Skip to main content

Γιορτές 2022-23 στη Θεσσαλονίκη! από 328€

Αναχωρήσεις  23 - 26 Δεκ2022, 30 Δεκ.-2 Ιαν 2023...4μέρες  &   22 - 26 Δεκ.2022, 29 Δεκ.-2 Ιαν2023...5μέρες

ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΜΕΛΝΙΚ - ΣΟΥΡΩΤΗ (ΤΑΦΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ) - ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΙΟΥ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ

1η μέρα: Αθήνα - Δίον - Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση στις 06:30 από Αθήνα για την όμορφη Πιερία με ενδιάμεσες στάσεις. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο του Δίον (έξοδα ατομικά) όπου θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό και θα θαυμάσουμε τα πλούσια ευρήματα. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο πολυτελές PORTO PALACE HOTEL 5* Lux ή στο υπερπολυτελές THE MET HOTEL 5* Deluxe. To βράδυ δείπνο μπουφέ..

2η μέρα: Σαντάνσκι - Μέλνικ

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τον Προμαχώνα (απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο). Διέλευση των συνόρων και σε λιγότερο από μισή ώρα θα βρισκόμαστε στη λουτρόπολη Σαντάνσκι, γνωστή από την αρχαιότητα για τις ιαματικές πηγές, ενώ στις μέρες μας για το εμπορικό της κέντρο για οικονομικές αγορές ενδυμάτων κ.α. Χρόνος για περίπατο στον όμορφο πεζόδρομο και συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό Μέλνικ, το Βυζαντινό Μελένικο, όπου θα δούμε πετρόχτιστα αρχοντικά του 19ου αιώνα και τις αργυλώδεις πυραμίδες (βράχους), πρωτότυπο φυσικό φαινόμενο που περιβάλλουν το χωριό. Εδώ μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Μουσείο Οίνου και να δοκιμάσετε το φημισμένο κόκκινο κρασί της περιοχής. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Σουρωτή (Τάφος Αγίου Παϊσίου) - Θεσσαλονίκη  - Βυζαντινό Μουσείο - Αγορά Μοδιάνο - Ρεβεγιόν!

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε για τη Σουρωτή, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου. Εδώ εντός της Μονής βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου αλλά και τα λείψανα του Αγ. Αρσενίου του Καππαδόκη. Επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη για ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της: Παλιός Σταθμός, Λευκός Πύργος, περιοχή των Εποχών, Κάστρα, Άγιος Δημήτριος, Ρωμαϊκή Αγορά, Γαλεριανό συγκρότημα και Ροτόντα και στο Βυζαντινό Μουσείο (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το σημαντικό μνημείο και πρόσφατα ανακαινισμένο αξιοθέατο της πόλης, τη διαχρονική αγορά Μοδιάνο. Η “Κεντρική Αγορά Τροφίμων της Θεσσαλονίκης” αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη σκεπαστή αγορά. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις τοπικές σπεσιαλιτέ στα Λαδάδικα. Επιστροφή στις ανέσεις του ξενοδοχείου. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο ρεβεγιόν με μουσική!

 

4η μέρα: Έδεσσα - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος (Καϊμακτσαλάν)

Χρόνια Πολλά! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την καταπράσινη Έδεσσα. Επίσκεψη στο πάρκο με τον περίφημο Καταρράκτη “Κάρανο” και περίπατος στην παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι. Προορισμός και επόμενος σταθμός μας ο παραδοσιακός οικισμός Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, ο οποίος χτίστηκε στα τέλη του 15ου αιώνα, αναπαλαιώθηκε τη δεκαετία του 1990 και έχει μετατραπεί σ΄ ένα από τα πιο κοσμικά ορεινά χωριά με υπέροχο παραδοσιακό χρώμα. Χρόνος για να τον απολαύσουμε και για γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

 

5η μέρα: Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αποχαιρετάμε τη “Νύμφη του Βορρά”. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα.

Σημείωση: Η 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνει τις επισκέψεις της 4ης ημέρας (Έδεσσα - Π.Άγιος Αθανάσιος).

 

Συνοπτικό 4ήμερης εκδρομής Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς:

1η μέρα: Αθήνα - Δίον - Θεσσαλονίκη

2η μέρα: Σουρωτή (Αγ.Παΐσιος) - Θεσσαλονίκη - Ρεβεγιόν

3η μέρα: Σαντάνσκι - Μέλνικ

4η μέρα: Θεσσαλονίκη - Αθήνα

 

Συνοπτικό 4ήμερης εκδρομής Θεοφανείων:

1η μέρα: Αθήνα - Δίον - Θεσσαλονίκη

2η μέρα: Σαντάνσκι - Μέλνικ

3η μέρα: Σουρωτή (Αγ.Παΐσιος) - Θεσσαλονίκη

4η μέρα: Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Περιλαμβάνονται:

  • • Μεταφορές, εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές πούλμαν.
  • • Διαμονή στο πολυτελές PORTO PALACE HOTEL 5* Lux ή στο υπερπολυτελές ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL 5* Lux στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
  • • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή).
  • • Δείπνο ρεβεγιόν 24 & 31/12 με μουσική στη θέση του δείπνου της ημέρας.
  • • Αρχηγός/Συνοδός.
  • • Επίσημος διπλωματούχος ξεναγός για τις ξεναγήσεις στο Μουσείο του Δίον και την πόλη της Θεσσαλονίκης.
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών.
  • • Φ.Π.Α.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά Ρεβεγιόν στις 24 & 31/12 με ζωντανή μουσική & DJ

THE MET HOTEL 5* Deluxe

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

& ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

4 μέρες

23 - 26 Δεκ.

5 - 8 Ιαν

5 μέρες

22 - 26 Δεκ.

4 μέρες

30 Δεκ.-2 Ιαν

5 μέρες

29 Δεκ.-2 Ιαν

Δίκλινο

359

439

449

559

3ο άτομο *

230

295

245

295

3ο άτομο ως 12 ετών *

130

160

140

175

Μονόκλινο

535

650

685

860

* 3ο άτομο: Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο    

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής: € 4 το δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά Ρεβεγιόν στις 24 & 31/12 με μουσική

PORTO PALACE 5* Lux

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

4 μέρες

23 - 26 Δεκ.

5 μέρες

22 - 26 Δεκ.

4 μέρες

30 Δεκ.-2 Ιαν

5 μέρες

29 Δεκ.-2 Ιαν

Δίκλινο Superior

328

398

415

499

3ο άτομο *

255

305

270

315

3ο άτομο ως 12 ετών *

170

180

170

180

Μονόκλινο Superior

435

535

565

705

* 3ο άτομο: Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο    

Το ξενοδοχείο Porto Palace, ως ιστορικό κτήριο, απαλλάσσεται από τον φόρο διαμονής

The Met Hotel 5* Deluxe

Θεσσαλονίκη

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Δημιουργημένο για να προσφέρει κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας στην Θεσσαλονίκη, κοντά στο λιμάνι και σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Είναι διακεκριμένο μέλος των Design Hotels και προτείνεται στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που ταξιδεύουν είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

 

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες όλα σχεδιασμένα με κομψές γραμμές και σύγχρονη διακοσμητική άποψη, οικολογικά cocomat στρώματα και μαξιλάρια, πουπουλένιο ανώστρωμα και εκλεκτά λινά, αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση 32’’ επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, mini bar, χρηματοκιβώτιο μεγέθους lap top, τηλέφωνο με voicemail, μπάνιο με καμπίνα ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, μεγεθυντικό καθρέπτη, βαμβακερά μπουρνούζια και παντοφλάκια δωματίου, μπαλκόνι, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει κεντρικό εστιατόριο με γευστικά μπουφέ και το μεσημέρι a la carte με ποικιλία προτάσεων της ελληνικής δημιουργικής και fusion κουζίνας, ασιατικό εστιατόριο και μπαρ Chan (Οκτ - Μάϊος) με gourmet δημιουργίες, εντυπωσιακό μπαρ μήκους 18 μέτρων με μεγάλη ποικιλία ευφάνταστων κοκτέιλ, στιλάτο καλοκαιρινό μπαρ (Μάιος - Σεπτ) στον 7ο όροφο

δίπλα στην εξωτερική πισίνα, πρότυπο κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης με πλήθος θεραπειών προσώπου, σώματος, μασάζ, άκρων, κομμωτήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδροτζέτ, Jacuzzi, ατμόλουτρο, υπερσύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, Wi-Fi κ.α.

Επίσης υπάρχει υπόγειος χώρος στάθμευσης (200 θέσεις) με σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων (FORTIZO), ενώ κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, το ιδιωτικό λεωφορείο του ξενοδοχείου για την μεταφορά σας από και προς την πλατεία Αριστοτέλους.

 

The Met Specials για την περίοδο των Εορτών:

  • Δωρεάν χρήση WIFI στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους
  • Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας με τα υδροτζέτ, του χαμάμ και του Jacuzzi στο M’SPA.
  • Δωρεάν μεταφορά με το shuttle bus του ξενοδοχείου, καθημερινά, από / προς το κέντρο της πόλης.
  • Δωρεάν στάθμευση στο υπόγειο πάρκινγκ.

 

 

 

 

 

Porto Palace Hotel 5* Lux

Θεσσαλονίκη

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη.

 

ΔΩΜΑΤΙΑ: Διαθέτει 175 πολυτελή δωμάτια (19-24 τ.μ.) και σουίτες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μία υπέροχη διαμονή όπως: αυτοελεγχόμενο κλιματισμό ή θέρμανση, Mini Bar, ανατομικά στρώματα, δυνατότητα επιλογής μαξιλαριού (Down pillows, feather pillows), τηλεόραση με δορυφορικά προγράμματα, χρηματοκιβώτιο ασφαλείας σε διαστάσεις notebook, τηλέφωνο, ασύρματη πρόσβαση στο internet (Wi-Fi), παντοφλάκια δωματίου κ.α.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ακόμα διαθέτει εστιατόριο με εξαιρετικές γεύσεις και πλούσια μπουφέ, κεντρικό bar με εξαιρετικό καφέ, γλυκίσματα και snacks από τις 8.00 ενώ το βράδυ προσφέρει ποτά, cocktails και μία λίστα εκλεκτών κρασιών έως τη 1πμ. Κέντρο Spa με ολοκληρωμένο menu θεραπειών, που εκτελούνται από πιστοποιημένους θεραπευτές. Gym & Fitness Station με τις υψηλότερες τεχνολογικές προδιαγραφές. Πανέμορφους χώρους και αίθουσες εκδηλώσεων, υπαίθριο χώρο πάρκινγκ κ.α.

 

Porto Palace Specials για την περίοδο των Εορτών:

  • Ειδικός διαμορφωμένος χώρος απασχόλησης / διασκέδασης για τα παιδιά με ομάδα animateurs κατά τη διάρκεια των Ρεβεγιόν
  • Δωρεάν μεταφορά με το shuttle bus (7 θέσεων) του ξενοδοχείου, καθημερινά, από / προς το κέντρο της πόλης σε προκαθορισμένα δρομολόγια κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας
  • Υπαίθριο Parking 300 θέσεων
  • Wi-Fi internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα υπνοδωμάτια
  • Δωρεάν Γυμναστήριο, Σάουνα, Τζακούζι στους πελάτες του ξενοδοχείου κατόπιν ραντεβού
  • Δωρεάν όλα τα αθλητικά κανάλια της Nova Sport & Cosmote Sport
  • Δωρεάν στο mini bar (2 αναψυκτικά & 2 μπουκάλια νερό 0,5lt) κατά την άφιξη χωρίς ανανέωση