Skip to main content

Tζουμέρκα  Άρτα - Πρέβεζα 28 Οκτωβριου 2022 απο 175

Αναχώρηση 28/10 3 ΗΜΕΡΕΣ

 Ώρα αναχώρησης 07:30

 

1η μέρα: Αθήνα - Λίμνη Πουρναρίου - Κάτω Αθαμάνιο - Βουργαρέλι - Άρτα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για τα Αθαμάνια Όρη. Περνώντας από το χωριό Πέτα, όπου έγινε η ιστορική μάχη με τους Τούρκους, φτάνουμε στις Μελάτες, για να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα των φιόρδ της τεχνητής Λίμνης Πουρναρίου. Συνεχίζουμε με το Κάτω Αθαμάνιο και το Παλαιοκάτουνο. Επόμενος σταθμός μας το Βουργαρέλι, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Γεωργίου, επαναστατική αφετηρία των οπλαρχηγών της περιοχής το '21. Χρόνος για γεύμα και για να χαρείτε τη φύση. Το απόγευμα άφιξη στο BYZANTINO HOTEL 4* στην Άρτα. Δείπνο.

 

2η μέρα: Άγναντα - Σπήλαιο Ανεμότρυπας - Πράμαντα - Μελισσουργοί

Πρωινό και αναχώρηση για τα «σκαρφαλωμένα» στα βουνά χωριά (καιρού επιτρέποντος) με τη μοναδική ομορφιά. Μέσω Πλάκας φτάνουμε στα γραφικά Άγναντα όπου θα επισκεφθούμε το εντυπωσιακό Σπήλαιο της Ανεμότρυπας (εάν είναι ανοιχτό). Διαθέτει ασφαλές μονοπάτι από το οποίο θα δούμε ολόκληρο το σπήλαιο. Επόμενος σταθμός μας τα Πράμαντα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και βόλτα στην πλακόστρωτη πλατεία με τον υπεραιωνόβιο πλάτανο και την ιστορική βρύση «Αράπης». Μετάβαση στους γειτονικούς Μελισσουργούς, το βορειότερο χωριό του νομού, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

3η μέρα: Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης - Πρέβεζα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το ξακουστό λιθόκτιστο γεφύρι της Άρτας, πάνω από τον ποταμό Άραχθο. Ακόμα και σήμερα αποτελεί θαύμα της μηχανικής και αποδεικνύει την απαράμιλλη τέχνη των Ηπειρωτών πετράδων. Σύντομη στάση για φωτογραφίες και στη συνέχεια θα μεταβούμε στη Νικόπολη. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, αφιερωμένο στη Νικόπολη, την πόλη που ίδρυσε ο Οκταβιανός σε ανάμνηση της νίκης του στη ναυμαχία του Ακτίου. Συνεχίζουμε για την Πρέβεζα, με το ιδιαίτερο χρώμα, τα στενά σοκάκια, την παλιά πόλη και τα νεοκλασικά κτίρια. Περιήγηση και ελεύθερος χρόνος για καφέ. Πορεία επιστροφής για Αθήνα.

 

 

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ- BYZANTINO

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ ΄ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο Std

3ο άτομο Std

2κλινο Dlx

3ο άτομο Dlx

1κλινο Std

1κλινο Dlx

28-30/10

3

175 €

145 €

185 €

155 €

235 €

255 €

  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Byzantino Hotel 4*, στην Άρτα ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.