Skip to main content

ΠΡΕΒΕΖΑ - ΣΥΒΟΤΑ Πάσχα 2019 από 240.00

Αναχώρηση: 26/04
4 μέρες

1η ημέρα: 26/04 Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΑΘΗΝΑ - ΑΡΤΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση για την όμορφη Πρέβεζα. Μετά από διαδρομή λίγων ωρών θα διασχίσουμε την ζεύξη Ρίου Αντίρριου δια μέσου της γέφυρας, ένα μοναδικό κατασκευαστικό επίτευγμα του 21ου αιώνα στην χώρα μας ακολουθεί στάση στη πόλη της Άρτας. Γνωστή για το γεφύρι της το οποίο διασχίζει ο ποταμός Άραχθος. Θα δούμε επίσης το θέατρο της αρχαίας Αμβρακίας και τον ιστορικό πλάτανο του γεφυριού από τα κλαδιά του οποίου ο Αλή Πασάς κρεμούσε τους χριστιανούς. Στην συνέχεια, θα έχουμε χρόνο για φαγητό και ξεκούραση. Φτάνουμε στην Πρέβεζα(περιοχή Πέρδικα), τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείο KARAVOSTASIBEACHHOTEL 3* supκαι στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία του επιταφίου στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στην Πέρδικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 27/04 Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ- ΠΑΡΓΑ
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την εκδρομή μας στην Πάργα, όπου θα επισκεφθούμε το κάστρο και θα έχουμε επίσημη ξενάγηση και στην συνέχεια κάνουμε βόλτες στο γνωστό « τουρκοπάζαρο» της περιοχής. Θα συνεχίσουμε για να θαυμάσουμε το αξιόλογο μουσείο ελιάς(το εισιτήριο συμπεριλαμβάνεται στην τιμή πακέτου). Ακολουθείπέρασμα με βάρκα στο νησάκι της Παναγίας. Είναι ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Πάργας. Φτάνοντας στο λιμάνι της το πρώτο πράγμα που θα προσέξει ο ταξιδιώτης είναι το εκκλησάκι της Παναγίας, το οποίο με καΐκι απέχει ένα τέταρτο το πολύ. Η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσω θαλάσσης.( το εισιτήριο συμπεριλαμβάνεται στην τιμή πακέτου). Θα κλείσουμε αυτή την όμορφη περιήγηση με μεσημεριανό γεύμα εξ ιδίων στην Ανθούσα στο εστιατόριο «ΔΙΧΤΥ»(ποικιλία θαλασσινών). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και μεταφορά στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου για την αναστάσιμη ακολουθία. Ακολουθεί το αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 28/04 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ- ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ – ΣΥΒΟΤΑ
Αυτή την ιδιαίτερη ημέρα αγάπης της Ορθοδοξίας, θα απολαύσετε τα μοναδικά πασχαλινά εδέσματα σε ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στα Σύβοτα  το χωριό είναι χτισμένο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο καταπράσινοι λόφοι τριγύρω από έναν μαγευτικό όρμο, νησάκια που θυμίζουν νορβηγικά φιόρδ, κρυστάλλινα νερά και πεντακάθαρες παραλίες δικαιολογούν απόλυτα το ότι τα Σύβοτα αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες . Ένας κλειστός κόλπος αγκαλιάζει τα Σύβοτα στον οποίο βρίσκονται πληθώρα από νησιά. Τα κυριότερα από αυτά είναι ο Άγιος Νικόλαος και το Μαύρο Όρος. Οι εξαιρετικές παραλίες της περιοχής των Συβότων οι οποίες ξεχωρίζουν για την σπάνια και μοναδική φυσική ομορφιά τους, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τον οικισμό. Δείπνο σε μπουφέ . Διανυκτέρευση .

4η ημέρα: 29/04 Δευτέρα ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ- ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας για την επιστροφή στην Αθήνα. Θα κάνουμε στάση για καφέ στο Μεσολόγγι και μια μικρή περιήγηση στην πόλη. Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής μέσω Ρίου Αντιρρίου και άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις/Τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KARAVOSTASIBEACHHOTEL 3* sup
  • Ημιδιατροφή (περιλαμβάνονται το νηστίσιμο, το Αναστάσιμο και το Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική.
  • ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ κρασί , τσίπουρο , ούζο στο πασχαλινό μεσημεριανό γεύμα
  • ΔΩΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
  • Ξενάγηση στο κάστρο, Πάργα, τουρκοπάζαρο
  • ΔΩΡΟ το εισιτήριο για το καραβάκι Πάργα-Νησάκι
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Φόρος διαμονής

KARAVOSTASIBEACH3* ΤΙΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ κατά άτομο με ημιδιατροφή, συμπερ. Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα & ΔΩΡΟ το βραδινό την Κυριακή του Πάσχα

 

2/κλινο

3ο άτομο

1Ο Παιδί έως 12 ετών

Μονόκλινο

Οικογενειακό δωμάτιο δυο χώρων ( 2 + 2 )

Οικογενειακό ενός χώρου

( κουκέτα 2+2)

4ημερες/3νυχτες

240

195

115

285

755

690