Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 ΖΑΚΥΝΘΟΣ! από 259€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22/04/2022

4 & 5 ΜΕΡΕΣ

Το λουλούδι της Ανατολής!

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος - Μοναδικός Επιτάφιος!

Αναχώρηση 06:15 από Αθήνα για το λιμάνι της Κυλλήνης. Επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στη Ζάκυνθο. Άφιξη και παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου. Αργότερα εγκατάσταση στο GALAXY BEACH RESORT 5* στην παραλία του Λαγανά. Το βράδυ δείπνο μπουφέ και εκκλησιασμός σε κοντινή εκκλησία. Ξεκούραση νωρίς, διότι ο Επιτάφιος της Μητρόπολης στην πόλη της Ζακύνθου, βγαίνει στις 4 το πρωί! Είναι η εμπειρία που αξίζει όλοι να παρακολουθήσετε, όπως και το “κομμάτι” (την πρώτη Ανάσταση) και  τις “Μάντζιες”, την “κλοπή” επιγραφών καταστημάτων που στο τέλος συγκεντρώνονται στην είσοδο του Δημαρχείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μπουφέ πρόγευμα και ξεκούραση.

Μεγ. Σάββατο: Γύρος νησιού (Γαλάζιες Σπηλιές - Ναυάγιο - Αναφωνήτρια - Μαχαιράδο)

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το παραθαλάσσιο χωριό του Αγ. Νικολάου όπου χρόνος για “βαρκάδα” στις Γαλάζιες σπηλιές (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για τo διάσημο Ναυάγιο το οποίο θα θαυμάσουμε από ψηλά. Επόμενος σταθμός μας η Βυζαντινή Μονή της Παναγίας της “Αναφωνήτριας” με την ομώνυμη θαυματουργή Εικόνα. Αργότερα διερχόμαστε από το Μαχαιράδο όπου επίσκεψη στην εκκλησιά της Αγίας Μαύρας. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ θα μεταβούμε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου για την Αναστάσιμη Ακολουθία. Επιστροφή και Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, πολλά εκλεκτά εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή στη Ζάκυνθο! - Απόγευμα στην πόλη

Χριστός Ανέστη! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε τα προμεσημβρινά μεζεδάκια ενώ ο οβελίας ψήνεται. Πασχαλινό γεύμα με πλήθος λιχουδιές, ζωντανή μουσική, γλέντι και χορό! Το απόγευμα βόλτα στην πόλη για τη λιτάνευση των εικόνων της Παναγίας της Γαλανούσας και της Αναστάσεως. Αφεθείτε στη ρομαντική ατμόσφαιρα των καφέ της πόλης ή απολαύσετε τις φημισμένες Ζακυνθινές Καντάδες! Επιστροφή.

Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη

Μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στον Βασιλικό, την προστατευόμενη περιοχή της χελώνας Καρέτα - Καρέτα. Συνεχίζουμε για τον Λόφο του Στράνη, εδώ όπου Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε και έγραψε τον εθνικό μας ύμνο. Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες, θα βρεθούμε στη Μπόχαλη και αργότερα περίπατος στην πόλη της Ζακύνθου. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή, το βράδυ δείπνο από μπουφέ.

Τρίτη: Ζάκυνθος - Κυλλήνη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στο μουσείο Σολωμού & Επιφανών Ζακυνθίων, καθώς και στον Ναό της “Κυρίας των Αγγέλων” του 1687. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Κυλλήνη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Ζάκυνθος

Μεγ. Σάββατο: Μουσεία Σολωμού & Επιφανών - Γύρος νησιού

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - πόλη

Δευτέρα Πάσχα: Βασιλικός - Λόφος Στράνη - Μπόχαλη - Κυλλήνη - Αθήνα

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι

GALAXY BEACH RESORT 5*

4 μέρες

22 - 25 Απρ.

5 μέρες

22 - 26 Απρ.

Δίκλινο  

259

319

3ο άτομο

230

280

3ο άτομο ως 12 ετών

135

150

4ο άτομο ως 12 ετών *

199

240

Μονόκλινο  

335

415

* Η χρέωση του 2ου παιδιού μεταφέρει την οικογένεια σε οικογενειακό δωμάτιο όπου τα 2 παιδιά κοιμούνται σε κουκέτα.

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη- Ζάκυνθο - Κυλλήνη • Διαμονή στο GALAXY BEACH RESORT 5* • Μπουφέ πρόγευμα & ένα κύριο φαγητό καθημερινά σε μπουφέ (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Συμμετοχή στο Πασχαλιάτικο γλέντι • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός/Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών • Φ.Π.Α.