Skip to main content

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥΛΙ & ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ 28η Οκτωβριου 2022 απο 129

ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ                                                                                                  

3ΗΜΕΡΗ      //   28  -  30/10/22

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30, στάση στην περιοχή του Kιάτου και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου  και  Ιόνιας   Οδού, με  ενδιάμεση  στάση, για τη γραφική κωμόπολη  της  ΠΑΡΓΑΣ, τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο,  χρόνος  ελεύθερος   για  περιπάτους,   δείπνο  προαιρετικά,  διανυκτέρευση.                                                                                                           

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για μία πολύ όμορφη περιπλάνηση στα ιστορικά βουνά του ΣΟΥΛΙΟΥ. Η διαδρομή μας προς το χωριό ΓΛΥΚΗ για να αρχίσουμε την ανάβαση στα   Σουλιώτικα  βουνά, μια  διαδρομή  μοναδική,  με μοναδική θέα στον κάμπο της Παραμυθιάς. Φθάνουμε  στον  ιστορικό  οικισμό,  με  την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ, τα παραδοσιακά πηγάδια αλλά και το λόφο ΚΟΥΓΚΙ, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ηρωικής αντίστασης των κατοίκων της περιοχής στις 13 Δεκεμβρίου 1803, όπου ο θρυλικός ιερομόναχος και αγωνιστής Σαμουήλ βρήκε μαζί τους λιγοστούς συντρόφους του ηρωικό θάνατο, προβαίνοντας στην ανατίναξη της πυριτιδαποθήκης που υπήρχε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Αμέσως μετά θα επιστρέψουμε στις πηγές του Αχέροντα για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, περιπάτους στην όμορφη κωμόπολη, διανυκτέρευση. 

3Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά, όμως αξιοθέατα. Μετά το πρωινό μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ, θα επισκεφθούμε την πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, αλλά και το γραφικό ΝΥΔΡΙ,  από όπου καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε μία ΜΙΝΙ κρουαζιέρα γύρω από  το ΜΑΔΟΥΡΙ και το ΣΚΟΡΠΙΟ. Αμέσως μετά ακολουθώντας μία μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ, φθάνουμε στην  Αμφιλοχία,  στάση   και  πορεία από  ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ,   γέφυρα  ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ,  ΟΛΥΜΠΙΑ  ΟΔΟ,  με ενδιάμεση στάση, καταλήγουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

Α/Α

Προορισμοί

Σελίδα

Διάρκεια

Ημέρες

Σε Δίκλινο

Τρίτο  άτομο έως 12 ετών

Eπιβάρυνση

Μονόκλινου

Αναχωρήσεις

11

ΣΤΟ  ΣΟΥΛΙ  &  ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ      

          ΤΟΥ  ΑΧΕΡΩΝΤΑ

30

3

129 €

115 €

40 €

28/10/2022

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή - 2 διανυκτερεύσεις - στο ξενοδοχείο BACOLI στην ΠΑΡΓΑ.
  • Δύο  πρωινά.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

Φόρο διαμονής.