Skip to main content

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022 ΙΩΑΝΝΙΝΑ! από 185€

‘’ΑΠΟ  ΤΗ  ΧΑΡΑΔΡΑ  ΤΟΥ  ΒΙΚΟΥ  ΣΤΟ  ΝΗΣΙ  ΤΩΝ    ΠΑΞΩΝ’’

IΩΑΝΝΙΝΑ  -  ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΖΑΓΟΡΙ - ΠΑΡΓΑ -  ΠΑΞΟΙ 

4 ΜΕΡΕΣ     //    13   -  16/8/22

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:30  από  Αθήνα με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Με ενδιάμεση στάση,  για  κολύμπι  και  γεύμα  προαιρετικά,  στην  πόλη της  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, θα τακτοποιηθούμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο <<PALLADIO>>  στο κέντρο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία πολύ όμορφη διαδρομή, μας οδηγεί στο κεντρικό Ζαγόρι  και  το όμορφο χωριό των ΚΗΠΩΝ, επίσκεψη και η εκδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό  ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ, ενώ σε  παραδοσιακό ταβερνάκι  του χωριού  θα   γευματίσουμε προαιρετικά. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ  και  επίσκεψη στο  γραφικό νησάκι με το << ΣΠΙΤΙ–ΜΟΥΣΕΙΟ >> του ΑΛΗ ΠΑΣΑ , διανυκτέρευση. 

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Με τουριστικό πλοιάριο θα επισκεφθούμε την  υπέροχη  παραλία  των  ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ  με  τα  καταγάλανα  νερά και τον ΓΑΙΟ  την πρωτεύουσα των ΠΑΞΩΝ, ο οποίος προστατεύεται φυσικά από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον Άγιο Νικόλαο.   Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην ΠΑΡΓΑ, όπου  θα  έχουμε και  μικρή  επίσκεψη και από εκεί στο ξενοδοχείο μας  στα  Ιωάννινα, για  διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πλούσια σε αξιοθέατα και τοπία και η  σημερινή  μας διαδρομή. Ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, καθώς μια  καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο ΜΕΤΣΟΒΟ,  στάση-  επίσκεψη, μέσω  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ  με  μικρή  στάση  σε  καφέ  της  Εθνικής  Οδού  καταλήγουμε  το  βράδυ  στην ΑΘΗΝΑ.

ΤΙΜΕΣ  ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ:    ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ:                   185€

                                          ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ     165 € 

                                          ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:        60 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο   ξενοδοχείο PALLADIO 3*, των  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
  • Τρία πρωινά σε   μπουφέ.
  • Τα εισιτήρια  του  τουριστικού  πλοίου  για  την  ημερήσια  κρουαζιέρα  στους  ΠΑΞΟΥΣ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.   &  Φόρος  διαμονής.