Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 Τήνος! από 269€

Το νησί της Μεγαλόχαρης

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22/04/2022

4 ΜΕΡΕΣ

Πάσχα σημαίνει Πέρασμα! Και στην Τήνο καταλαβαίνεις τι σημαίνει Πάσχα. Πέρασμα από τον Χειμώνα στην Άνοιξη. Πέρασμα από τον Σταυρό στην Ανάσταση. To Πάσχα στην Τήνο είναι αυθεντικό, πέρασμα στον εσώτερο διαυγή εαυτό, αρκεί να το επιλέξεις!

Μονή Αγίας Πελαγίας - Βωλάξ - Πύργος - Μουσείο Μαρμαροτεχνίας - Πάνορμος - Υστέρνια

Μεγ.Παρασκευή: Ραφήνα - Τήνος - Ίδρυμα Μεγαλόχαρης - Μοναδικός Επιτάφιος

Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στο νησί και μετάβαση στον Ναό της Μεγαλόχαρης για προσκύνημα. Στο Ιερό Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης θα δούμε το Ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και την σπουδαία πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στη Χώρα για γεύμα και αργότερα μεταφορά στα κοντινά (2χλμ) Κιόνια στο TINOS BEACH HOTEL 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο νωρίς και μεταφορά με το πούλμαν του ξενοδοχείου στη Χώρα για να παρακολουθήσουμε την περιφορά των Επιταφίων που συγκεντρώνονται όλοι στην μαρμάρινη εξέδρα και ψάλλονται τα Εγκώμια. Στη συνέχεια ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου κατευθύνεται προς την παραλία Καλάμια, ακολουθούμενος από τον παπά και τα εξαπτέρυγα, όπου μπαίνουν όλοι στο νερό ανεξαρτήτως καιρού και πραγματοποιείται δέηση υπέρ των ναυτικών, ενώ στο απέναντι νησάκι Χάνδρα, ανάβουν μεγάλοι φωτεινοί σταυροί και πυρσοί. Επιστροφή, διανυκτέρευση.

Μεγ.Σάββατο: Γύρος νησιού, τα χωριά που θα ερωτευθείτε!

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Επίσκεψη και προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Κοιμήσεως Θεοτόκου Κεχροβουνίου). Συνεχίζουμε για τον Βώλακα, τον περιτριγυρισμένο από απίστευτο σεληνιακό τοπίο για περίπατο και καφεδάκι στο ρομαντικό χωριό. Επόμενος σταθμός μας το καταπληκτικό μουσείο μαρμαροτεχνίας (έξοδα ατομικά) έξω από τον Πύργο με εκθέματα και αναπαραστάσεις λατομείου, εργαστηρίου κλπ που πραγματικά εντυπωσιάζουν. Ακολουθεί περίπατος στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον πανέμορφο Πύργο με τα ολόλευκα σπίτια που στολίζονται από μαρμάρινα υπέρθυρα και σκαλοπάτια. Επίσκεψη στο σπίτι του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και στο μουσείο των Τηνίων καλλιτεχνών (έξοδα ατομικά), ψώνια και φωτογραφίες στην κεντρική πλατεία του χωριού με τη μαρμάρινη βρύση του 1778 και τον αιωνόβιο πλάτανο. Χρόνος για γεύμα στο επίνειο του Πύργου, το παραθαλάσσιο χωριό του Πάνορμου και τελευταίος μας σταθμός για σήμερα το πανέμορφο χωριό Υστέρνια με τη μοναδική αισθητική, όπου θα φωτογραφηθούμε στο πανόραμα με φόντο την απίστευτη θέα μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε με το πούλμαν του ξενοδοχείου για την Ανάσταση στη Χώρα. Επιστροφή και ακολουθεί πλούσιο μεταμεσονύχτιο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, ψητό χοιρινό με σάλτσα μανιτάρια, κόκκινα αυγά, κουλούρια κ.α.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι στο Tinos Beach!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε την εξοχή και τους χώρους του ξενοδοχείου. Καθώς θα ψήνεται ο οβελίας, από τις 11.30 περίπου θα προσφέρονται τσίπουρο, ούζο και κρασί με μεζεδάκια στην πισίνα. Το μεσημέρι 13.30 ακολουθεί στο εστιατόριο το Πασχαλινό γεύμα με κοκορέτσι, αρνί σούβλας ή φούρνου, παραδοσιακή τυρόπιτα, μπουφέ με σαλάτες, γλυκά κ.α., γλέντι με DJ χορό με Ελληνικά και νησιώτικα!

Δευτέρα: Τήνος - Ραφήνα

Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι. Συμπληρώστε τα ψώνια και τα σουβενίρ σας στη Χώρα, εκκλησιαστικά ή τοπικές νοστιμιές. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα.

Από Ραφήνα με SUPERFERRY:

22/4 Ραφήνα - Τήνος  07:50 - 11:35

25/4 Τήνος - Ραφήνα  14:35 - 18:30

 

Τιμή κατ’ άτομο οργανωμένο με πλοίο, σε αριθμημένες θέσεις αεροπορικού τύπου, με ημιδιατροφή καθημερινά στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι.

TINOS BEACH HOTEL 4*

4 μέρες από Ραφήνα

22 - 25 Απριλίου

Δίκλινο

269

Δίκλινο Aegean

297

3ο άτομο

205

3ο άτομο Aegean

180

3ο άτομο 5 ως 12 ετών

130

Μονόκλινο

328

Μονόκλινο Aegean

375

Για όσους επιθυμούν μεταφορά Αθήνα - Ραφήνα - Αθήνα: 30 € το άτομο.

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Εισιτήρια πλοίου σε αριθμημένες θέσεις αεροπορικού τύπου Ραφήνα-Τήνος-Ραφήνα με το Superferry.
  • • Εκδρομές - μεταφορές ως πρόγραμμα με κλιματιζόμενα πούλμαν
  • • Διαμονή στο TINOS BEACH HOTEL 4* στα Κιόνια Τήνου
  • • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό στο ξενοδοχείο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα με γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • • Αρχηγός / Συνοδός
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν-πλοίο ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α.

Tinos Beach Hotel 4*

Κοντά στον ναό του Ποσειδώνα, στην παραλία Κιόνια, μόλις 2 χλμ από την Χώρα της Τήνου, σας περιμένει το αγαπημένο ξενοδοχείο TINOS BEACH για να περάσετε όμορφες Πασχαλινές διακοπές. Διαθέτει 110 δωμάτια και σουίτες, όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, μίνι ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, μπαλκόνι ή βεράντα κ.α. Τις ανέσεις και τις υπηρεσίες συμπληρώνει το εστιατόριο, μεγάλα σαλόνια, το μπαρ σε βεράντα και πισίνα, η εξωτερική μεγάλη πισίνα, παιδική χαρά, αίθουσα επιτραπέζιων παιχνιδιών, πινγκ πόνγκ, μπιλιάρδο, δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους.