του Αγ. Νικολάου όπου χρόνος για καφέ και βαρκάδα στις Γαλάζιες σπηλιές. Μετά θα θαυμάσουμε από ψηλά την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου. Συνεχίζουμε για το χωριό που πήρε το όνομα του από τη Μονή της Παναγίας της Αναφωνήτριας. Προσκύνημα εδώ που μόνασε τον 16ο αι. ο Πολιούχος Άγιος του νησιού, ο Άγιος Διονύσιος. Αργότερα διερχόμαστε από το Μαχαιράδο όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησιά της Αγίας Μαύρας. Πριν επιστρέψουμε κατευθυνόμαστε προς την Λίμνη Κερίου για το μοναδικό σκηνικό του ηλίου που κάνει “βουτιά” στην λίμνη κατά τη δύση του. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Αναστάσιμη ακολουθία. Η βραδιά συνεχίζεται με πλούσιο Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο με διασκέδαση από ζωντανή μουσική και απεριόριστα ποτά!

Κυριακή Πάσχα: Ζακυνθινή Πασχαλιά

Χριστός Ανέστη! Μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε τη μέρα στους άνετους χώρους του ξενοδοχείου. Φυσικά μπορείτε να συμμετέχετε στο σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία (καιρού επιτρέποντος στην παραλία) με την συνοδεία ούζου και των απαραίτητων μεζέδων. Ακολουθεί το πατροπαράδοτο Πασχαλινό γεύμα με γλέντι από ζωντανή μουσική και απεριόριστα ποτά. Το απογευματάκι βόλτα στην πόλη. Παρακολουθήστε την Λιτανεία της Παναγίας και περπατήστε στο πανηγύρι της πόλης. Ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε να αφεθείτε για λίγο στη ρομαντική ατμόσφαιρα των πανέμορφων καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο από πλούσιο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.

Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη της προστατευόμενης περιοχής της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα - Καρέτα, τον Βασιλικό. Συνεχίζουμε για τον ξακουστό Λόφο του Στράνη όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο και τους Ελεύθερους πολιορκημένους. Στάση για φωτογραφίες και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Μπόχαλη, τη γεμάτη από ρομαντικές ιστορίες και ήχους από καντάδες. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για γεύμα και δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Για όσους επιθυμούν, το απόγευμα επίσκεψη στην πόλη για βόλτα και σουβενίρ.

Τρίτη: Ζάκυνθος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στο μουσείο του Σολωμού και του Κάλβου καθώς και στην εκκλησία των Αγγέλων. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι της Κυλλήνης. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής

  • Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος - γεύμα - δείπνο
  • Μεγ. Σάββατο: Γύρος νησιού - Αναστάσιμο Δείπνο
  • Κυριακή Πάσχα: Ζακυνθινή Πασχαλιά - γεύμα - δείπνο
  • Δευτέρα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη - Κυλλήνη – Αθήνα

Τo Mεγάλο Σάββατο Αναστάσιμο Δείπνο με μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά, ζωντανή μουσική και διασκέδαση!

Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο των αρνιών. Μετά τις 11:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφές με ουζομεζέδες και μουσική. Πασχαλινό Γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας), με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ, με ζωντανή μουσική, χορό & διασκέδαση!

Galaxy All Inclusive (10.00 - 23.00) - Πρωινό - Μεσημεριανό - Βραδινό (όλα σε μπουφέ)

Ροφήματα: Καφές φίλτρου - Στιγμιαίος καφές - Decaffeinated καφές - Τσάι - Ζεστή Σοκολάτα - Γάλα

Αναψυκτικά: Σόδα - Κόλα - Πορτοκαλάδα - Λεμονάδα - Χυμοί (τύπου Amita): Πορτοκάλι - Γκρειπφρουτ - Μήλο

Ποτά: Κρασί - Ούζο - Brandy - Βαρελίσια Μπύρα - Gin - Whisky - Vodka - Rum - Tequila - Liqueurs - Επιλογή Cocktails - Τα είδη του Mini Bar δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του All Inclusive

Αναχ.: 6 Aπριλίου, 4 & 5 µέρες

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές ) µε πλήρη διατροφή και ποτά στη διάρκεια των γευµάτων καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε παροχές All Inclusive καθηµερινά, στo οποίo
συµπεριλαµβάνεται το
Αναστάσιµο δείπνο
και το Πασχαλινό
γεύµα µε γλέντι.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε πλήρη διατροφή στο ξενοδοχείο και ποτά στη διάρκεια των γευµάτων,
στην οποία συµπεριλαµβάνεται
το Αναστάσιµο δείπνο και
το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

 

4 µέρες

5 µέρες

4 µέρ. /
3 νύχτ.

5 µέρ. /
4 νύχτ.

4 µέρ. /
3 νύχτ.

5 µέρ. /
4 νύχτ.

Δίκλινο

265

329

159

205

179

229

3ο άτοµο

234

285

125

162

145

182

3ο άτ. ως 12 ετών

120

145

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτ. ως 12 ετών

198

242

92

120

105

135

Μονόκλινο

338

425

232

300

265

345

*Δωµάτιο 2 χώρων

--

--

435

575

498

655

* Συνολική τιμή δωματίου για 2 ενήλικες + 2 παιδιά έως 12 ετών

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν • Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη-Ζάκυνθο-Κυλλήνη • Διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο (2017) GALAXY BEACH RESORT 5* Lux στην παραλία του Λαγανά • Πλήρης διατροφή από μπουφέ στο ξενοδοχείο καθημερινά (εκτός Μ.Σαββάτου όπου ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση των αντίστοιχων φαγητών της ημέρας • Ζωντανή μουσική στο Αναστάσιμο δείπνο και στο Πασχαλιάτικο γλέντι • Απεριόριστα ποτά κατά τη διάρκεια των συμπεριλαμβανομένων γευμάτων/δείπνων (μη εμφιαλωμένα κρασί, μπύρα, αναψυκτικά) • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Δωρεάν wi-fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους • Αρχηγός /Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Κατά την διάρκεια των φαγητών παρέχονται μόνον αναψυκτικά, βαρελίσια μπύρα & κρασί. To All Inclusive ισχύει μέχρι τις 23.00. Μετά χρεώνονται κανονικά. Όλα τα ποτά είναι ελληνικά αναγνωρισμένα μη εμφιαλωμένα.