Skip to main content

Κύθηρα Σεπτέμβριος 2018 από 287,00

εορτασµός Παναγίας Μυρτιδιώτισσας
πολυτελές KYTHEA RESORT 4 * Sup. στην Αγία Πελαγία
22/9

1η µέρα: Aθήνα - Νεάπολη - Κύθηρα

Πρωινή αναχώρηση 07:00 από Αθήνα µε κατεύθυνση τη Νεάπολη Λακωνίας, απ’ όπου θα σαλπάρουµε για τα µαγευτικά Κύθηρα. Άφιξη στην Αγία Πελαγία και στο υπέροχο ξενοδοχείο µας KYTHEA RESORT 4* Sup. Τακτοποίηση και µπουφέ δείπνο.

2η µέρα: Μυλοπόταµος - Μητάτα - Ποταµός

Μπουφέ πρόγευµα και ξεκινάµε για τον παραδοσιακό Μυλοπόταµο, κτισµένο σε µια από τις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού. Τα αγέρωχα πλατάνια και η τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χωριού θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγµή. Εδώ θα θαυµάσουµε και ένα από τα φυσικά αξιοθέατα του νησιού τον καταρράκτη Νεράιδα (Φόνισσα). Συνεχίζουµε για το πιο πράσινο χωριό τα Μητάτα και το χωριό Ποταµό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μπουφέ δείπνο.

3η µέρα: Χώρα - Καψάλι - Λιβάδι - Παναγία Μυρτιδιώτισσα

Πλούσιο µπουφέ πρόγευµα και η µέρα µας ξεκινά µε επίσκεψη στην όµορφη Χώρα, την πρωτεύουσα, µε το έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, το µεσαιωνικό κάστρο κ.ά. Κατηφορίζοντας θα γνωρίσουµε το φιλόξενο Καψάλι. Θα κατευθυνθούµε στο Λιβάδι και το Κάτω Λιβάδι όπου θα δούµε το Βυζαντινό Μουσείο, την εκκλησία της Αναλήψεως και στη θέση Κατούνι την πέτρινη γέφυρα κτισµένη επί Αγγλοκρατίας το 1822. Η κορύφωση των επισκέψεων της ηµέρας µας όµως θα ακολουθήσει µε προσκύνηµα στην θαυµατουργή Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα, την προστάτιδα “πάντων των Κυθηρίων” που σήµερα γιορτάζει! Το περιβάλλον του µοναστηριού δηµιουργεί στον επισκέπτη κατάνυξη. Μια άγια δύναµη µέσα στον περίβολο της µονής, εκεί στα σκαλιά, έξω από το καθολικό του ναού, χαρίζει ειρήνη, αγάπη, οµόνοια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας και µπουφέ δείπνο µε µουσική και χορό.

4η µέρα: Αγία Πελαγία - Αβλέµονας - Νεάπολη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευµα και ετοιµαζόµαστε να αποχαιρετήσουµε το µοναδικό νησί των Κυθήρων αφού πρώτα επισκεφτούµε το παραθαλάσσιο χωριό Αβλέµονας µε τους µικρούς του κολπίσκους και το Ενετικό Κάστρο όπου δηµιουργούν ένα απίστευτα γοητευτικό φυσικό σκηνικό. Επιβίβαση στο πλοίο. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα µε ενδιάµεσες στάσεις.

Τιµή κατ’άτοµο µε ηµιδιατροφή

Αναχ: 22 Σεπτεµβρίου, 4 µέρες µε πούλµαν

Δίκλινο

287

3ο άτοµο

232

3ο άτοµο έως 12 ετών

135

4ο άτοµο έως 12 ετών*

265

Μονόκλινο

370

* Η χρέωση του 4ου ατόμου ως 12 ετών, μεταφέρει όλη την οικογένεια σε Deluxe Family room

Περιλαµβάνονται:
• Μεταφορές, εκδροµές µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν
• Διαµονή στο µοναδικό KYTHEARESORT 4* Sup. στα Κύθηρα
• Μπουφέ πρωινό και µπουφέ δείπνο καθηµερινά (ηµιδιατροφή)
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη-Κύθηρα-Νεάπολη
• Αρχηγός / Συνοδός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδροµείς ως 75 ετών
• Φ.Π.Α.