Skip to main content

ΝΑΥΠΛΙΟ Γιορτές 2022-23! από 236€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ 30/12-2/1/2023, 05-08/1/2023

& 3 ΜΕΡΕΣ 06/01-08/01/2023

1η μέρα: Αθήνα - Παλαμήδι - Ναύπλιο

Αναχώρηση από Αθήνα στις 8:30 και επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου. Θα αρχίσουμε από το Παλαμήδι για τις πανοραμικές μας φωτογραφίες και μετά θα περιπλανηθούμε σε αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα από φράγκικα, ενετικά και τούρκικα κτίρια του κέντρου. Θα θαυμάσουμε το αναστηλωμένο κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό), το Αρχαιολογικό Μουσείο, απέναντι το Θέατρο Τριανόν, τις εκκλησίες του Αγ. Σπυρίδωνα και του Αγ. Γεωργίου, το Δημαρχείο και άλλες ομορφιές της πόλης που μας περιμένουν. Άφιξη και εγκατάσταση στο κεντρικό Amalia Nafplio 4* και γεύμα μπουφέ με ποτά. Ξεκούραση και το απόγευμα χρόνος ελεύθερος να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με ποτά.

2η μέρα: Κυκλώπεια τείχη Τίρυνθας - Μονή Λουκούς

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα Κυκλώπεια τείχη της Τίρυνθας, για να θαυμάσουμε το μέγεθος και το μεγαλείο τους και να αντικρύσουμε αυτά που έβλεπε και ο Ηρακλής! Επόμενη μας επίσκεψη η ιστορική Μονή Λουκούς, του 12ου αιώνα, το σπουδαιότερο μοναστήρι της Κυνουρίας και ένα από τα πιο σημαντικά της Αρκαδίας. Ο περίφημος σοφιστής ο Ηρώδης ο Αττικός ανήγειρε δίπλα στο χώρο της μονής την περίφημη έπαυλη του η οποία αποκαλύφθηκε τα τελευταία χρόνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και γεύμα με ποτά. Για όσους το επιθυμούν το απόγευμα βόλτα για καφέ στο Ναύπλιο και το βράδυ εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν σε μπουφέ με ποτά και διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα!

3η μέρα: Ελάτη – Βυτίνα - Ναύπλιο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη διαδρομή στην καρδιά του καταπράσινου Μαίναλου, στην πανέμορφη Ελάτη. Ο παραδοσιακός αυτός οικισμός, χτισμένος στα 1200 μέτρα υψόμετρο προσφέρει εικόνες μαγείας και χαλάρωσης. Συνεχίζουμε για την ελατοσκέπαστη Βυτίνα για παραδοσιακό καφεδάκι. Επιστρέφουμε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και γεύμα μπουφέ με ποτά. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε για ακόμα μία φορά στην πρωτεύουσα των ρομαντικών! Αφεθείτε στην μαγεία και το μύθο του Ναυπλίου, περιπλανηθείτε στα στενά γύρω από την Πλατεία Συντάγματος, φωτογραφηθείτε, γευθείτε παγωτά, μελωμένους λουκουμάδες & άλλες εκπλήξεις στα κομψά ζαχαροπλαστεία. Το βράδυ εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν με ποτά και διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα!

4η μέρα: Ναύπλιο - Επίδαυρος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ξεκούρασης στις ανέσεις και τους κήπους του Amalia. Για όσους επιθυμούν μεταφορά για έναν ακόμα περίπατο στο Ναύπλιο. Το μεσημέρι αποχαιρετιστήριο γεύμα μπουφέ με ποτά και αναχωρούμε για ένα τελευταίο καφεδάκι στην Επίδαυρο. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Συνοπτικό πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής Θεοφανείων:

1η μέρα: Αθήνα – Ελάτη - Βυτίνα - Ναύπλιο

2η μέρα: Κυκλώπεια τείχη Τίρυνθας – Μονή Λουκούς - Ναύπλιο

3η μέρα: Αγιασμός στο Ναύπλιο – Επίδαυρος – Αθήνα

Τιμή κατ’ άτομο, με πούλμαν

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

 

4 ΜΕΡΕΣ

23-26/12

30/12-2/1

3 ΜΕΡΕΣ

6-8/1

4 ΜΕΡΕΣ

5-8/1

Δίκλινο

339

236

309

3ο άτομο

260

196

250

3ο άτομο έως 10 ετών

210

160

205

4ο άτομο έως 12 ετών

225

170

220

Μονόκλινο

436

307

413

 

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο AMALIA NAFPLIO 4* • Μπουφέ πρόγευμα, γεύμα μπουφέ και δείπνο μπουφέ στο ξενοδοχείο καθημερινά και πακέτο ποτών με κρασί σε καράφες, μπύρες και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των δείπνων (πλήρης διατροφή με ποτά), συμπεριλαμβανομένου του Ρεβεγιόν παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης € 3 / δωμάτιο / διανυκτέρευση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.