Skip to main content

Φθινοπωρινή απόδραση στη Xαλκιδική 28 Οκτωβριου 2022 απο 205

Αρναία - Ουρανόπουλη - Γύρος Κασσάνδρας & Σιθωνίας - Μονή Αγίου Παϊσίου

Αναχώρηση 27/10 4 ΗΜΕΡΕΣ   Ώρα αναχώρησης 06:45 

 

1η μέρα : Αθήνα – Χαλκιδική

Πρωινή αναχώρηση για τη Χαλκιδική, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το απόγευμα στην κοσμοπολίτικη Κασσάνδρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο KASSANDRA PALACE HOTEL & SPA 5* στην Κρυοπηγή. Δείπνο.

 

2η μέρα: Πολύγυρος - Αρναία – Ουρανούπολη 

Πρωινό και αναχώρηση. Μέσω Πολυγύρου και μιας καταπληκτικής διαδρομής θα φθάσουμε στην Αρναία. Χτισμένη αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 600μ., στους πρόποδες του βουνού Χολομώντα, βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο γεμάτο δάση, τρεχούμενα νερά και μοναδική αρχιτεκτονική. Ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσουμε τα αναπαλαιωμένα της αρχοντικά και τα παλιά της σπίτια, τα οποία χτίστηκαν τον 19ο αιώνα, πολύ κοντά μεταξύ τους και χωρίς αυλές, ώστε να προφυλάσσονται από τον αέρα. Ακολουθεί επίσκεψη στην «πύλη του Αγίου Όρους», την Ουρανούπολη. Βρίσκεται χτισμένη στους πρόποδες του Άθωνα, συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα θέρετρα της βόρειας Χαλκιδικής. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

3η μέρα: Γύρος Κασσάνδρας και Σιθωνίας

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο της χερσονήσου Κασσάνδρας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα δούμε την Κρυοπηγή, το Παλιούρι, την Καλλιθέα, τη Νέα Σκιώνη, την Κασσάνδρεια, την Άφυτο κ.ά. Ακολουθεί ο γύρος της Σιθωνίας. Θα περάσουμε από υπέροχα χωριά, όπως το Νέο Μαρμαρά, τη Σάρτη, το Πόρτο Κουφό, τη Βουρβουρού, θα θαυμάσουμε τα μαγευτικά τοπία και την εκπληκτική αρχιτεκτονική. Στάση για γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

4η μέρα: Σουρωτή – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σουρωτή. Θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, όπου βρίσκονται τα λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Kassandra Hotel 5*

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ ΆΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο Std Mv

2κλινο Std Sv

3ο άτομο* Mv

1κλινο Std Mv

1κλινο** Mv

27-30/10

4

205 €

225 €

190 €

275 €

310 €

*Το 3ο άτομο αναβαθμίζει το δωμάτιο σε Deluxe Mountain View

**Δίκλινο δωμάτιο για χρήση μονόκλινου

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν ✓ Διαμονή στο Kassandra Palace Hotel & Spa 5*, στην Κρυοπηγή ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.

Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.