Skip to main content

Mεσσηνιακή Μάνη 28 Οκτωβριου 2022 απο 195

Ναός Επικούρειου Απόλλωνα - Ανδρίτσαινα - Καλαμάτα - Πύλος - Μεθώνη

 Αναχωρήσεις 28/10 3  ΗΜΕΡΕΣ      Ώρα αναχώρησης 08:00

 

1η μέρα: Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Καλαμάτα

Πρωινή αναχώρηση για την Αρχαία Μεσσήνη, όπου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Πρόκειται για σημαντική αρχαία πόλη με ιερά οικοδομήματα, οχυρώσεις, ταφικά μνημεία και κατοικίες. Ακολουθεί επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και μετάβαση στην Καλαμάτα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και περιήγηση στην πόλη. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων και το Πάρκο Σιδηροδρόμων, το οποίο λειτουργεί από το 1986. Άφιξη στο ξενοδοχείο της επιλογής σας ELITE CITY RESORT 4* ή ELYSIAN LUXURY HOTEL & SPA 5*.  Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

 

2η μέρα: Μεθώνη - Πύλος

Πρωινό και αναχώρηση για το κάστρο της Μεθώνης, από τα σημαντικότερα οχυρωματικά κτίσματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα καστροπολιτείας, διαθέτει φυσικό λιμάνι, το οποίο κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους αποτελούσε σταθμό των εμπορικών πλοίων. Συνεχίζουμε για την όμορφη Πύλο, χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άνοιγμα του όρμου του Ναβαρίνου, όπου έγινε η ιστορική ναυμαχία. Επίσκεψη στο κάστρο με την εκπληκτική πανοραμική θέα και στο Μουσείο με τα Ενάλια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

3η μέρα: Ναός Επικούριου Απόλλωνα - Ανδρίτσαινα - Καρύταινα - Αθήνα

Πρωινό και αναχωρούμε για τον Παρθενώνα της Πελοποννήσου, το Ναό του Επικούριου Απόλλωνα. Χαρακτηρίζεται από πλήθος πρωτοτυπιών στην εξωτερική και στην εσωτερική του διαρρύθμιση, που τον καθιστούν μοναδικό μνημείο στην ιστορία της αρχαίας ελληνικής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε για τη γραφική Ανδρίτσαινα με τα μεγαλοπρεπή αρχοντικά, τις πέτρινες βρύσες και τη λιθόστρωτη πλατεία. Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για την Καρύταινα, ιστορικός οικισμός με εντυπωσιακά πέτρινα διώροφα κτίρια του 19ου αιώνα, Κάστρο και πολλές βυζαντινές εκκλησίες. Πορεία επιστροφής για Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Elite City Resort  4* ή Elysian Luxury Hotel & Spa 5*, στην Καλαμάτα ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.

Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής .

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ELYSIAN HOTEL

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο Sup

2κλινο Dlx

3ο άτομο

1κλινο Sup

28/10

3

210 €

220 €

160 €

305 €

 

         

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ELITE CITY RESORT

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο Gv

3ο άτομο Gv

1κλινο Gv

28/10

3

195 €

169 €

255 €